Νεες εγγραφες στην ελληνικη κοινοτητα
Μαλλον ο bilis s2000 εμεινε πολυ ευχαριστημενος απτο s του "Παυλαρα" και το εβγαλε στο σφυρι μεσα σε λιγους μηνες!!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1476942/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1476942/
δεν νομιζω το παιδι να πουλαει τετοιο σ2000...οσο για την αγγελια μαλλον μουφα ειναι αφου δεν πωλειται λογω ακινησιας εφοσον μια χαρα κινειται ακομα και με κοφτη στις 5500, ουτε πωλειται λογω αναγκης αφου το παιδι παει για big tourbo.
billy αν ειναι δικια σου η αγγελια παντως το αμαξι τα σπαει
billy αν ειναι δικια σου η αγγελια παντως το αμαξι τα σπαει
Έλα σε κάποια συνάντηση να τα πούμε και να χαζέψουμε την ΠΑΟΚτσήδικη Sαρα σου Βασίλη..
Έχω λειώσει ρε μ@Λ@κ@ στα γέλια..Άντε κάνε ένα διάλλειμα απ'τα jetski και τις παραλίες και έλα μια βόλτα και από εμάς..
Έχω λειώσει ρε μ@Λ@κ@ στα γέλια..Άντε κάνε ένα διάλλειμα απ'τα jetski και τις παραλίες και έλα μια βόλτα και από εμάς..
Κι ομως ο Μπιλης το πουλαει γιατι ειναι πολλα τα εξοδα οπως μου ειπε τηλεφωνικως αλλα μαζευει μπαγιοκα για βερι μπιγκ τουρμπο σε περιπτωση που δεν του προσφερουν το αντιτιμο που ζηταει!τον ψηνω για σερρες αλλα προτιμαει να μαχεται στους δρομους προς το παρον
Βαγγελαρα μου οργανωσε μας για το νεξτ μιτινγκ και υποσχομαι να εμφανιστω παρεϊτσα με τον Μπιλαρα
Βαγγελαρα μου οργανωσε μας για το νεξτ μιτινγκ και υποσχομαι να εμφανιστω παρεϊτσα με τον Μπιλαρα
Άντε να δούμε αυτή τη φορά..
Η οργάνωση ξέρεις ότι είναι δουλειά του παππού, και απ'ότι διάβασα λειώνει στις παραλίες της Κρήτης παρέα με τις ρακές του..Αλλά θα γυρίσει και αυτός και θα μπούνε όλα σε μια τάξη..
Η οργάνωση ξέρεις ότι είναι δουλειά του παππού, και απ'ότι διάβασα λειώνει στις παραλίες της Κρήτης παρέα με τις ρακές του..Αλλά θα γυρίσει και αυτός και θα μπούνε όλα σε μια τάξη..
Κι ομως ο Μπιλης το πουλαει γιατι ειναι πολλα τα εξοδα οπως μου ειπε τηλεφωνικως αλλα μαζευει μπαγιοκα για βερι μπιγκ τουρμπο σε περιπτωση που δεν του προσφερουν το αντιτιμο που ζηταει!τον ψηνω για σερρες αλλα προτιμαει να μαχεται στους δρομους προς το παρον

Ρε συμφορουμήτες, βοηθήστε λίγο ...
Εδώ κάνουμε 'την πρώτη' μας επαφή ?
Άγρια τα βλέπω τα πράγματα πιο πάνω. Jetski, κόφτες, τουρμπίνες ... χαμός !
Εγώ ένα 'γεια' μπήκα να πω :-)))
Διαβάζω καιρό, δεν έχω γράψει ποτέ, ε τώρα που είμαι κάτοχος ενός Suzuka blue, είπα να γραφτώ !
Είμαι ο Τάκης και είμαι καλά ! (νομίζω τουλάχιστον)
Εδώ κάνουμε 'την πρώτη' μας επαφή ?
Άγρια τα βλέπω τα πράγματα πιο πάνω. Jetski, κόφτες, τουρμπίνες ... χαμός !
Εγώ ένα 'γεια' μπήκα να πω :-)))
Διαβάζω καιρό, δεν έχω γράψει ποτέ, ε τώρα που είμαι κάτοχος ενός Suzuka blue, είπα να γραφτώ !
Είμαι ο Τάκης και είμαι καλά ! (νομίζω τουλάχιστον)
Γειά σου ρε Τάκη!!
Έχεις μπει στο σωστό μέρος για να γνωριστούμε και πολύ καλά τα έγραψες!!!
Αν είσαι απο Αθήνα ή απο Θεσ/νικη σε περιμένουμε και απο κοντά σε μια απο τις προκαθορισμένες συναντήσεις που κάνουμε ανά 2 εβδομάδες για να γνωριστούμε λίγο καλύτερα.
Να χαίρεσαι και την Σουζουκάρα σου την μάχιμη!!!
Έχεις μπει στο σωστό μέρος για να γνωριστούμε και πολύ καλά τα έγραψες!!!
Αν είσαι απο Αθήνα ή απο Θεσ/νικη σε περιμένουμε και απο κοντά σε μια απο τις προκαθορισμένες συναντήσεις που κάνουμε ανά 2 εβδομάδες για να γνωριστούμε λίγο καλύτερα.
Να χαίρεσαι και την Σουζουκάρα σου την μάχιμη!!!

σε οτιδηποτε κι αν κανω (νταξ εκτος απο το σεξ)