Νεες εγγραφες στην ελληνικη κοινοτητα
Ωραιος!
Σε αυτα τα χιλιομετρα ενα απο τα πρωτα πραγματα που πρεπει να ελεγξεις ειναι σε τι κατασταση βρισκονται τα retainers των βαλβιδων μιας και τα S πονανε αρκετα εκει!
Κατα τ' αλλα καλες βολτες και πολυ προσοχη!
Σε αυτα τα χιλιομετρα ενα απο τα πρωτα πραγματα που πρεπει να ελεγξεις ειναι σε τι κατασταση βρισκονται τα retainers των βαλβιδων μιας και τα S πονανε αρκετα εκει!
Κατα τ' αλλα καλες βολτες και πολυ προσοχη!
Originally Posted by r5turbo' timestamp='1424245116' post='23510064
Καλώς ήρθες και από μένα!
Αυτά είναι! Ανέβασε φωτογραφίες καλύτερα γιατί όλο τον Godzilla βλέπουμε... Και με κουστούμι να είναι πάλι δε μας ρίχνει, Σταυρούλα ψηφίζουμε, γιατί και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή!
Αυτά είναι! Ανέβασε φωτογραφίες καλύτερα γιατί όλο τον Godzilla βλέπουμε... Και με κουστούμι να είναι πάλι δε μας ρίχνει, Σταυρούλα ψηφίζουμε, γιατί και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή!

Παιδιά ένα καλησπέρα και από εμένα!! Είμαι νέο , ωραίο και μοιραίο μέλος στο s2k και αναζητώ το άλλο μου μισό σε full extra έκδοση , με Honda S2000 φυσικά , να ταιριάζουμε ωραία!!!
Το όνομα μου είναι Νίκος , είμαι από Πειραιά και είμαι κάτοχος ενός ασημένιου "S" του 2000 σε άριστη θα έλεγα κατάσταση..!!Αυτά από εδώ και περιμένω καμία συνάντηση να τα πούμε και από κοντά!!
Το όνομα μου είναι Νίκος , είμαι από Πειραιά και είμαι κάτοχος ενός ασημένιου "S" του 2000 σε άριστη θα έλεγα κατάσταση..!!Αυτά από εδώ και περιμένω καμία συνάντηση να τα πούμε και από κοντά!!
Παιδιά καλησπέρα...Θα ήθελα την βοήθεια από κάποιον διαχειριστή!!!Δεν μπορώ να μπω σε αλλουνού προφίλ , ούτε να του στείλω ή να λάβω pm , και γενικότερα είναι σαν να έχει κολλήσει το forum και να μην με έχει κάνει αποδοχή...