Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Νεες εγγραφες στην ελληνικη κοινοτητα

Thread Tools

Old Jan 17, 2012 | 12:52 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Καλώς ήρθατε όλοι στην παρέα. Μερικές επισυμάνσεις. ¨ολα τα turbo project και οι κόντρες που λέτε είναι ορατά μόνο στα μέλη και σας παρακαλώ μη γράφετε με κεφαλαία. Οτιδήποτε χρειάζεστε είμαστε εδώ να βοηθήσουμε αλλά κάντε και λίγο ψάξιμο προτού μιας και τα περισσότερα έχουν χιλιοειπωθεί
Reply
Old Jan 30, 2012 | 02:04 AM
Seleukos's Avatar
Registered User

Γεια σας και καλως σας βρηκα.Ειμαι ο Κωστας απο τα Χανια και βρισκομαι σε αναζητηση ενός s2k.
Αυτη την στιγμη εχω ενα Μazda Mx5 mk2 με Rotrex το οποιο αγαπησα απιστευτα αλλα δυστυχώς εκανε τον κυκλο του για εμενα.
Θελω να μεινω κατηγορια γι'αυτο τον λογο κοιταω προς s2k που παντα μου αρεσε και κακα τα ψεματα τωρα ειναι η καλυτερη εποχη για την αποκτηση ενός αφου εχουν πεσει οι τιμες αρκετα σε σχεση με τα περασμενα χρονια
Reply
Old Jan 30, 2012 | 10:16 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Γεια σου Κώστα κρητικάτσι!!! Καλώς ήρθες και με το καλό να το βρεις.

Ψάξε πολύ προσεκτικά πριν κάνεις την τελική σου επιλογή γιατί κυκλοφορούν πολλές μούφες. Ρίξε και μια ματιά στις αγγελίες του φόρουμ αν θες. Πωλούνται 1-2 καλά αυτοκίνητα.
Reply
Old Jan 31, 2012 | 12:44 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Γεια σου Κώστα. Και εγώ μισός Κρητικός είμαι. Τι εννοείς να μείνεις κατηγορία? Δεν νομίζω ότι τα 2 αυτά αυτοκίνητα είναι στην ίδια κατηγορία? Το κουτούπωσες που λένε και οι Κρητικοί

Έλα πλάκα κάνω μιας και σήμερα έχω καλή διάθεση
Reply
Old Feb 1, 2012 | 11:32 AM
Seleukos's Avatar
Registered User

Ευχαριστω για το καλοσορισμα

S2000 fun η αληθεια ειναι πως το κουτουπωσα λιγο
Οταν λεω οτι θελω να μεινω κατηγορια θελω να πω οτι και τα δυο ειναι σπορ διθέσια πισωκινητα. Σιγουρα ενα μαμα s2k ειναι πολυ ανώτερο απο ενα μαμα mx5 αλλα αν αρχισει το σκαλισμα στο mx5 σε στήσιμο,διαφορικο και κινητήρα το αμαξι μεταμορφώνετε. Το αμαξι μου πριν πουλισω τον rotrex ηταν δυναμομετρημένο στο 0,8 bar 227 αλογα και ειχαν να κινήσουν 1000 κιλα αμαξωμα. Ηταν πολυ παιχνιδιαρικο. Κοιτουσε τα s2k καταματα,στις στροφες και στις ευθειες. Αλλα οπως ξαναεγραψα εκανε τον κυκλο του και παμε γι'αλλα τωρα.

Επι την ευκερια πως μπορω να παρακολουθω τα αδιαβαστα ποστ του φορουμ

Συγνωμη αν ειμαι offtopic
Reply
Old Feb 2, 2012 | 03:42 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by Seleukos
Ευχαριστω για το καλοσορισμα

S2000 fun η αληθεια ειναι πως το κουτουπωσα λιγο
Οταν λεω οτι θελω να μεινω κατηγορια θελω να πω οτι και τα δυο ειναι σπορ διθέσια πισωκινητα. Σιγουρα ενα μαμα s2k ειναι πολυ ανώτερο απο ενα μαμα mx5 αλλα αν αρχισει το σκαλισμα στο mx5 σε στήσιμο,διαφορικο και κινητήρα το αμαξι μεταμορφώνετε. Το αμαξι μου πριν πουλισω τον rotrex ηταν δυναμομετρημένο στο 0,8 bar 227 αλογα και ειχαν να κινήσουν 1000 κιλα αμαξωμα. Ηταν πολυ παιχνιδιαρικο. Κοιτουσε τα s2k καταματα,στις στροφες και στις ευθειες. Αλλα οπως ξαναεγραψα εκανε τον κυκλο του και παμε γι'αλλα τωρα.

Επι την ευκερια πως μπορω να παρακολουθω τα αδιαβαστα ποστ του φορουμ

Συγνωμη αν ειμαι offtopic
Πρέπει να γίνεις μέλος 20$ για ένα χρόνο τα οποιά πάνε στους διαχειριστές του Αμερικάνικου φόρουμ και όχι σε εμάς προς αποφυγή παρεξηγήσεων
Reply
Old Feb 2, 2012 | 07:17 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

Δε νομίζω οτι εννοεί τα prive το παιδί Χρήστο..τα αδιάβαστα λέει.

Αν κατάλαβα καλά λοιπόν Κώστα τι ρωτάς, είναι πολύ απλό. Στην αρχική σελίδα βλέπεις τους τίτλους απ ολα τα threads που υπάρχουν και αριστερή μεριά της σελίδας, δίπλα σε κάθε τίτλο υπάρχει ενα μεγάλο S. Οταν αυτό είναι μπλέ σκούρο σημαίνει πως κάποιο τόπικ μέσα σ αυτό το thread είναι αδιάβαστο ενώ όταν το διαβάσεις γίνεται γαλάζιο. Αν διαβάσεις ενα τόπικ κ δε γίνει γαλάζιο στην αρχική σελίδα θα πει πως έχεις κ άλλο αδιάβαστο τόπικ μέσα στο συγκεκριμένο thread.

Ελπίζω να έγινα κατανοητή..
Reply
Old Feb 2, 2012 | 10:04 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Ισμηνη μπορεις να μου το εξηγησεις ολο αυτο που λες γιατι δεν το καταλαβα...
Reply
Old Feb 2, 2012 | 10:11 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

Τι δεν κατάλαβες ρε Θαιωδώσι? Τόσο κακά το έγραψα δηλαδή?
Reply
Old Feb 2, 2012 | 11:19 AM
Seleukos's Avatar
Registered User

Blondie με καλυψες απολυτα!!!

Σας ευχαριστω για τις γρηγορες απαντήσεις
Reply

All times are GMT -8. The time now is 09:28 PM.