Νεες εγγραφες στην ελληνικη κοινοτητα
Μπορει να κάνω τώρα το πρώτο πόστ αλλα έχω γραφτεί εδώ κ κάποιο καιρό οπότε αρκετά τοπικ τα έχω ήδη διαβάσει... Παρουσιάσεις αυτοκινήτων παράδειγμα...ή λεπτομέρειες για turbo-project δεν είδα κάπου κ για αυτο κυρίως ρώτησα για τα κλειδωμενα!! Τι λες blondie...σε καλυψα ή να ξαναπροσπαθησω???
Καλημέρα παιδιά!Με λένε Δημήτρη είμαι 23 ετων και νέος στην παρέα του s2k.Στην παρεα των honda ειμαι σχετικά παλιός αφου είμαι κάτοχος ενος civic type-r ep3 με αρκετα πράγματα πάνω.Τον τελευταίο καιρό ειμαι σε σκέψεις να δώσω το τάπερ και να πάρω ενα s.Γι'αυτό γράφτηκα στο φορουμ για να μαθω σχετικά πραγματα με το αμάξι αυτό και τις ιδιαιτερότητές του καθως και τις διαφορές που έχουν οι εκάστοτε εκδόσεις του.Εμπειρία με πισωκίνητο αμάξι δεν έχω καθόλου και αυτό είναι ισως το μόνο που με προβληματίζει....
Καλή μου αρχη λοιπόν και ελπίζω αν το αποφασίσω τελικά να βρω ενα σωστό s2k
Καλή μου αρχη λοιπόν και ελπίζω αν το αποφασίσω τελικά να βρω ενα σωστό s2k
Καλώς ήρθες Δημήτρη και καλή τύχη στην αναζήτηση σου!
Με λίγο ψάξιμο θα το βρεις το σωστό. Διάβασε εδώ και υπάρχουν πολλά τόπικς που θα σε κατατοπίσουν.
Οσο για την έλλειψη εμπειρίας..καλό θα ήταν να την είχες ήδη αλλά αφού πρόκειται να την αποκτήσεις με το s φρόντισε να το κάνεις με το μαλακό. Οχι τίποτε άλλο..για να το έχεις να το χαίρεσαι καιρό.
Οσο για την έλλειψη εμπειρίας..καλό θα ήταν να την είχες ήδη αλλά αφού πρόκειται να την αποκτήσεις με το s φρόντισε να το κάνεις με το μαλακό. Οχι τίποτε άλλο..για να το έχεις να το χαίρεσαι καιρό.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΕΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΕΝΑ S.......ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΨΑΧΝΟΜΑΙ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΙ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΙ!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!