Νεες εγγραφες στην ελληνικη κοινοτητα
Δεν διαφωνώ απλά σε τόσο υψηλόστροφα μοτέρ οι φθορές στο όριο είναι μεγαλύτερες. Αλλά αν θες να πούμε περισσότερα καλύτερα να συνεχίσσουμε τη συζήτηση στο τόπικ της αγοράς μεταχειρισμένου
Καλημέρα, είμαι ο Γιάννης και μετα απο καιρό αναζήτησης 'σχεσης', περήφανα δηλώνω οτι μου 'έκατσε' μια άξια γκέισα ονόματι silverstone AP2 VSA
Kάποιους σας γνωρίζω ήδη (τουλάχιστον τηλεφωνικά), και έχω πάθει πλάκα απο το επίπεδο, τη γνώση αλλά και τη διάθεση για μοίρασμα απόψεων και εμπειριών. Σίγουρα θα γνωριστούμε και απο κοντά σε μια απο τις επικείμενες συναντήσεις.
Kάποιους σας γνωρίζω ήδη (τουλάχιστον τηλεφωνικά), και έχω πάθει πλάκα απο το επίπεδο, τη γνώση αλλά και τη διάθεση για μοίρασμα απόψεων και εμπειριών. Σίγουρα θα γνωριστούμε και απο κοντά σε μια απο τις επικείμενες συναντήσεις.
Καλημέρα, είμαι ο Γιάννης και μετα απο καιρό αναζήτησης 'σχεσης', περήφανα δηλώνω οτι μου 'έκατσε' μια άξια γκέισα ονόματι silverstone AP2 VSA
Γεια σας και από εμενα παιδιά , με λένε κώστα και μένω θεσσαλονίκη ( λόγο σπουδών ) είμαι από τα γιάννενα και πριν 2-3 μήνες έγινα και εγώ κάτοχος ενός ωραιότατου κόκκινου AP1 S2000 MY00 US model , το οποιο έχει έξτρα σε στήσιμο : ζάντες Works CR-kai 17'' με 225-245 και BC-BR Coilovers ανάρτηση , από περιφερειακά κινητήρα έχει : εισαγωγή AEM V2 , χταπόδι TODA , δεν φοράει καταλύτη
και από εκεί και πίσω AMUSE R1 TITAN διπλή ( η οποια πωλείται κιόλας οποιος ενδιαφέρεται ) και έναν εξαφτερο συμπλέκτη με AP2 σασμάν από 09
.
Τώρα στα ωραία , πριν λίγες μέρες έγινα κάτοχος ενός F22 ( μετατροπή από F20 , οποτε στρόφαλος - μπιέλες - πιστόνια AP2 stock καινούρια από την Honda και το υπόλοιπο μοτέρ : κεφαλή , κάρτερ και το μπλόκ από F20 ) μαζί πήρα εννοείτε και έναν AEM 1052 ώστε να κάνει τον μαέστρο της ορχήστρα εκεί στις 9000
που έχω σκοπώ να το πάω με την ανάλογη δουλειά στην κεφαλή εννοείτε !
έχω αρκετό καιρό που ψάχνω και διαβάζω από το forum όπου έχω μάθει πολλά για τα S και ελπίζω να διευρύνω τις γνώσεις μου όσο περνάει ο χρόνος συμβίωσης με το μωρό
!!!
Ελπίζω να μην κούρασα κανέναν με το κείμενο μου
.... καλές βόλτες να έχουμε και πάντα ζώνη παιδιά
και από εκεί και πίσω AMUSE R1 TITAN διπλή ( η οποια πωλείται κιόλας οποιος ενδιαφέρεται ) και έναν εξαφτερο συμπλέκτη με AP2 σασμάν από 09
.Τώρα στα ωραία , πριν λίγες μέρες έγινα κάτοχος ενός F22 ( μετατροπή από F20 , οποτε στρόφαλος - μπιέλες - πιστόνια AP2 stock καινούρια από την Honda και το υπόλοιπο μοτέρ : κεφαλή , κάρτερ και το μπλόκ από F20 ) μαζί πήρα εννοείτε και έναν AEM 1052 ώστε να κάνει τον μαέστρο της ορχήστρα εκεί στις 9000
που έχω σκοπώ να το πάω με την ανάλογη δουλειά στην κεφαλή εννοείτε !έχω αρκετό καιρό που ψάχνω και διαβάζω από το forum όπου έχω μάθει πολλά για τα S και ελπίζω να διευρύνω τις γνώσεις μου όσο περνάει ο χρόνος συμβίωσης με το μωρό
!!!Ελπίζω να μην κούρασα κανέναν με το κείμενο μου
.... καλές βόλτες να έχουμε και πάντα ζώνη παιδιά
Καλως ήρθες Κώστα. Να το χαρείς το αμάξι, καλά χλμ και καλές βόλτες. Έχει ωραία πραγματάκια πάνω οπότε είσαι κομπλέ. Το μόνο που θα σκεφτόμουν είναι το 9000 για τον 22αρι. Θέλει προσοχή στο στροφάρισμα!
Σε ευχαριστώ πολύ SBIT
, έχει καλά πράγματα πάνω αν και θέλει δουλειά σε στήσιμο μιας και είναι τέρμα μαλακό το set-up των αναρτήσεων από τον προηγούμενο ιδιοκτητη για να μην κοπανάει στην πόλη ! λογικά μέχρι 9000 το πολύ θα πάει μπορεί και save 8800 αλλα θα αλλαχτούν τα retainer , θα μπούν διπλα ελατήρια και μάλλον βαλβίδες τιτανίου !
απλά θα αφήσω τα έκκεντρα όπως είναι ( ap1) και δεν θέλω να πειράξω την κεφαλή από θέμα ροηκοτητας μιας και είναι πολύ καλή και δεν νομίζω για τώρα να έχει κάποιο πρόβλημα με απλά περιφερειακά , άντε να γίνει και ένα γυάλισμα αφού θα είναι έξω το πολύ πολύ
, έχει καλά πράγματα πάνω αν και θέλει δουλειά σε στήσιμο μιας και είναι τέρμα μαλακό το set-up των αναρτήσεων από τον προηγούμενο ιδιοκτητη για να μην κοπανάει στην πόλη ! λογικά μέχρι 9000 το πολύ θα πάει μπορεί και save 8800 αλλα θα αλλαχτούν τα retainer , θα μπούν διπλα ελατήρια και μάλλον βαλβίδες τιτανίου !απλά θα αφήσω τα έκκεντρα όπως είναι ( ap1) και δεν θέλω να πειράξω την κεφαλή από θέμα ροηκοτητας μιας και είναι πολύ καλή και δεν νομίζω για τώρα να έχει κάποιο πρόβλημα με απλά περιφερειακά , άντε να γίνει και ένα γυάλισμα αφού θα είναι έξω το πολύ πολύ