Νεες εγγραφες στην ελληνικη κοινοτητα
Καλησπερα σε ολα τα μελη του forum,sorry για το πρωτο topic που ανοιξα χωρις να συστηθω,ειμαι ο Θοδωρης και ειμαι κατοχος ενος S2000 ΑΡ1 και εγω.Διαβαζοντας παλιοτερα θεματα μου λυθηκαν αρκετες αποριες,αλλα μου δημιουργηθηκαν νεες!!Ευχαριστω και περιμενω την ανακοινωση μιας νεας συναντησης στην οποια θα προσπαθησω να παρεβρεθω και να γνωριστουμε απο κοντα
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι ο Κυριακος και εδω και 2 εβδομάδες είμαι κάτοχος ενός λευκού s2000.. Ύστερα απο πολύ καιρό που έψαχνα, ήρθε η στιγμή που βρήκα ένα καλό s.. Κυκλοφορεί πολύ σαβούρα στην αγορά όπως είμαι σίγουρος ότι ξέρετε! Έψαχνα για ap2 Λόγω του ότι είναι το πρώτο πιςωκινητο αυτοκίνητο.Το s που βρήκα είναι ελληνικό του 07, και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε βάλει εισαγωγή injen, ανάρτηση Tarmac cuz rally,18αρες work ζάντες καθώς και χειροποίητη με μόνο τελικό εξάτμιση.. Είμαι πανευτυχής με το αυτοκίνητο!
καλοτάξιδο Κυριακο,τωρα και με τον Μητσοτάκη εχεις και πιασαρικο όνομα,λέει...
.
μια που εισαι μπρος πισω ελευθερος βαλε και έναν χοντατα παραλληλο μην κανεις τσαμπα θορυβο.
.
καλως ηρθες
.
μια που εισαι μπρος πισω ελευθερος βαλε και έναν χοντατα παραλληλο μην κανεις τσαμπα θορυβο.
.
καλως ηρθες