Νεες εγγραφες στην ελληνικη κοινοτητα
Taseas,Nov 6 2007, 02:26 AM]Ismini kalws hrtes k apo mena. Prosexe mono giati stis live synathseis lew k egw th gnwmh mou...
Δεν ξέρω αν αυτό το λές για καλό ή για κακό αλλά σε κάθε περίπτωση κάνεις πολύ καλά !!!
Παιδια γεια σας!
Με λενε Τασο και οπως καταλαβατε ειμαι ενας ευτυχης κατοχος ενος ασημι s2000 εδω και 2 μηνες περιπου!
Το αυτοκινητο ειναι μοντελο 2006 προερχεται απο Γερμανια με 5000 χλμ περιπου και αγοραστηκε απο καποια αντιπροσωπεια εδω στην Αθηνα.
Τα προηγουμενα αυτοκινητα που ειχα πριν, ηταν ολα μπροστοκινητα οποτε ξεκινησα παλι "μαθηματα οδηγησης" για προσαρμοστω στις νεες συνθηκες!
Με λενε Τασο και οπως καταλαβατε ειμαι ενας ευτυχης κατοχος ενος ασημι s2000 εδω και 2 μηνες περιπου!Το αυτοκινητο ειναι μοντελο 2006 προερχεται απο Γερμανια με 5000 χλμ περιπου και αγοραστηκε απο καποια αντιπροσωπεια εδω στην Αθηνα.
Τα προηγουμενα αυτοκινητα που ειχα πριν, ηταν ολα μπροστοκινητα οποτε ξεκινησα παλι "μαθηματα οδηγησης" για προσαρμοστω στις νεες συνθηκες!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Welcome, TasosR 
Θα βρεις πολλες πληροφοριες σχετικα με τη κοινοτητα μας και το forum της στα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ FORUM
Οποιαδηποτε απορια θα χαρουμε να σε βοηθησουμε. Παντως μη βιαστεις να το πατησεις πριν το μαθεις καλα.

Θα βρεις πολλες πληροφοριες σχετικα με τη κοινοτητα μας και το forum της στα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ FORUM
Οποιαδηποτε απορια θα χαρουμε να σε βοηθησουμε. Παντως μη βιαστεις να το πατησεις πριν το μαθεις καλα.
Γεια σας παιδια και εμενα.Το ονομα μου ειναι Αλεξης,ειμαι απο θεσσαλονικη και ειμαι και εγω ενας πανευτυχης κατοχος ενος ασημι S 2000 εδω και ενα χρονο περιπου.Το προηγουμενο μου αυτοκινητο ηταν και εμενα μπροστοκινητο οποτε κατευθειαν και εγω μπηκα στα δυσκολα.Το αυτοκινητο το κατεβασα απο γερμανια ειναι 2005 μοντελο με 28.000 χλμ.Καποιος φιλος που ειχε S 2000 μου συμβουλεψε πριν το παρω:Ποτε μα ποτε μην πεις οτι αυτο το αυτοκινητο το "εχω"!!!Τι λετε ισχυει???

auto pou den teliwnei pote me to S einai to ma8hma . 8a ma8aineis synexeia auta apo emena k kalos hr8es.