Νεες εγγραφες στην ελληνικη κοινοτητα
Για σας παιδια λεγομαι Κωστας και ειναι η πρωτη μου φορα σε FORUM,γι'αυτο θα ηθελα να μου συγχωρεσετε λαθη που θα κανω.Προκειτε να αγορασω μεσα στο καλοκαιρακι το S μου.
Να σας συγχαρω κιολας για το τοσο ενημερομενο και ψαγμενο FORUM σας.Απο τα διαφορα θεματα σας εχω καταλαβει οτι υπαρχει διαφορα μεταξυ των μοντελων.Αν υποθεσουμε οτι δεν παιρνω του κουτιου,απο 04 μεχρι 08 ποιο ειναι καλυτερο,η' μαλλον καλυτερη επιλογη(αν καποιος θελει μου λεει συντομα και γιατι)?
Να σας συγχαρω κιολας για το τοσο ενημερομενο και ψαγμενο FORUM σας.Απο τα διαφορα θεματα σας εχω καταλαβει οτι υπαρχει διαφορα μεταξυ των μοντελων.Αν υποθεσουμε οτι δεν παιρνω του κουτιου,απο 04 μεχρι 08 ποιο ειναι καλυτερο,η' μαλλον καλυτερη επιλογη(αν καποιος θελει μου λεει συντομα και γιατι)?
Originally Posted by const@ntinos2K,May 29 2008, 01:08 PM
Αν υποθεσουμε οτι δεν παιρνω του κουτιου,απο 04 μεχρι 08 ποιο ειναι καλυτερο,η' μαλλον καλυτερη επιλογη(αν καποιος θελει μου λεει συντομα και γιατι)? 

welcome!!Παρε 00-03 για να εισαι πιο γρηγορος και στροφατος!!! χαχα!!
Οτι και να παρεις boy , καλο θα ειναι... S2k = power!
Originally Posted by Nordvinden,May 30 2008, 02:34 AM
Κ. Πατήσια.
Την προηγούμενη Δευτέρα εσείς ήσαστε στο Σ.Ε.Φ.;
Α, και κάτι άλλο... Πού πήγε, ρε παιδιά, η σιγκνατσούρα μου (signature); Δε μου τη βγάζει πια... Επίσης, δικό μου αβατάρι δεν μπορώ ν'ανεβάσω; Καλά-καλά δε μου δείχνει ούτε τα τυποποιημένα... Παίζει κάτι;
Την προηγούμενη Δευτέρα εσείς ήσαστε στο Σ.Ε.Φ.;
Α, και κάτι άλλο... Πού πήγε, ρε παιδιά, η σιγκνατσούρα μου (signature); Δε μου τη βγάζει πια... Επίσης, δικό μου αβατάρι δεν μπορώ ν'ανεβάσω; Καλά-καλά δε μου δείχνει ούτε τα τυποποιημένα... Παίζει κάτι;
Οσο για τις υπολοιπες ερωτησεις,το signature φαινεται μονο στο πρωτο post αν σελιδα. Για να βαλεις avatar πρεπει να γινεις member.
Originally Posted by Nordvinden,May 29 2008, 08:09 AM
Καλησπέρα στην ομήγυρη. Είμαι ο Κωνσταντίνος. Το μωρό μου είναι 4 μηνών, berlina black/μαύρο εσωτερικό, κατασκευής 2007, πρώτη κυκλοφορία Ιαν. 2008.
Χαίρομαι που σας βρίσκω.
Χαίρομαι που σας βρίσκω.