Πάει το s.. (κλοπή)
Όταν λες μιλημένες τι εννοείς? Συμφωνώ για το μάτι που λες απλά όσο πιο καλά φυλαγμένο και προστασία έχει τόσο περισσότερο θα κοιτάξουν ένα πιο εύκολο στόχο τουλάχιστον έτσι πιστεύω
Λυπάμαι πολύ για την απώλεια.
Απλά σε μία εποχή που γίνονται πολύ χειρότερα, ένα S παρκαρισμένο στο δρόμο είναι απλά θέμα χρόνου να κάνει φτερά.
Εγώ πραγματικά δε θα μπορούσα να κοιμηθώ αν το είχα έξω.
Αλλά στην τελική, αφού είναι ασφαλισμένο, την υγειά μας να χουμε...
Απλά σε μία εποχή που γίνονται πολύ χειρότερα, ένα S παρκαρισμένο στο δρόμο είναι απλά θέμα χρόνου να κάνει φτερά.
Εγώ πραγματικά δε θα μπορούσα να κοιμηθώ αν το είχα έξω.
Αλλά στην τελική, αφού είναι ασφαλισμένο, την υγειά μας να χουμε...
Ρωτα το Nitroking! Δουλευε αψογα αλλα δεν προλαβα να ολοκληρωσω το tuning. Επειδη δεν ειχα χρονο να ασχοληθω με το αυτοκινητο απλα ειχα κατεβασει το vtec στις 5000 και ειχα δωσει λιγες μοιρες advance 5.5-9k φτωχαινοντας ελαχιστα το καυσιμο σε open loop. Επομενο βημα ηταν να κουμπωσω τον wideband που εχω για τις ρυθμισεις για να φτιαξω τα μειγματα σε wot γυρω απο το 12.5-12.8:1 και να κουμπωσω και ενα knock monitor για να δωσω οσο advance μπορουσε να παρει μεσαιοψηλες.
Τελος παντων. Στο επομενο τωρα..
Originally Posted by Nabu' timestamp='1318423669' post='21062517
Εγω επειδη θα σκασω ομως, τελικα δεν μας ειπες, τον emanage τον εκανες ποτε να σου δουλεψει καλα?
Ρωτα το Nitroking! Δουλευε αψογα αλλα δεν προλαβα να ολοκληρωσω το tuning. Επειδη δεν ειχα χρονο να ασχοληθω με το αυτοκινητο απλα ειχα κατεβασει το vtec στις 5000 και ειχα δωσει λιγες μοιρες advance 5.5-9k φτωχαινοντας ελαχιστα το καυσιμο σε open loop. Επομενο βημα ηταν να κουμπωσω τον wideband που εχω για τις ρυθμισεις για να φτιαξω τα μειγματα σε wot γυρω απο το 12.5-12.8:1 και να κουμπωσω και ενα knock monitor για να δωσω οσο advance μπορουσε να παρει μεσαιοψηλες.
lalakis ελα αντωναρα περιμενω με ανοιχτα αυτια........
Originally Posted by gianic' timestamp='1318511656' post='21066235
[quote name='Nabu' timestamp='1318423669' post='21062517']
Εγω επειδη θα σκασω ομως, τελικα δεν μας ειπες, τον emanage τον εκανες ποτε να σου δουλεψει καλα?
lalakis ελα αντωναρα περιμενω με ανοιχτα αυτια........
[/quote]
Alex, δε βγαίνε ρε φίλε, του κλέψαν το αυτοκίνητο, δε μου βγαίνει τώρα για πλάκα.
Άσε με το καλό να πάρει το επόμενο και θα τον περιποιηθούμε. Αρκεί να το βάζει σε πάρκιν.
Gianic σ'αγαπάμε φίλε. Με το καλό και γρήγορα να πάρεις καινούριο και όσο μπορείς πρόσεχε.