Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Πάει το s.. (κλοπή)

Thread Tools

Old Oct 13, 2011 | 07:18 AM
gianic's Avatar
Registered User

Originally Posted by Colin mc rae
Μηπως φιλε θελεις να πεις αβανς..........!!!!!!!!
Αβανς, καροτο, μοτσαρελα. Πες το οπως θες Nικ δε γκρικ!
Reply
Old Oct 13, 2011 | 09:15 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by gianic
Originally Posted by Nabu' timestamp='1318423669' post='21062517
Εγω επειδη θα σκασω ομως, τελικα δεν μας ειπες, τον emanage τον εκανες ποτε να σου δουλεψει καλα?

Ρωτα το Nitroking! Δουλευε αψογα αλλα δεν προλαβα να ολοκληρωσω το tuning. Επειδη δεν ειχα χρονο να ασχοληθω με το αυτοκινητο απλα ειχα κατεβασει το vtec στις 5000 και ειχα δωσει λιγες μοιρες advance 5.5-9k φτωχαινοντας ελαχιστα το καυσιμο σε open loop. Επομενο βημα ηταν να κουμπωσω τον wideband που εχω για τις ρυθμισεις για να φτιαξω τα μειγματα σε wot γυρω απο το 12.5-12.8:1 και να κουμπωσω και ενα knock monitor για να δωσω οσο advance μπορουσε να παρει μεσαιοψηλες.

Τελος παντων. Στο επομενο τωρα..
Ουτε εγω εχω κουραγιο να σχολιασω τα περι αβανς και 12.5-12.8:1
Gianic με την υγεια σου στο επομενο
Reply
Old Oct 14, 2011 | 11:40 AM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

Χθες εγινε αποπειρα κλοπης σε αμαξι φιλου. Αφου το πηραν τσουλητο στην κατηφορα προσπαθησαν να το βαλουν μπροστα μερικα στενα πιο κατω. Ευτυχως δεν τα καταφεραν και σημερα το πρωι το βρηκαμε.οσοι το εχουν παθει καταλαβαινουν τι και πως και σε ποια σημεια ανοιγουν τ αμαξι. Παιδια μετα απο αυτο που ειδα, η μονη λυση ειναι υπογειο παρκινγκ...
Επισης, επειδη ξερω πως παρακολουθουν, εχω να πω πως αν πετυχω καποιον, και ας ειναι ξενο το αμαξι που παραβιαζει, θα παρακαλαει να ερθουν οι μπατσοι
Reply
Old Oct 14, 2011 | 02:59 PM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Σε s2000 έγινε η απόπειρα?
Reply
Old Nov 11, 2011 | 02:53 AM
ghost-s2000's Avatar
Registered User

[quote name=\'katanaman\' timestamp=\'1318621248\' post=\'21071165\']
Χθες εγινε αποπειρα κλοπης σε αμαξι φιλου. Αφου το πηραν τσουλητο στην κατηφορα προσπαθησαν να το βαλουν μπροστα μερικα στενα πιο κατω. Ευτυχως δεν τα καταφεραν και σημερα το πρωι το βρηκαμε.οσοι το εχουν παθει καταλαβαινουν τι και πως και σε ποια σημεια ανοιγουν τ αμαξι. Παιδια μετα απο αυτο που ειδα, η μονη λυση ειναι υπογειο παρκινγκ...
Επισης, επειδη ξερω πως παρακολουθουν, εχω να πω πως αν πετυχω καποιον, και ας ειναι ξενο το αμαξι που παραβιαζει, θα παρακαλαει να ερθουν οι μπατσοι
[/quote]

νομιζω οτι και πιλοτη κανει αρκει να μην ειναι κοντα στο δρομο...
Reply
Old Feb 5, 2012 | 08:30 AM
Kwstas's Avatar
Registered User

Originally Posted by katanaman
Καλα απο οτι βλεπω παιδια γενικοτερα γινεται χαμος με τα ς..τωρα παλικαρε σου ευχομαι και εγω με την σειρα μου να το βρεις το s σου..Παντως μια ερωτηση φιλε μου παραπανω οταν εννοεις σε ποια σημεια ανοιγουν το αμαξι..τι εννοεις???
Reply
Old Feb 5, 2012 | 09:31 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Φιλε μου Κωστα δεν μας ειπες τελικα, απο αλλα αυτοκινητα τι ειχες? Και αν επιτρεπεται φιλικα ποσο χρονων εισαι?
Reply
Old Feb 5, 2012 | 09:35 AM
alexis_s2's Avatar

Originally Posted by Kwstas
Originally Posted by katanaman' timestamp='1318621248' post='21071165
Καλα απο οτι βλεπω παιδια γενικοτερα γινεται χαμος με τα ς....Παντως μια ερωτηση φιλε μου οταν εννοεις σε ποια σημεια ανοιγουν το αμαξι..τι εννοεις???
αμα ερθεις σε καπια συναντηση με το αμαξι σου θα σου πουμε σε ποια σημεια πρεπει να προσεχεις ποιο πολυ.
Reply
Old Feb 5, 2012 | 10:13 AM
Kwstas's Avatar
Registered User

Originally Posted by eddiex
Φιλε μου Κωστα δεν μας ειπες τελικα, απο αλλα αυτοκινητα τι ειχες? Και αν επιτρεπεται φιλικα ποσο χρονων εισαι?
Λοιπον απο αυτοκινητα φιλε Θεοδοση δεν ειχα καποιο δικο μου εντελως.....Βολευομουν με της οικογενειας...αυτο που οδηγουσα σε καθημερινη χρηση ηταν ενα mx-5 πρωτης γενιας και για πιο λιγο γρηγορες βολτες ενα clk 2002 πολυ ωραια στημενο....Τωρα ως προς την ηλικια ειμαι 19....Ξερω δεν το περιμενες....Και λογο καποιων ασ το πουμε γεγονοτων οπως π.χ τρακαρισμα με μηχανη πιστας ασχημο σκεφτομαι την αγορα ενος αυτοκινητου..
Reply
Old Feb 5, 2012 | 09:16 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Τα ποστ αφαιρέθηκαν για αυνόητους λόγους.....Παρακαλώ να μην αναφέρετε τρόπους προφύλαξης μέσα στο φόρουμ που διαβάζεται από όλο τον κόσμο
Reply

All times are GMT -8. The time now is 03:29 AM.