Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Παραλίγο Κλοπή S2000

Thread Tools

Old Jul 7, 2010 | 10:13 PM
StathiS2000's Avatar
Registered User

Default Παραλίγο Κλοπή S2000

Γειά σας παιδιά. Εχθές το βραδύ (τα ξημερώματα) για την ακρίβεια, δυο "τυπάδες" προσπάθησαν να... "δανειστούν" το Σάκη μου. Ο ένας φύλαγε τσίλιες (παρκάρω σε σχετικά πολυσύχναστο δρόμο) και ο άλλος είχε σκύψει στην πόρτα του οδηγού και προσπαθούσε να βγάλει κάποιο εργαλείο απο τα ρούχα του. Για καλή μου τύχη, ένας γείτονας που πέρασε τυχαία (να'ναι καλά ο άνθρωπος!!!), τους ρώτησε τί συμβαίνει και αυτοί του απάντησαν "τίποτα, απλά το....χαζεύουμε...!!!", και σηκωθήκαν και έφυγαν. Σήμερα το πρωί που με είδε μου το είπε. Ξέροντας οτι θα ξαναπροσπαθήσουν και οτι ίσως να μήν είμαι τόσο τυχερός την επόμενη φορα, έχω αναστατωθεί, δεν ξέρω τι να κάνω για να γλυτώσω τις (αναμενόμενες??) περιπέτειες.
Reply
Old Jul 7, 2010 | 10:20 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Στη θεση σου θα εψαχνα για ενα υπογειο χωρο φυλαξης. Υπαρχουν πολλα parking με το σχετικο αντιτιμο βεβαια, αλλα μονο ετσι μειωνεται καπως η πιθανοτητα κλοπης.
Reply
Old Jul 7, 2010 | 10:39 PM
Colin mc rae's Avatar

Εγω θα προτεινα πρωτα εναν κλειστο χωρο γκαραζ οπως ειπε και ο μαριος η εναν καλο συναγερμο σαν δευτερη λυση μιας και απο τα λογια σου δεν φαινετε να ειναι τπτ οργανωμενο.Αυτοι ηθελαν να το διαρηξουν και βλεποντας ισως οτι δεν εχει καποιο συναγερμο να συνεχισαν την προσπαθεια τους.Αν φτασει στο σημειο να φυγει απο τα χερια σου τοτε μονο μια μικτη σωζει την κατασταση δυστηχως.Εγω εχω εναν συναγερμο που μεσα στο αυτοκινητο εχει ενα μικρο πληκτρολογιο και μονο οταν βαλεις 4ψηφιο pin περνει μπρος ο κινητηρας.Δες μια τετοια λυση!
Reply
Old Jul 7, 2010 | 10:41 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Δυστυχώς πολύ σοβαρό αυτό που λες. Το να ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα το ξανακάνουν είναι το χειρότερο!! Κάθεσαι σε αναμένα κάρβουνα.

Πάλι δυστυχώς όλες οι απαντήσεις που μου έρχονται στο μυαλό είναι χιουμοριστικού τύπου ενώ το θέμα δεν είναι.

Πραγματικά, εκτός απο αυτό που λέει ο Μάριος, δεν υπάρχει και κάτι άλλο να κάνεις.

Να βάλεις κολώνα στο τιμόνι και να ελπίζεις ότι αυτό είτε θα τους αποτρέψει, είτε θα τους καθυστερήσει πάρα πολύ?

Να φτιάξεις κάποιο διακόπτη στην μπαταρία και να τον παίρνεις μαζί σου ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ?

Έλεος δλδ, κοίτα που έχουμε καταντήσει.

Εναλλακτικά μπορείς να κερνάς τους γείτονες, εναλλάξ, κάθε βράδυ ένα ποτάκι έτσι ώστε να όταν θα γυρνάνε απο αυτό να ρίχνουν μια ματιά στο αμάξι

Η μπορώ να σου δώσω τον αριθμό μου και να βάλεις στους κλέφτες ένα σημείωμα με αυτό. Γράψε απο κάτω: "Αυτουνού είναι καλύτερο, πάρτε τον να σας πει που μένει"

Επίσης, ποτέ δεν είναι αργά για ένα rottweiler. Νομίζω θα του αρέσουν τα δέρματινα του S2000.

(τελικά δεν κρατήθηκα!)
Reply
Old Jul 7, 2010 | 10:55 PM
StathiS2000's Avatar
Registered User

Συναγερμό του έχω βάλει και αυτό είναι που με τρελαίνει!!! (το θράσος τους).Και είναι ρυθμισμένος στο πολύ ευαίσθητο, τόσο που και αμάξι να περάσει σχετικά κοντά, μου χτυπάει ειδοποίηση (τουλάχιστον 5-6 φορές κάθε βράδυ).Συναγερμό με Pin ομολογώ οτι δεν έχω ξανακούσει Colin mc rae. Για γκαράζ δεν ξέρω τί τιμές παιζουν, αλλά δεν βρίσκομαι και στην καλύτερη...φάση. Χμμ, το....ποτάκι σαν καλή λύση μου ακούγεται πάντως...δεν το είχα σκεφτεί.... χαχαχαχα
Reply
Old Jul 7, 2010 | 11:06 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Originally Posted by StathiS2000,Jul 8 2010, 09:55 AM
Για γκαράζ δεν ξέρω τί τιμές παιζουν...
Να υπολογιζεις περιπου απο 100 εως και 150 Euro το μηνα αναλογως τη περιοχη. Δηλαδη 1200 με 1800 Euro το χρονο. Τωρα αν βαλεις να υπολογισεις ολα τα εξοδα του αυτοκινητου και προσθεσεις και αυτα στα εξοδα σου θα απογοητευτεις με το συνολικο ετησιο ποσο που χρειαζεσαι για να εχεις ενα αμαξι.
Reply
Old Jul 7, 2010 | 11:14 PM
StathiS2000's Avatar
Registered User

Για να έχεις το συγκεκριμένο αμάξι εννοείς φίλε μου energetic... Πάντως, απο τη στιγμή που το αγοράζεις, πιστεύω οτι ξέρεις σε πόσο βαθιά νερά πέφτεις... το θέμα είναι αν μπορείς να...κολυμπάς...
Reply
Old Jul 7, 2010 | 11:30 PM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Πολυ θα ηθελα να μ δανιζαν ενα Uzi κ να βαραγα σκοπια σε ενα αμαξι που (απευχομαι) να θελουν να παρουν.
Reply
Old Jul 7, 2010 | 11:35 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Όλες οι λύσεις που υπάρχουν ακούστηκαν (γκαράζ, συναγερμός, μικτή). Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να σκευτώ κάτι άλλο από το να κοιμάσαι μέσα στο αυτοκίνητο

Λυπάμαι που το ακούω. Δυστυχώς τα S2000 έχουν γίνει στόχος λόγω της ζήτησής τους και προφανός της ευκολίας να τα κλέβουν
Reply
Old Jul 8, 2010 | 12:22 AM
Germak's Avatar
Registered User

From: athens-kentro

Υπάρχει πάντα και η λύση να πάρουμε ένα δεύτερο και να το έχουμε ακριβώς από πίσω ξεκλείδωτο ή με ανοιχτή κουκούλα και ένα νίτρο με τη Τζούλια στο κάθισμα....μη μου πείτε ότι δεν θα πάρουν....τη Τζούλια!

Γκαράζ και ο θεός assistant.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 08:32 AM.