Παραλίγο Κλοπή S2000
Γειά σας παιδιά. Εχθές το βραδύ (τα ξημερώματα) για την ακρίβεια, δυο "τυπάδες" προσπάθησαν να... "δανειστούν" το Σάκη μου. Ο ένας φύλαγε τσίλιες (παρκάρω σε σχετικά πολυσύχναστο δρόμο) και ο άλλος είχε σκύψει στην πόρτα του οδηγού και προσπαθούσε να βγάλει κάποιο εργαλείο απο τα ρούχα του. Για καλή μου τύχη, ένας γείτονας που πέρασε τυχαία (να'ναι καλά ο άνθρωπος!!!), τους ρώτησε τί συμβαίνει και αυτοί του απάντησαν "τίποτα, απλά το....χαζεύουμε...!!!", και σηκωθήκαν και έφυγαν. Σήμερα το πρωί που με είδε μου το είπε. Ξέροντας οτι θα ξαναπροσπαθήσουν και οτι ίσως να μήν είμαι τόσο τυχερός την επόμενη φορα, έχω αναστατωθεί, δεν ξέρω τι να κάνω για να γλυτώσω τις (αναμενόμενες??) περιπέτειες.
Εγω θα προτεινα πρωτα εναν κλειστο χωρο γκαραζ οπως ειπε και ο μαριος η εναν καλο συναγερμο σαν δευτερη λυση μιας και απο τα λογια σου δεν φαινετε να ειναι τπτ οργανωμενο.Αυτοι ηθελαν να το διαρηξουν και βλεποντας ισως οτι δεν εχει καποιο συναγερμο να συνεχισαν την προσπαθεια τους.Αν φτασει στο σημειο να φυγει απο τα χερια σου τοτε μονο μια μικτη σωζει την κατασταση δυστηχως.Εγω εχω εναν συναγερμο που μεσα στο αυτοκινητο εχει ενα μικρο πληκτρολογιο και μονο οταν βαλεις 4ψηφιο pin περνει μπρος ο κινητηρας.Δες μια τετοια λυση!
Δυστυχώς πολύ σοβαρό αυτό που λες. Το να ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα το ξανακάνουν είναι το χειρότερο!! Κάθεσαι σε αναμένα κάρβουνα.
Πάλι δυστυχώς όλες οι απαντήσεις που μου έρχονται στο μυαλό είναι χιουμοριστικού τύπου ενώ το θέμα δεν είναι.
Πραγματικά, εκτός απο αυτό που λέει ο Μάριος, δεν υπάρχει και κάτι άλλο να κάνεις.
Να βάλεις κολώνα στο τιμόνι και να ελπίζεις ότι αυτό είτε θα τους αποτρέψει, είτε θα τους καθυστερήσει πάρα πολύ?
Να φτιάξεις κάποιο διακόπτη στην μπαταρία και να τον παίρνεις μαζί σου ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ?
Έλεος δλδ, κοίτα που έχουμε καταντήσει.
Εναλλακτικά μπορείς να κερνάς τους γείτονες, εναλλάξ, κάθε βράδυ ένα ποτάκι έτσι ώστε να όταν θα γυρνάνε απο αυτό να ρίχνουν μια ματιά στο αμάξι
Η μπορώ να σου δώσω τον αριθμό μου και να βάλεις στους κλέφτες ένα σημείωμα με αυτό. Γράψε απο κάτω: "Αυτουνού είναι καλύτερο, πάρτε τον να σας πει που μένει"
Επίσης, ποτέ δεν είναι αργά για ένα rottweiler. Νομίζω θα του αρέσουν τα δέρματινα του S2000.
(τελικά δεν κρατήθηκα!)
Πάλι δυστυχώς όλες οι απαντήσεις που μου έρχονται στο μυαλό είναι χιουμοριστικού τύπου ενώ το θέμα δεν είναι.
Πραγματικά, εκτός απο αυτό που λέει ο Μάριος, δεν υπάρχει και κάτι άλλο να κάνεις.
Να βάλεις κολώνα στο τιμόνι και να ελπίζεις ότι αυτό είτε θα τους αποτρέψει, είτε θα τους καθυστερήσει πάρα πολύ?
Να φτιάξεις κάποιο διακόπτη στην μπαταρία και να τον παίρνεις μαζί σου ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ?
Έλεος δλδ, κοίτα που έχουμε καταντήσει.
Εναλλακτικά μπορείς να κερνάς τους γείτονες, εναλλάξ, κάθε βράδυ ένα ποτάκι έτσι ώστε να όταν θα γυρνάνε απο αυτό να ρίχνουν μια ματιά στο αμάξι
Η μπορώ να σου δώσω τον αριθμό μου και να βάλεις στους κλέφτες ένα σημείωμα με αυτό. Γράψε απο κάτω: "Αυτουνού είναι καλύτερο, πάρτε τον να σας πει που μένει"
Επίσης, ποτέ δεν είναι αργά για ένα rottweiler. Νομίζω θα του αρέσουν τα δέρματινα του S2000.

(τελικά δεν κρατήθηκα!)
Συναγερμό του έχω βάλει και αυτό είναι που με τρελαίνει!!! (το θράσος τους).Και είναι ρυθμισμένος στο πολύ ευαίσθητο, τόσο που και αμάξι να περάσει σχετικά κοντά, μου χτυπάει ειδοποίηση (τουλάχιστον 5-6 φορές κάθε βράδυ).Συναγερμό με Pin ομολογώ οτι δεν έχω ξανακούσει Colin mc rae. Για γκαράζ δεν ξέρω τί τιμές παιζουν, αλλά δεν βρίσκομαι και στην καλύτερη...φάση.
Χμμ, το....ποτάκι σαν καλή λύση μου ακούγεται πάντως...δεν το είχα σκεφτεί....
χαχαχαχα
Χμμ, το....ποτάκι σαν καλή λύση μου ακούγεται πάντως...δεν το είχα σκεφτεί....
χαχαχαχα
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by StathiS2000,Jul 8 2010, 09:55 AM
Για γκαράζ δεν ξέρω τί τιμές παιζουν...
Για να έχεις το συγκεκριμένο αμάξι εννοείς φίλε μου energetic... Πάντως, απο τη στιγμή που το αγοράζεις, πιστεύω οτι ξέρεις σε πόσο βαθιά νερά πέφτεις... το θέμα είναι αν μπορείς να...κολυμπάς...
Trending Topics
Όλες οι λύσεις που υπάρχουν ακούστηκαν (γκαράζ, συναγερμός, μικτή). Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να σκευτώ κάτι άλλο από το να κοιμάσαι μέσα στο αυτοκίνητο
Λυπάμαι που το ακούω. Δυστυχώς τα S2000 έχουν γίνει στόχος λόγω της ζήτησής τους και προφανός της ευκολίας να τα κλέβουν
Λυπάμαι που το ακούω. Δυστυχώς τα S2000 έχουν γίνει στόχος λόγω της ζήτησής τους και προφανός της ευκολίας να τα κλέβουν
Υπάρχει πάντα και η λύση να πάρουμε ένα δεύτερο και να το έχουμε ακριβώς από πίσω ξεκλείδωτο ή με ανοιχτή κουκούλα και ένα νίτρο με τη Τζούλια στο κάθισμα....μη μου πείτε ότι δεν θα πάρουν....τη Τζούλια!
Γκαράζ και ο θεός assistant.
Γκαράζ και ο θεός assistant.