Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Παραλίγο Κλοπή S2000

Thread Tools

Old Jul 8, 2010 | 04:16 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Καλο θα ειναι να χρησιμοποιησετε το ή το σε καποια ποστ που εχετε γραψει.
Reply
Old Jul 12, 2010 | 04:39 AM
DimitrisN's Avatar
Registered User

Όπως προαναφέρθη και πιο πάνω η λύση είναι απλή.

Γκαράζ.Κλειστό,κατα προτίμηση υπόγειο.Πρίν προβείς σε οποιαδήποτε άλλη λύση,εξάντλησε τις πιθανότητες να βρείς κάτι τέτοιο στη γειτονιά σου(επειδή ανέφερες κάτι του τύπου "που να το βρώ εδώ").
Reply
Old Jul 12, 2010 | 08:13 AM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Και το υπόγειο και το κλειστό έχουν πάλι μειονεκτήματα.
Reply
Old Jul 12, 2010 | 08:20 AM
DimitrisN's Avatar
Registered User

Έχουν ρε Μανωλάκη,δε λέω,αλλα σε σχέση με την οποιαδήποτε "υπαίθρια" λύση,είναι εμφανώς καλύτερα.

Προσωπικά,δεν μπορώ να σκεφτώ οτιδήποτε άλλο...
Reply
Old Jul 12, 2010 | 08:40 AM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Μη το λες... ειδα κ σε μενα τι εγινε...
Reply
Old Aug 19, 2010 | 03:30 AM
Heli2000's Avatar
Registered User

From: Greece / Athens

Σκεφτείτε και την κουκούλα!

Προκαλεί λιγότερο το μάτι.
Αποτρέπει την εύκολη αναγνώριση του αυτοκινήτου από μακρία.
Δεν μπορεί ο κλέφτης να δει τι έχει μέσα, παρά μόνο αν ασχοληθεί με την κουκούλα.
Προστατεύει από το ήλιο και από......ευκαιριακούς βανδαλισμούς.
Κοστίζει ελάχιστα!
Reply
Old Aug 19, 2010 | 03:31 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Reply
Old Oct 2, 2011 | 10:31 AM
Moonsorrow's Avatar
Registered User

Καλησπέρα παιδιά! Κι εμένα την περασμένη εβδομάδα παραλίγο να μου το φάνε!Όπως σηκώθηκα πρωί για τη δουλειά βλέπω το καπώ μισάνοιχτο,τις κλειδαριές παραβιασμένες και όταν μπήκα και μέσα χάος!Παντού πλαστικά πεταμένα και σπασμένα και κάτω από την κολόνα του τιμονιού όλα τα καλώδια εκτεθειμένα!Στο συνεργείο μου είπαν ότι λίγο ακόμα ήθελαν και θα μου το έπαιρναν!Μάλλον κάτι θα τους φόβισε τελευταία στιγμή και την έκαναν! Πάντως πρέπει να είχαν πολύ θράσσος μιας και το είχα εξω απ΄το σπίτι και μάλιστα κάτω από κολόνα της ΔΕΗ με πολύ φωτισμό! Ο εργοστασιακός συναγερμός τελικά δε κάνει τίποτα!Ούτε που ακούστηκε! Σκέφτομαι να βάλλω κανένα gps και κανένα pitbull μέσα να το φυλλάει!
Στο συνεργείο μου πρότειναν 'Clifford'!Γνωρίζει κάποιος αν είναι καλός?
Reply
Old Oct 2, 2011 | 10:58 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by Moonsorrow
Καλησπέρα παιδιά! Κι εμένα την περασμένη εβδομάδα παραλίγο να μου το φάνε!Όπως σηκώθηκα πρωί για τη δουλειά βλέπω το καπώ μισάνοιχτο,τις κλειδαριές παραβιασμένες και όταν μπήκα και μέσα χάος!Παντού πλαστικά πεταμένα και σπασμένα και κάτω από την κολόνα του τιμονιού όλα τα καλώδια εκτεθειμένα!Στο συνεργείο μου είπαν ότι λίγο ακόμα ήθελαν και θα μου το έπαιρναν!Μάλλον κάτι θα τους φόβισε τελευταία στιγμή και την έκαναν! Πάντως πρέπει να είχαν πολύ θράσσος μιας και το είχα εξω απ΄το σπίτι και μάλιστα κάτω από κολόνα της ΔΕΗ με πολύ φωτισμό! Ο εργοστασιακός συναγερμός τελικά δε κάνει τίποτα!Ούτε που ακούστηκε! Σκέφτομαι να βάλλω κανένα gps και κανένα pitbull μέσα να το φυλλάει!
Στο συνεργείο μου πρότειναν 'Clifford'!Γνωρίζει κάποιος αν είναι καλός?
Είναι μια καλή μάρκα σίγουρα. Απλά οι κλέφτες θα ξέρουν σίγουρα πόσο καλός είναι....
Reply
Old Oct 3, 2011 | 02:04 AM
StathiS2000's Avatar
Registered User

Τι να λέμε τώρα... Πρίν απο περίπου 15 ημέρες έγινε και 2ή απόπειρα να μου το πάρουν. Τυπάς, με το μαχαίρι πανω απο την κουκούλα, έτοιμος να...ορμήσει στο ψητό... Ευτυχώς (2ή φορά!!!) που πέρναγε ένας γνωστός μου και μόλις τον είδε, τον πήρε στο κυνήγι!!! Μάλλον η τρίτη θα είναι η φαρμακερή.... τί να πώ πια...
Reply

All times are GMT -8. The time now is 07:07 PM.