Πρωτη εντυπωση.
Originally Posted by Nabu,Jun 10 2010, 02:49 AM
Το παιδί σας λέει ότι δεν έχει λεφτά, δεν έχει αμάξι, δίπλωμα, στον ήλιο μοίρα και εσείς το πάτε στο Island...
Μάταιο βασικά. Ντε και βρίσκει λεφτά και αρχίζει και πίνει, γίνεται κατάσταση με γυναίκα.
ΚΑΙ?
"Συγγνώμη μωρό, αν δεν σε πειράζει θα πάμε τρικάβαλο με τον φίλο μου τον ΤΙΝΤ"
ΝΤΕ και πάνε, έχουν πιεί και το βρίσκουν αστείο το τρικάβαλο. Τρίβεται και λίγο ο Θανάσης, πιάνει και λίγο κολλαράκι και όλα καλά.
Παρεπιπτόντως Φώτη, ντροπή σου που έβαλες 3 άτομα μέσα, είναι ανεύθυνο και πολύ επικύνδινο. + ότι είχες πιεί.
Την επόμενη μέρα τι? Πάλι χωρίς αμάξι, πάλι χωρίς λεφτά, πάλι χωρίς δίπλωμα και πέταξε και ένα 40άρι το προηγούμενο βράδυ που θα το κλαίει.
Άσε που το γκομενάκι θέλει Island ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!
Θανάση δεν ειναι αυτος ο τρόπος.
Η φτώχια θέλει καλοπέραση. Κάνα σπίτι, με καμιά χαλαρή παρέα, στρίφτε εκεί κάνα κόλπο να καπνίσετε, βάλτε και τίποτα Morcheeba να παίζουν στο βάθος, τίποτα Depeche Mode, αρχίστε να το γυρνάτε, πιείτε κάνα φθηνό κρασί και εκεί να δεις τι θα γίνει. Το όργιο θα γίνεται πριν πάρεις πρέφα τι και ποιος. Άσε που θα είσαι τόσο κόκκαλο που ούτε Honda θα σκέφτεσαι ούτε τίποτα...
Μάταιο βασικά. Ντε και βρίσκει λεφτά και αρχίζει και πίνει, γίνεται κατάσταση με γυναίκα.
ΚΑΙ?
"Συγγνώμη μωρό, αν δεν σε πειράζει θα πάμε τρικάβαλο με τον φίλο μου τον ΤΙΝΤ"
ΝΤΕ και πάνε, έχουν πιεί και το βρίσκουν αστείο το τρικάβαλο. Τρίβεται και λίγο ο Θανάσης, πιάνει και λίγο κολλαράκι και όλα καλά.
Παρεπιπτόντως Φώτη, ντροπή σου που έβαλες 3 άτομα μέσα, είναι ανεύθυνο και πολύ επικύνδινο. + ότι είχες πιεί.
Την επόμενη μέρα τι? Πάλι χωρίς αμάξι, πάλι χωρίς λεφτά, πάλι χωρίς δίπλωμα και πέταξε και ένα 40άρι το προηγούμενο βράδυ που θα το κλαίει.
Άσε που το γκομενάκι θέλει Island ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!
Θανάση δεν ειναι αυτος ο τρόπος.
Η φτώχια θέλει καλοπέραση. Κάνα σπίτι, με καμιά χαλαρή παρέα, στρίφτε εκεί κάνα κόλπο να καπνίσετε, βάλτε και τίποτα Morcheeba να παίζουν στο βάθος, τίποτα Depeche Mode, αρχίστε να το γυρνάτε, πιείτε κάνα φθηνό κρασί και εκεί να δεις τι θα γίνει. Το όργιο θα γίνεται πριν πάρεις πρέφα τι και ποιος. Άσε που θα είσαι τόσο κόκκαλο που ούτε Honda θα σκέφτεσαι ούτε τίποτα...
Εχεις κατα ενα ποσοστο δικιο φιλε nabu, αλλα στο 2ο κομμάτι δεν ειμαι του τσιγαρου οποτε ακυρώνεται η όλη φάση που περιγράφεται, οποτε γυρναμε στο πρωτο κομμάτι που περιγραφεις και πεφτεις μεσα 100% .
Οσο για το τρικαβαλο ειχα βαλει και εγω μια φορα μονο που ηταν 2 45κιλα δίδυμα κοριτσάκια (η μια ηταν η κοπελα μου ένδοξες τοτε εποχές) ο Φώτης ειχε βαλει τρικαβαλο την κοπελα του και εναν χαμαιλέοντα σε διασταύρωση με καμήλα.
Οποτε το τρικαβαλο σε αυτη την περιπτωση δεν μετραει.
Thanasi παρε την Ισμεινυ , πες της να βαλει το ροζουλι, την κολώνια που πηρε ο Μανος και παγαινε στον τυπο , βρηκες την χαμενη σου αδερφούλα που εψαχνες τοσα χρονια.....
Ασε τα αλλα στην ΙΣΜΕΙΝΥ!!!!
Ασε τα αλλα στην ΙΣΜΕΙΝΥ!!!!
Ειχα κανει οπισθεν και ειχα χτυπησει το honda σε ενα σκαλοπάτι και έκανα ενα σημάδι στον προφυλακτήρα και γυρναει και μου λεει "ωχ το αμαξι" και τις λεω " δεν πειράζει μωρό μου δεν εγινε και τιποτα,” που σε αλλη περιπτωση θα ειχα παθει 15 εγκεφαλικά και δεν θα κοιμόμουν για 2 βραδια.