Πρωτη εντυπωση.
Εγώ είχα φάει μια 400αρα στην Χαλκιδα επειδη πατησα 2πλη γραμμή... Ε, 3 χρόνια από τότε δεν ξαναπήγα Χαλκίδα.
FUN παρακαλώ να ενημερώσεις τους καταστηματάρχες της Χαλκίδας ότι οι βλάκες που γράφουν ότι νάναι, τους κάνουν κακό!
FUN παρακαλώ να ενημερώσεις τους καταστηματάρχες της Χαλκίδας ότι οι βλάκες που γράφουν ότι νάναι, τους κάνουν κακό!
Originally Posted by actinf,Jun 10 2010, 04:00 AM
Εγώ είχα φάει μια 400αρα στην Χαλκιδα επειδη πατησα 2πλη γραμμή... Ε, 3 χρόνια από τότε δεν ξαναπήγα Χαλκίδα.

) Εχω σώσει το τομάρι μου μαζί με τον κουμπάρο μου (aka petrocar) από φυλακή. Με είχαν σταματήσει για 6 ή 7 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ που είχα κάνει μαζί και τη γλίτωσα
)
Originally Posted by eddiex,Jun 10 2010, 04:01 AM
Και εγω τοτε οτι να 'ναι και... 300€ - Nabu θα βαλουμε μονη τωρα ή οχι? 

...
Originally Posted by S2000_FUN,Jun 10 2010, 02:15 PM
Να ξαναπάς και άμα σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και σε ξανασταματήσουν να χρησιμοποιήσεις το όνομά μου. Τι διάολο ο πατέρας μου ήταν διευθυντής της αστυνομίας στη Χαλκίδα (πριν κάτι αιώνες βέβαια
) Εχω σώσει το τομάρι μου μαζί με τον κουμπάρο μου (aka petrocar) από φυλακή. Με είχαν σταματήσει για 6 ή 7 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ που είχα κάνει μαζί και τη γλίτωσα
)
)
Originally Posted by Sportster,Jun 10 2010, 05:49 AM
Ρανταρ πανω στην βουλιαγμενης? Και δεν αρκεστηκαν καν να κοψουν μονο για την ταχυτητα?! επρεπε να γραψουν και για ελιγμους?!
Δεν θα θελεις να το βαλεις κατω και να το σακατεψεις στο πο..τσο ???
Ε ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΚΑΤΕΨΑΝΕ ΣΤΟ ΠΟ..ΤΣΟ.