Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Thread Tools

Old Jul 22, 2009 | 04:15 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by ThanasiS2K,Jul 22 2009, 02:03 PM
Malon den exete akousei kati gia thn sikofantiki disfimisi kalo tha htan na bgoune twra amesos onomata synergeiwn kai egw eixa kraksei paliotera xwris omws na anaferw onoma.
Θανάση από την στιγμή που εχεις ο ιδιος την εμπειρία τι θα βγει να σου πει?
Γιατί με κάνεις ρεζίλι και το λες παρά έξω?
Εγω πιστεύω οτι αυτο που κανει ο Drifteropoulos δεν εχει κάποιο "κίνδυνο" δυσφήμησης για να βρει τον μπελά του
Γνωρίζω ότι από νομικής άποψης οτι μπορει να σου "φορτώσει" το οτιδήποτε αλλά τρεχα γύρευε μετά...να κατσει να βρει ποιος ειναι ο Drifteropoulos κλπ κλπ κλπ
Reply
Old Jul 22, 2009 | 04:19 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Originally Posted by S2johnyK,Jul 22 2009, 02:42 PM
Μαριε με την μορφη POLL δεν γινεται?
Το λεω για να συγκεντρωθούν κάπου ολες οι προτιμήσεις
Σε poll, μεχρι 10 επιλογες μπορουν να μπουν. Και αν γινει κατι τετοιο θα πρεπει να ανεβει poll με παραπανω επιλογες, το οποιο ειναι πρακτικα αδυνατο. Τα συνεργεια ειναι πολλα στην Αθηνα, ποσο μαλλον σε ολη την Ελλαδα για να εχουμε ουσιαστικο feedback. Δεν ειναι απλο το θεμα καθως μπορει πχ να ανοιξει καποιος ενα poll και να μην αναφερει καποιο αλλο συνεργειο το οποιο θα μπορουσε να ειχε καλη κριτικη ή το αντιθετο. Καθαρη εικονα δεν θα παρουμε ποτε ετσι. Και μη ξεχναμε οτι δεν μπορει να υπαρχει ουσιαστικο αποτελεσμα, καθως πχ ενας μπορει να ειναι ευχαριστημενος ή δυσαρεστημενος απο δυο και ισως παραπανω συνεργεια. Οποτε μονο μια επιλογη θα εχει να κανει.

Και στη τελικη, και το αναφερω αυτο σε ολους, το τοπικ αυτο υπαρχει για αυτους που θελουν να προσεχουν το αμαξι τους και να το αφηνουν για service σε εμπιστα χερια.

Οποτε ας το διαβασει προσεκτικα ο αμεσα ενδιαφερομενος και θα βγαλει τα συμπερασματα μονος του.

Υποψην οτι το τελευταιο πραγμα που θελω, ειναι να με παιρνουν τηλεφωνο απο τα συνεργεια και να μου κανουν παραπονα, διοτι οτι κανουμε εδω το κανουμε απο προσωπικο ενδιαφερον.

Αλλη εικονα δινει η αναφορα και η περιγραφη μιας επισκεψης σε ενα συνεργειο με τιμες και εντυπωσεις, παρα ενα απλο κραξιμο.
Reply
Old Jul 28, 2009 | 09:19 AM
ae86 trueno's Avatar
Registered User

καλησπερα παιδες πηγα χτες για δισκοπλατο και σερβις στον λου
λαδια-μηχανης
λαδια-σασμαν
λαδια-διαφορικου
μπουζι
φιλτρο λαδιου
ρυθμιση βαλβιδες
2 βασεις μηχανης που ειχανε κοπει
1.100 ευρο με τα λαδοξυδα και τις βασεις δικες του εγω του πηγα μονο το δισκοπλατο αυριο το πρωι θα ξαναπαω για ενα θεμα που εχει παρουσιαστει αν τυχει να περναει κανεις ας κανει μια να μπει να γνωριστουμε εγω θα ειμαι εκει απο τις 8 οι πρωτες εντυπωσεις απο τα παιδια εκει ηταν καλες και ο λου εξυπηρετικος το αμαξι το εκανε ενας που τον λενε σταματη εγω δυστυχως δεν καταφερα να παρακολουθησω ολες τις εργασιες αλλα μαλλον η μ@λ@κι@ εγινε και το ποριμα θα βγει αυριο (και το δικο μου αλλα και του λου) ειναι το πρωτο σερβις που κανω εγω στο αμαξι μιας και το εχω ενα μηνα μονο δεν ειχα ποτε honda το αμαξι ειχε ξαναπαει στον λου και ειπα να το παω εκει το πηγα τωρα το αν θα το ξαναπαω θα φανει απο το ποστ που θα κανω αυριο

ρε ωραια emoticons εχετε εδω μεσα
Reply
Old Jul 28, 2009 | 11:26 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Καλή ταρίφα σου έκοψε
Reply
Old Jul 28, 2009 | 12:09 PM
ae86 trueno's Avatar
Registered User

Originally Posted by Stradale,Jul 28 2009, 11:26 AM
Καλή ταρίφα σου έκοψε
κατσε να δουμε και την αυριανη γιατι την κοβω για καλυτερη γιατι απο την ιδια μερα που του εκανα το σερβις και μετα το αμαξι ειναι σκατα τοσο που σκεφτομαι αν θα με βγαλει μεχρι το συνεργειο αυριο. ουτε ρελαντι δεν κραταει εκανα βλακια γιατι ηθελα να αλλαξω και φιλτρο βενζινης να μου καθαρισει και την πεταλουδα αλλα ειπα αστο απο σεπτεμβρη μου εκανε κατι μικρα κομπιασματακια αλλα πολυ σπανια και ποτε δεν ειχα προβλιμα οσο το αμαξι ητανε κρυο στο ρελαντι αλλα κατι εχει παει πολυ στραβα τωρα αλλα πολυ ομως
μακαρι να ειναι η ιδεα μου και να ειναι κατι απλο αλλα ειμαι σκατογκαντεμης
το θεμα ειναι οτι δεν επρεπε να φυγω πανω απο το αμαξι καθολου εκατσα μονο για τον δισκο που αλλαξε δεν με επερνε να κατσω αλλο δεν βιαζομαι να κατηγορησω τον λου για οτι εχει το αμαξι μιας και δεν τον ξερω τον ανθρωπο πρωτη φορα πηγα εκει αλλα θελω επισης να δω και τι μπουζι εβαλε στο αμαξι δεν ειδα καν αν τα αλλαξε αν και του ειπα να τα αλλαξει
τελος παντων θα δουμε αυριο αμα περναει κανεις σας και εχει χρονο ας σταματησει κερναω καφε
Reply
Old Jul 28, 2009 | 01:14 PM
Drifteropoulos's Avatar
Registered User

From: sti Honolulu

[QUOTE=ae86 trueno,Jul 28 2009, 08:19 PM]καλησπερα παιδες πηγα χτες για δισκοπλατο και σερβις στον λου
λαδια-μηχανης
λαδια-σασμαν
λαδια-διαφορικου
μπουζι
φιλτρο λαδιου
ρυθμιση βαλβιδες
1.100 ευρο με τα λαδοξυδα και τις βασεις δικες του εγω του πηγα μονο το δισκοπλατο αυριο το πρωι θα ξαναπαω για ενα θεμα που εχει παρουσιαστει αν τυχει να περναει κανεις ας κανει μια να μπει να γνωριστουμε εγω θα ειμαι εκει απο τις 8 οι πρωτες εντυπωσεις απο τα παιδια εκει ηταν καλες και ο λου εξυπηρετικος το αμαξι το εκανε ενας που τον λενε σταματη εγω δυστυχως δεν καταφερα να παρακολουθησω ολες τις εργασιες αλλα μαλλον η μ@λ@κι@ εγινε και το ποριμα θα βγει αυριο (και το δικο μου αλλα και του λου) ειναι το πρωτο σερβις που κανω εγω στο αμαξι μιας και το εχω ενα μηνα μονο δεν ειχα ποτε honda το αμαξι ειχε ξαναπαει στον λου και ειπα να το παω εκει το πηγα τωρα το αν θα το ξαναπαω θα φανει απο το ποστ που θα κανω αυριο
Reply
Old Jul 28, 2009 | 09:17 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Παντελη, πέρνα από εδώ να σε γνώρίσουν και οι υπόλοιποι...

https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=462642

Και όταν είναι να ξαναπάς σε συνεργείο και να σου τα αλλάξουν όλα, πάρε με τηλέφωνο πριν το κάνεις !!!!!!

[QUOTE=ae86 trueno,Jul 28 2009, 09:19 AM] καλησπερα παιδες πηγα χτες για δισκοπλατο και σερβις στον λου
λαδια-μηχανης
λαδια-σασμαν
λαδια-διαφορικου
μπουζι
φιλτρο λαδιου
ρυθμιση βαλβιδες
Reply
Old Jul 28, 2009 | 09:55 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Καλό θα είναι να σου εξηγήσει τι χρέωσε για το καθένα, και θα πρέπει να το ζητήσεις αυτό. Ωραίο το αναλυτικό ποστ του Ηλία αλλά θα είναι καλό να ξέρουμε τι χρεώνει ο ΛΟΥ για αυτές τις εργασίες.

Οι βάσεις μηχανής από Σαρακάκη έχουν νομίζω 285 ευρώ η μία
Reply
Old Jul 28, 2009 | 09:57 PM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Τόσο έχουν,και από r spec έχουν νομίζω 250 οι 2
Reply
Old Jul 28, 2009 | 10:30 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Originally Posted by ae86 trueno,Jul 28 2009, 08:19 PM
καλησπερα παιδες πηγα χτες για δισκοπλατο και σερβις στον λου
λαδια-μηχανης
λαδια-σασμαν
λαδια-διαφορικου
μπουζι
φιλτρο λαδιου
ρυθμιση βαλβιδες

ρε ωραια emoticons εχετε εδω μεσα
Το κοστος ανεβηκε ψηλα λογω βασεων μηχανης και προσωπικα πιστευω οτι στο συνολο σε χρεωσε φυσιολογικα. Αν θες μπορεις να βαλεις και αναλυτικα τις χρεωσεις που σου εκανε οπως ειχα γραψει κι εγω σε παλαιοτερο ποστ μου οταν ειχα παει στη Honda Μαστορας.

Τωρα για το αλλο θεμα που αναφερεις στο δευτερο ποστ σου, δε μπορω να σχολιασω τιποτε παραπανω παρα να διαβασουμε το τι θα κανεις σημερα στο συνεργειο. Παντως καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο αυτο που θα σε συμβουλεψω, αλλα το καλυτερο ειναι να εισαι μαζι τους οταν πιανουν το αμαξι στα χερια τους. Εγω σε αυτο το θεμα, παντοτε κοιταζω να παιρνω αδεια την ημερα του service για να δω τι κανουν στο αμαξι.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 03:30 AM.