Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Thread Tools

Old Jul 29, 2009 | 01:20 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Πόσο αναφέρει η HONDA JAPAN?

Πάντος κοντράκιδες με S κάνουν κάθε 10.000 ρύθμιση...Το είχα βρει υπερβολικά αλλά τελικά ίσως έχει νόημα.
Reply
Old Jul 29, 2009 | 01:20 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by Stradale,Jul 29 2009, 12:43 AM
Αλλά είναι και 60 ευρώ....
Τα 60 ευρώ είναι τουλάχιστον αστείο ποσό σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα έξοδα του s2000...

Αλλά και πάλι, η κανονική τιμή για το ρύθμισμα είναι 50 ευρώ
Ειδικά αν δε σου κόψει απόδειξη, που δεν κόβει και κανείς τους πάνω από 50 είναι πολλά..
Reply
Old Jul 29, 2009 | 01:22 AM
Stradale's Avatar
Registered User

50-60 δεν είναι πολλά,αλλά 50 εδώ,50 εκεί,μαζεύονται και βγαίνει ένα service ωραιότατο....
Reply
Old Jul 29, 2009 | 01:25 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Αυτο που λεει ο Ηλιας ειναι σωστο.
Το S μετα απο 6000-8000 χλμ εχει την ταση και ξερυθμιζει τις βαλβιδες λογω πολυστροφιας του κινητηρα.
Βεβαια η διαφορα, για καποιον που δεν ασχολειται με κοντρες και τετοια, ειναι αμελητεα.
Ωστοσο ειναι πολυ καλο να ρυθμιζονται ανα 15.000 χλμ....
Καλο κανει ακομα και στην καταναλωση, κακο δεν κανει.....
Reply
Old Jul 29, 2009 | 01:40 AM
notoriouss2k's Avatar
Registered User

oi vaseis mhxanhs exoun 280 euro h mia to eixa psaksei prin 5 meres alla kai pali o s2000 fun me eswse me polu kaluterh timh.
Reply
Old Jul 29, 2009 | 01:47 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Originally Posted by Stradale,Jul 29 2009, 12:20 PM
Πόσο αναφέρει η HONDA JAPAN?

Πάντος κοντράκιδες με S κάνουν κάθε 10.000 ρύθμιση...Το είχα βρει υπερβολικά αλλά τελικά ίσως έχει νόημα.
Διαβασε το service manual, το οποιο μπορεις να βρεις εδω.
Reply
Old Jul 29, 2009 | 02:08 AM
ae86 trueno's Avatar
Registered User

καλημερααααα λοιπον χαιρομαι που τα λεμε παιδια αλλα πειτε με γιωργο παντελης ειναι ο αδερφος μου και εσυ uma πρεπει να εισαι ο ηλιας ε? ε λοιπον φιλε δεν φανταζεσαι τι κραξιμο εχει ακουσει ο αδερφος μου που εχασε το τηλεφωνο σου σαν το σκυλι στο αμπελι πηγα και ξανα πηγα και σημερα λοιπον γραφω πρωτα τα πρωτα

λαδι-μηχανης motul 8100 =90.78

λαδι-σασμαν mtf= 16.80

βαλβολινη διαφορικου= 16.81

μπουζι= 107.24

βαση μηχανης Χ2 =223.86 εκαστη δηλαδη 447.72

ολα αυτα ειναι 690.62
το φ.π.α ειναι 131.22
και ετσι εχουμε 821.84 τα ανταλλακτικα το ποσο ητανε 1.100 και μεσα σε αυτα λογικα ειναι και η ρυθμιση των βαλβιδων ποσο την χρεωσε δεν ξερω δεν τον ρωτησα αν και θα επρεπε με χρεωσε 279 ευρω εργατικα τωρα απο αυτα τα 279 (280 πες) τα 80 να ειναι οι βαλβιδες αυτα
την ιδια μερα το απογευμα ομως που το αμαξι κρυωσε και ενω φευγοντας απο το λου ηταν οκ αρχησε να κανει κατι περιεργα πηρε λιγο δυσκολα μπροστα και δεν κραταγε σταθερο ρελαντι το αφησα ζεσταθηκε και το πηγα βολτα μου εκανε κατι ψιλο κομπιασματα σαν να εμενε απο βενζινη η ρευματα η κατι τετοιο δεν ξερω. το εκανε για λιγο μετα εστρωσε μετα μου το ξανακανε στις 5000 με 3η στο κιβωτιο εβαλα νεκρα μεχρι που το αμαξι σταματησε και εσβησε μετα το εκανε μεχρι να γυρισω σπιτι εκανε κατι σαν να ειμαι καινουριος οδηγος και δεν ξερω να αφηνω συμπλεκτη ενα πραμα
τελος παντων να μην τα πολυ λεω την ιδια μερα κιολας πηρα τον λου του ειπα τι παιχτηκε και μου ειπε οτι μαλλον ειναι πεταλουδα μου ειπε να παω απο κει οποτε μπορω να το δουμε να παω χωρις ραντεβου και κανονισα να περασω σημερα το πρωι
Ε μια που πηγα και μια που τσιμπησα ενα @rXιδι και εφυγα. ειχα μιλησει με τον λου και του ειπα θα ερθω να αλλαξουμε ενα φιλτρο βενζινης να καθαρισουμε και την πεταλουδα να κανω μετα και μπεκ να δουμε αν θα στρωσει καθολου αν δεν εστρωνε κοιταγαμε οτι αλλο μπορουσε να εφταιγε εγω ουτε μηχανικος ειμαι ουτε γνωστης θελω να το παιξω σε κανενα μπορει να μην χρειαζοτανε να καθαρισω την πεταλουδα ουτε να αλλαξω φιλτρο βενζινης ουτε τιποτα αλλα ηθελα να τα κανω ετσι προληπτικα ετσι βρε αδερφε για να πω οτι τα εκανα
ε το πηγα το ειδε πατησε λιγο το γκαζι...αυτααααα
καθως πηγενα βεβαια δεν μου το εκανε καθολου αλλα δεν εχει να λεει τιποτα αυτο πιστευω. στην τελικη μου ειπε οτι αν δεν μου αναψει λαμπακι δεν μου κανει τιποτα του ειπα να αλλαξουμε ενα φιλτρο βενζινης τουλαχιστον και ΕΥΤΥΧΩΣ δεχτηκε αφου μου πεταξε πρωτα ενα καλα τοτε κατσε και περιμενε. για να το βαλουμε στο διαγνωστηκο η οτιδηποτε αλλο ουτε λογος βεβαια του ειπα να μου καθαρισει την πεταλουδα και αν οχι να μου ριξει λιγο σπρει και μου λεει (ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΠΡΩΤΑ) τωρα απο κει και περα δεν ξερω τι να πω αλλαξε το φιλτρο της βενζινης μου πηρε την αδεια κυκλοφοριας μεσα απο το ντουλαπακι την εδωσε στην κυρια που ειναι εκει μεσα στο γραφειο και αυτη με την σειρα της μου ειπε 50 ΕΥΡΩ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 50 ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ τα εδωσα πηρα το αμαξι και μαζι πηρα και τον π..λο γυρισα σπιτι μου και μεχρι στιγμης το αμαξι ειναι οκ το απογευμα που θα ειναι εντελως κρυο θα το ξαναδω τωρα για την εργασια του φιλτρου τι να πω απο πανω του ειμουνα δεν εγινε τιποτα πιστευω σημερα ειχε κι'αλλα s2000 μεσα αλλα δεν γνωρισα κανενα απο τα παιδια που τα φερανε
λοιπον σορρυ για το μεγαλο ποστ και θα παω στην ενοτητα με τα νεα μελοι να συστηθω και ηλια στειλε μου ρε φιλε ενα πμ το τηλεφωνο σου η να σου στειλω εγω το δικο μου
Reply
Old Jul 29, 2009 | 02:19 AM
Stradale's Avatar
Registered User

Πω πω φίλε ενημέρωσε πριν κάνεις σέρβις!
Μόνο για τα λάδια θα σου πω, 60 ευρώ τα πήρα....Μην αναλύσω για τα άλλα...
Reply
Old Jul 29, 2009 | 02:29 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

From: Ego edo dipla meno...

Originally Posted by ae86 trueno,Jul 29 2009, 02:08 AM
καλημερααααα λοιπον χαιρομαι που τα λεμε παιδια αλλα πειτε με γιωργο παντελης ειναι ο αδερφος μου
...και τώρα μας το λες, που στους μεγάλους δωρητές ο Λου έγραψε 'Παντελάρα είσαι τρέλα με την πράσινη φανέλα;'

Γιωργάρα, καλώς όρισες.

Και που σαι, στο πληκτρολόγιο, ανάμεσα στο κόμμα και στην κάθετο, έχει ένα κουμπάκι που βάζει τελείες. Πάτα το ρε συ που και που, θέλουμε μηχανική υποστήριξη για να βγάλουμε όλο το ποστ με μία ανάσα.
Reply
Old Jul 29, 2009 | 02:42 AM
ae86 trueno's Avatar
Registered User

Originally Posted by lalakis2000,Jul 29 2009, 02:29 AM
Και που σαι, στο πληκτρολόγιο, ανάμεσα στο κόμμα και στην κάθετο, έχει ένα κουμπάκι που βάζει τελείες. Πάτα το ρε συ που και που, θέλουμε μηχανική υποστήριξη για να βγάλουμε όλο το ποστ με μία ανάσα.
σωστος λαλακι απο εδω και περα θα το κανω.τωρα για τον λου μην ανγχωνεστε γιωργο με ξερει και αυτος παντως σημερα που πηγα δεν ειδα ουτε προτομη ουτε ανδριαντα ουτε τιποτα. την επομενη φορα που ΘΑ ξαναπαω θα του βαλω χερι.
στην τελικη για σας το εκανα ρεεεεεεε για να μην σας παρει πολλα τωρα που ειναι καλοκαιρακι να τα παρει απο μενα για να με δεχτειτε καλυτερα στο φορουμ
Reply

All times are GMT -8. The time now is 11:59 AM.