Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Old May 3, 2011 | 03:30 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

A τον πο#@στη τον κλεφτη!
Reply
Old May 4, 2011 | 02:35 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

ahahahahahhahahaah
Reply
Old May 6, 2011 | 05:52 AM
dimitrisgt's Avatar
Registered User

παιδες λεω να παω απο speed factory να κοιταξουν το s2000 μια που ειναι και σχετικα κοντα μου .απο οτι διαβασα εχετε καλη γνωμη για τη speed factory .στο θεμα τιμων πως τα παει?
Reply
Old May 6, 2011 | 05:54 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Καλες τιμες πρεπει να εχουν απο αυτα που εχουν ειπωθει αν και δεν εχω παει εγω ποτε. Να τους πεις παντως οτι εισαι απο club κτλ. Γενικα παντα να το λετε αυτο. Ετσι δεν παιζει να σου κανει "χοντρη" μαλ@κια γιατι ξερουν οτι θα κραχτουν σε πολλους.
Reply
Old May 6, 2011 | 06:04 AM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Eως τωρα δεν εχει ακουστει κατι κακο για τον Λαμπρο και τον Νικο (speedfactory). Εχουν τεραστια εμπειρια απο Χοντα. Χτυπα και στο youtube και θα δεις τι εννοω. Εγω εκει παω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε ολους τους τομεις
Reply
Old May 6, 2011 | 07:39 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Κι εγω έχω ακούσει καλά λόγια και όταν τους είχα πάει για έλεγχο ενα s που ήταν να αγοράσω ήταν άψογοι, το έψαχναν μια ώρα εξονυχιστικά και πήραν €20 τη στιγμή που πχ ο Σαρακάκης παίρνει 50 και ο έλεγχος που κάνουν εκεί δεν είναι και τοοοσο λεπτομερής..
Reply
Old May 6, 2011 | 12:52 PM
Tazio's Avatar
Registered User

Εδώ πάνω τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά..Ότι και να θέλεις πηγαίνεις μια βόλτα απ'την Evotech, πίνεις το καφεδάκι σου με τον Μπαμπίνο, τα λες με kosdali, michail, reload(αν και με πούλησες κουφάλα σήμερα ) και με τα υπόλοιπα παιδιά που περνούν καθημερινά και χαζεύεις τα παιδιά που σου περιποιούνται το αμαξάκι σου..
Όχι ότι είναι κανά νέο, αλλά μιας που σήμερα πήγα το καμάρι μου στα χεράκια του borfan για την σχετική φροντίδα, είπα να γράφουμε τίποτα και οι Βόρειοι μήπως μπαίνει κανένα παιδί από πάνω και ψάχνει να βρει κανα συνεργείο..
Τιμές κάτι παραπάνω από λογικές, εξυπηρέτηση, συννενόηση και αποτέλεσμα υπεράνω κριτικής, και γενικότερη αντιμετώπιση που με κάνει πραγματικά ώρες ώρες να γελάω με σχόλια που διαβάζω κατά περιόδους σε αυτό το topic..
Reply
Old May 6, 2011 | 01:22 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Reply
Old May 6, 2011 | 11:58 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by Tazio
Εδώ πάνω τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά..Ότι και να θέλεις πηγαίνεις μια βόλτα απ'την Evotech, πίνεις το καφεδάκι σου με τον Μπαμπίνο, τα λες με kosdali, michail, reload(αν και με πούλησες κουφάλα σήμερα ) και με τα υπόλοιπα παιδιά που περνούν καθημερινά και χαζεύεις τα παιδιά που σου περιποιούνται το αμαξάκι σου..
Όχι ότι είναι κανά νέο, αλλά μιας που σήμερα πήγα το καμάρι μου στα χεράκια του borfan για την σχετική φροντίδα, είπα να γράφουμε τίποτα και οι Βόρειοι μήπως μπαίνει κανένα παιδί από πάνω και ψάχνει να βρει κανα συνεργείο..
Τιμές κάτι παραπάνω από λογικές, εξυπηρέτηση, συννενόηση και αποτέλεσμα υπεράνω κριτικής, και γενικότερη αντιμετώπιση που με κάνει πραγματικά ώρες ώρες να γελάω με σχόλια που διαβάζω κατά περιόδους σε αυτό το topic..
Ο Μπάμπης έχει απλουστεύσει τα πράγματα στη Βόρεια Ελλάδα. Έχει κατατροπώσει τα υπόλοιπα συνεργεία . Πολύ καλό παιδί και δικαιωματικά έχει κερδίσει τα παιδιά
Reply
Old May 7, 2011 | 01:14 AM
borfan's Avatar
Registered User

Παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους για τα καλα σας λογια
Reply

All times are GMT -8. The time now is 02:30 PM.