ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ
και γω Σήφη έχω πάει όποτε χρειάζομαι κάτι ιδιαίτερο (λάδια φίλτρα τα αλλάζω στην περιοχή μου- Καμμένα Βούρλα). Μια χαρά είναι το παλικάρι και πολυ εξυπηρετικός. Δίπλα ακριβός από τον Σίφη υπάρχει μαγαζάκι με μεταχειρισμένα ανταλάκτικά ιαπωνικών και μεγάλο stock από S2000, καλός φίλος και καλές τιμές.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σπύρο και το Βασίλη από B16 για την άψογη εξυπηρέτηση και τις καλές τιμές στην αλλαγή του δίσκου-πλατώ-rouleman (με γαλλική προφορά) που έκανα πρόσφατα και το αμάξι πήρε +10 άλογα
Να στε καλά.
Να στε καλά.
Εγώ παιδιά το δικό μου το πήγα στην αντιπροσωπεία της Honda που βρίσκεται επί της αλίμου,επειδή ήταν η κοντινότερη στην περιοχή μου και χρειάστηκε να το μεταφέρω με γερανό μετά από απόπειρα διάρρηξης!
Γνωρίζει κανείς αν η συκγεκριμένη κάνει καλή δουλειά?
Γνωρίζει κανείς αν η συκγεκριμένη κάνει καλή δουλειά?
Άγνωστο αλλά από ότι καταλαβαίνω από το άλλο σου ποστ δεν έχουν να κάνουν και τίποτα δύσκολο. Να σουσυνδέσουν τα καλώδια αν κόψανε τίποτα κάτω από την κολώνα του τιμονιού και να ξαναβάλουν ή να αντικαταστήσουν τα πλαστικά που σου σπάσανε κατά την απόπειρα διάρηξης.
Ok FUN σ'ευχαριστώ!Θα το έχω υπόψη!
Από ότι βλέπω στο τηλέφωνο πρέπει να είναι πειραιά αν δε κάνω λάθος..
Γνωρίζεις και κανένα μήπως κοντινότερο στον άλιμο? Για αυτό του Μάστορα ή το Β16Α Workshop τι γνώμη έχεις?
Από ότι βλέπω στο τηλέφωνο πρέπει να είναι πειραιά αν δε κάνω λάθος..Γνωρίζεις και κανένα μήπως κοντινότερο στον άλιμο? Για αυτό του Μάστορα ή το Β16Α Workshop τι γνώμη έχεις?