ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ
Μηπως να προσλαβουμε ως κλαμπ, ενα πακι-usb με ποδηλατο να πεταγεται οποτε χρειαζεται να ριχνει μια ματια? ξυπνας το πρωι με ορεξη για βελτιωση και του λες: τραβα Ν. μακρη να δεις αν ειναι ανοιχτα ο κινεζος. ''εγκινε αφεντικο''... γυρναει το βραδυ κατα τις 12 κ σου λεει τα καθεκαστα. την αλλη μερα ξεκινας κ συ αφου εχεις παρει ρεπω ολη την βδομαδα, να πας να συναντησεις τους 3 μαγους με το χαλασμενο τηλεφωνο...
Προσωπικά, έχω καταλήξει ότι κανείς δε μπορεί να τα έχει όλα και έχω συμβιβαστεί με αυτό το κακό του B16a workshop.. άλλος μπορεί να το βρει εξωφρενικό και να μην ξαναπατήσει γιατί θέλει να το αφήσει και να περάσει την άλλη μέρα το μεσημέρι να το πάρει.. αλλά από την άλλη, τουλάχιστον εγώ, δεν έχω βρει άλλο συνεργείο που να αφήσω το αυτοκίνητό μου και να είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα κάνουν ακριβώς εκείνο που μου είπαν και τίποτα λιγότερο, προκειμένου να κερδίσουν παραπάνω..
Οπότε, από το να χάσω μετά 1 μήνα γιατί ο τάδε μάστορας ξέχασε ποτηράκι του φραπέ μέσα στο ψευτοκάπακο ενώ ρύθμιζε τις βαλβίδες, προτιμώ να χάσω 1μέρα όταν αποφασίσω να το πάω συνεργείο..
Οπότε, από το να χάσω μετά 1 μήνα γιατί ο τάδε μάστορας ξέχασε ποτηράκι του φραπέ μέσα στο ψευτοκάπακο ενώ ρύθμιζε τις βαλβίδες, προτιμώ να χάσω 1μέρα όταν αποφασίσω να το πάω συνεργείο..
Για όσους μένου Βορειοανατολικά, προσωπικά θα πρότεινα και το συνεργείο του Ζαχαράκη (Σήφης) στα Γλυκά Νερά, στην λεωφόρο λαυρίου link
Πηγαίνω 6 χρόνια και ο τύπος είναι άψογος και σε δουλειά και σε τιμές.
Απαντάει και στα τηλέφωνα
Πηγαίνω 6 χρόνια και ο τύπος είναι άψογος και σε δουλειά και σε τιμές.
Απαντάει και στα τηλέφωνα
Ο μόνος που έχω ακούσει καλά λόγια και δεν έχω πάει είναι ο speedfactory (Λάμπρος)..
Πολύ καλός μάστορας είναι ο Σπύρος στο Σπανό στην Ευελπίδων, αλλά ο Σπανός ζητάει ό,τι να'ναι όταν έρθει η ώρα του ταμείου, άρα γι αυτό τρώει Χ
Ο Λου, όσο πήγαινα, δεν είχα ποτέ πρόβλημα όπως γράφουν πολλοί από εδώ (βέβαια ήμουν από πάνω όλη την ώρα)..το μόνο κακό ότι άφηνε πολλές φορές τους μικρούς να κάνουν δουλειά και μου είχαν χαλάσει ό,τι βίδα έπιαναν..
Μάστορας, μάλλον δεν είχε κάτσει η χημεία μας.. δεν το πήγαινα για κανένα λόγο.. άσε που νομίζω ότι πέρασα απ'έξω και δεν είδα πουθενά το μαγαζί.. άλλαξε διεύθυνση μήπως ή ήμουν αφηρημένος..;
Σαρακάκη δε σ'αφήνουν να βλέπεις το αμάξι όταν του κάνουν σέρβις..
Πολύ καλός μάστορας είναι ο Σπύρος στο Σπανό στην Ευελπίδων, αλλά ο Σπανός ζητάει ό,τι να'ναι όταν έρθει η ώρα του ταμείου, άρα γι αυτό τρώει Χ
Ο Λου, όσο πήγαινα, δεν είχα ποτέ πρόβλημα όπως γράφουν πολλοί από εδώ (βέβαια ήμουν από πάνω όλη την ώρα)..το μόνο κακό ότι άφηνε πολλές φορές τους μικρούς να κάνουν δουλειά και μου είχαν χαλάσει ό,τι βίδα έπιαναν..
Μάστορας, μάλλον δεν είχε κάτσει η χημεία μας.. δεν το πήγαινα για κανένα λόγο.. άσε που νομίζω ότι πέρασα απ'έξω και δεν είδα πουθενά το μαγαζί.. άλλαξε διεύθυνση μήπως ή ήμουν αφηρημένος..;
Σαρακάκη δε σ'αφήνουν να βλέπεις το αμάξι όταν του κάνουν σέρβις..
O Λου και εγω οσο το πηγαινα δεν ειχα ποτε προβλημα, αν και ειχαν ακουστει πολλα κ απο δικους μας.
Μαστορας το ειχα παει για το ολικο βαψιμο απο τον βανδαλισμο και την αλλαγη της κουκουλας, το αμαξι μου απο το 2003 μεχρι και που το πηρα εγω εκει πηγαινε απο τον προηγουμενο κατοχο. Και εκει καλα ηταν, ξεραν τα παιδια κ δεν μπορω να πω πως εχω καποιο παραπονο.
Παπρας (Honda) ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΙ απλα και απαραδεκτοι!
Β16Α - Κινεζος, αν εξαιρεσεις την αποσταση που ειναι γ@μησε τα για μας και το ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα επικοινωνιας ο Μπιλ κανει φοβερη δουλεια
Ο Αγγελος ειναι γαματος και μια χαρα παιδι και απο τιμες και απο εξυπηρετηση!
Borfan (Θεσσαλονικη) Γενικα τους Σαλλονικιους τους εχω στην καρδια μου και τους θεωρω Ψυχαρες! Αψογος ο Μπαμπης κ φοβερος σε ολα!
Νικηφορος... ΑΠΛΑ ΓΤΠ!
Λοιπον οπως βλεπετε εχω αλλαξει λιγα συνεργεια και ειπα απλα να το μοιραστω!
Υ.Γ. Και εγω εχω ακουσει καλα λογια και καλες τιμες για το Speedfactory αλλα δεν ξερω προσωπικα!
Μαστορας το ειχα παει για το ολικο βαψιμο απο τον βανδαλισμο και την αλλαγη της κουκουλας, το αμαξι μου απο το 2003 μεχρι και που το πηρα εγω εκει πηγαινε απο τον προηγουμενο κατοχο. Και εκει καλα ηταν, ξεραν τα παιδια κ δεν μπορω να πω πως εχω καποιο παραπονο.
Παπρας (Honda) ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΙ απλα και απαραδεκτοι!
Β16Α - Κινεζος, αν εξαιρεσεις την αποσταση που ειναι γ@μησε τα για μας και το ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα επικοινωνιας ο Μπιλ κανει φοβερη δουλεια

Ο Αγγελος ειναι γαματος και μια χαρα παιδι και απο τιμες και απο εξυπηρετηση!
Borfan (Θεσσαλονικη) Γενικα τους Σαλλονικιους τους εχω στην καρδια μου και τους θεωρω Ψυχαρες! Αψογος ο Μπαμπης κ φοβερος σε ολα!
Νικηφορος... ΑΠΛΑ ΓΤΠ!
Λοιπον οπως βλεπετε εχω αλλαξει λιγα συνεργεια και ειπα απλα να το μοιραστω!
Υ.Γ. Και εγω εχω ακουσει καλα λογια και καλες τιμες για το Speedfactory αλλα δεν ξερω προσωπικα!
Ο Μαστορας μετακομισε, ειναι στην Λ.Βουλιαγμενη παλι, διπλα στο Praktiker, στο ρευμα προς Γλυφαδα. Μετα τα φαναρια της Αλιμου μπαινεις στον παραδρομο προς Praktiker και το βλεπεις στα δεξια σου. Καλος μαστορας αλλα μακρυα απο εμενα + οτι ειναι επισημο Honda οποτε και οι τιμες ειναι λιγο τσιμπημενες (δικαιολογημενα).
Νικηφορος οπως ακριβως τα λεει ο Nabu! Στο τελος ριχνει και ενα κοντρα ξυρισμα για να τον θυμασαι!
Speed Factory καλος μαστορας και καλες τιμες αλλα το εκοψα οταν ανοιξε ο Αγγελος γιατι ηταν μακρυα απτο σπιτι μου, ενω ο Αγγελος διπλα!
Κινεζος πολυ καλος μαστορας-τιμες και συζητησιμος σε ολα αλλα ΠΟΛΥΥΥΥΥ μακρυα για εμενα!
Αγγελος πολυ καλος, γνωστης και εξυπηρετικος! Ειναι το παιδι που δεν σου λεει ποτε οχι σε τιποτα! Και παω και με τα ποδια απο το σπιτι μου να παρω το αμαξι!!!
Νικηφορος οπως ακριβως τα λεει ο Nabu! Στο τελος ριχνει και ενα κοντρα ξυρισμα για να τον θυμασαι!
Speed Factory καλος μαστορας και καλες τιμες αλλα το εκοψα οταν ανοιξε ο Αγγελος γιατι ηταν μακρυα απτο σπιτι μου, ενω ο Αγγελος διπλα!
Κινεζος πολυ καλος μαστορας-τιμες και συζητησιμος σε ολα αλλα ΠΟΛΥΥΥΥΥ μακρυα για εμενα!
Αγγελος πολυ καλος, γνωστης και εξυπηρετικος! Ειναι το παιδι που δεν σου λεει ποτε οχι σε τιποτα! Και παω και με τα ποδια απο το σπιτι μου να παρω το αμαξι!!!