ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ
Originally Posted by S2000_FUN,Dec 18 2007, 07:00 AM
Ρε Μάριε ξεκίνησες και εσύ τα ποτά νωρίς
Και το φιλτροκούτι να είχε κρατήσει το μαμά φίλτρο που θα το βάζανε. Θα το πετάγανε μέσα έτσι χύμα να κάνει Ντινκ Ντονκ για τα Χριστούγεννα?

Και το φιλτροκούτι να είχε κρατήσει το μαμά φίλτρο που θα το βάζανε. Θα το πετάγανε μέσα έτσι χύμα να κάνει Ντινκ Ντονκ για τα Χριστούγεννα?

Originally Posted by energetic,Dec 18 2007, 06:48 AM
Μηπως εχεις και το μαμα φιλτροκουτι μεσα για να μη φαινεται ασχημα το μηχανοστασιο και στο αλλαξαν? Το εχει κανει ενας, εχει βαλει την Injen και επισης το μαμα φιλτροκουτι για να μην ειναι αδειο το μηχανοστασιο. 

λοιπόν...θα σας πω κι εγώ την ιστορία μου γιατί είναι άσχημο να σε θεωρούν μ@λάκα!!
Όταν είχα φέρει το honda από τη γερμανία, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να το πάω για την ανάκληση των μπουζί την οποία δεν είχε κάνει..
Ήμουν μπροστά όταν άλλαξαν τα μπουζί και μου έβαλαν τα εργοστασιακά.
5.000 χλμ. αργότερα, το πήγα για γενικό service σε γνωστό εξουσιοδοτημένο συνεργείο των νοτίων προαστίων..
Εγώ, λόγω δουλειάς αναγκάστηκα να αφήσω το αυτοκίνητο, συμφωνώντας οτι θα περνούσα το μεσημέρι να το παραλάβω, λέγοντας του ιδιοκτήτη του συνεργείου, να φτιάξει ό,τι θεωρούσε απαραίτητο.
Κατά τις 2 το μεσημέρι, ενημερώνομαι ότι το αυτοκίνητο είναι έτοιμο και ότι το service έχει κοστίσει 550 ευρώ χωρίς το αυτοκίνητο να έχει καμία σοβαρή βλάβη.
θα κάνω edit για να γράψω τις ακριβείς χρεώσεις του συνεργείου..
ενδεικτικά αναφέρω ότι τα εργατικα ήταν 95ευρώ..
πες εντάξει, γιατί άλλαξε το φίλτρο βενζίνης που είναι ιστορία....
κοιτάζω πιο κάτω στην απόδειξη και βλέπω "μπουζι"!!!!!!!!!!!
"Μπουζι ?" ρωτάω
"ναι..ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση" μου απαντάει..
(φεύγοντας, είχα ξεχάσει να του πω ότι είχα αλλάξει μπουζί πριν από 5.000 χλμ και
είναι πολύ πιθανό ότι ανοίγοντας τα και βλέποντας πως είναι καινούρια, θεώρησε πως η αλλαγή είχε γίνει στη Γερμανία, χωρίς εγώ να το ξέρω...)
..μετά του είπα την ιστορία της ανάκλησης και αρχικά ήθελε να με βγάλει τρελό ότι ο Σαρακάκης δε μου είχε βάλει καινούρια και αφού δεν τα κατάφερε, βάλθηκε να με πείσει ότι σκίζω το αυτοκίνητο, ενώ έχω φτάσει κόφτη μία μόνο φορά και γι αυτό χάλασαν το μπουζί...!!
εκνευρισμένος, του ζήτησα να βάλει τα παλιά..
και μου έφερε κάποια με καμμένες πορσελάνες..
του είπα να μου τα βάλει και παίρνοντας το αυτοκίνητο, πήγα μετά σε άλλο συνεργείο και πλήρωσα 100 ευρώ για να'χω το κεφάλι μου ήσυχο...
Συμπερασματικά...ο τύπος για να βγάλει 100 ευρώ θεώρησε καλύτερο να χάσει τον πελάτη του ...
Βγάλτε συμπεράσματα για τον επαγγελματισμό του...
Προσοχή λοιπόν!!!!!!!!!!!!!
Όταν είχα φέρει το honda από τη γερμανία, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να το πάω για την ανάκληση των μπουζί την οποία δεν είχε κάνει..
Ήμουν μπροστά όταν άλλαξαν τα μπουζί και μου έβαλαν τα εργοστασιακά.
5.000 χλμ. αργότερα, το πήγα για γενικό service σε γνωστό εξουσιοδοτημένο συνεργείο των νοτίων προαστίων..
Εγώ, λόγω δουλειάς αναγκάστηκα να αφήσω το αυτοκίνητο, συμφωνώντας οτι θα περνούσα το μεσημέρι να το παραλάβω, λέγοντας του ιδιοκτήτη του συνεργείου, να φτιάξει ό,τι θεωρούσε απαραίτητο.
Κατά τις 2 το μεσημέρι, ενημερώνομαι ότι το αυτοκίνητο είναι έτοιμο και ότι το service έχει κοστίσει 550 ευρώ χωρίς το αυτοκίνητο να έχει καμία σοβαρή βλάβη.
θα κάνω edit για να γράψω τις ακριβείς χρεώσεις του συνεργείου..
ενδεικτικά αναφέρω ότι τα εργατικα ήταν 95ευρώ..
πες εντάξει, γιατί άλλαξε το φίλτρο βενζίνης που είναι ιστορία....
κοιτάζω πιο κάτω στην απόδειξη και βλέπω "μπουζι"!!!!!!!!!!!
"Μπουζι ?" ρωτάω
"ναι..ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση" μου απαντάει..
(φεύγοντας, είχα ξεχάσει να του πω ότι είχα αλλάξει μπουζί πριν από 5.000 χλμ και
είναι πολύ πιθανό ότι ανοίγοντας τα και βλέποντας πως είναι καινούρια, θεώρησε πως η αλλαγή είχε γίνει στη Γερμανία, χωρίς εγώ να το ξέρω...)
..μετά του είπα την ιστορία της ανάκλησης και αρχικά ήθελε να με βγάλει τρελό ότι ο Σαρακάκης δε μου είχε βάλει καινούρια και αφού δεν τα κατάφερε, βάλθηκε να με πείσει ότι σκίζω το αυτοκίνητο, ενώ έχω φτάσει κόφτη μία μόνο φορά και γι αυτό χάλασαν το μπουζί...!!
εκνευρισμένος, του ζήτησα να βάλει τα παλιά..
και μου έφερε κάποια με καμμένες πορσελάνες..
του είπα να μου τα βάλει και παίρνοντας το αυτοκίνητο, πήγα μετά σε άλλο συνεργείο και πλήρωσα 100 ευρώ για να'χω το κεφάλι μου ήσυχο...
Συμπερασματικά...ο τύπος για να βγάλει 100 ευρώ θεώρησε καλύτερο να χάσει τον πελάτη του ...
Βγάλτε συμπεράσματα για τον επαγγελματισμό του...
Προσοχή λοιπόν!!!!!!!!!!!!!
Κοίτα, Uma, για να είμαστε δίκαιοι, όπως λέμε και για άλλους τις εμπειρίες μας κατονομάζοντάς τους, είτε είναι θετικές είτε αρνητικές, νομίζω ότι πρέπει να πεις το όνομα του συνεργείου, αλλιώς θα πρέπει να παίζουμε την κολοκυθιά ή την Πυθία για να το βρούμε.
Σόρυ, αλλά το ότι το 90% των συνεργείων είναι μ@λακες, αυτό που περιμένω είναι να μάθω ποιους πρέπει να αποφεύγω συγκεκριμένα.
Σόρυ, αλλά το ότι το 90% των συνεργείων είναι μ@λακες, αυτό που περιμένω είναι να μάθω ποιους πρέπει να αποφεύγω συγκεκριμένα.
loipon...
epeidi yparxei estw kai elaxisti pithanotita na eixan provlima ta mpouzi tis anaklisis, ( an kai den to pisteuw..oi pithanotites einai 1/1.000.000.000 ) tha protimousa na sas to steilw me pm..
to thema einai na eiste apo panw kai na min afinete to amaksi....
epeidi yparxei estw kai elaxisti pithanotita na eixan provlima ta mpouzi tis anaklisis, ( an kai den to pisteuw..oi pithanotites einai 1/1.000.000.000 ) tha protimousa na sas to steilw me pm..
to thema einai na eiste apo panw kai na min afinete to amaksi....
Πιστεύω ότι θα προταθείς σύντομα για Άγιος, έχε το νου σου μην πάρουν από το Βατικάνο.
Και να σαι σίγουρος, την επόμενη φορά που θα κάνω σέρβις θα είμαι μέσα στο αμάξι για να έχω τον απόλυτο έλεγχο.
Και να σαι σίγουρος, την επόμενη φορά που θα κάνω σέρβις θα είμαι μέσα στο αμάξι για να έχω τον απόλυτο έλεγχο.
Στο 'Βατικάνο' έβαλα τον τόνο στο 'κα' γιατί το έχω συνηθίσει να το φωνάζω στα Ιταλικά, είναι από τα χρόνια που σπούδαζα Αρχιτεκτονική στη Φλωρεντία.
Μετά έκανα λίγο μπαλέτο και τώρα σπουδάζω βοηθός Τσοντο-σκηνοθέτη, 1 χρόνο εδώ και 3 στο Μεξικό.
Όσες ενδιαφέρονται PM (είναι μόδα πια).
Μετά έκανα λίγο μπαλέτο και τώρα σπουδάζω βοηθός Τσοντο-σκηνοθέτη, 1 χρόνο εδώ και 3 στο Μεξικό.
Όσες ενδιαφέρονται PM (είναι μόδα πια).