Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Thread Tools

Old Feb 6, 2009 | 08:45 PM
notoriouss2k's Avatar
Registered User

Δεν ξερω τι εγινε drifteropoulοs με το δικο σου συμβαν και δεν εχω κανενα λογο να μην σε πιστεψω . Βεβαια οι ακροτητες του να βγαζουμε συνθηματικες αντιδιαφημισεις δεν πιστευω οτι αρμοζουν . Προσωπικα απο τον Λου δεν εχω καποιο παραπονο και συγκεκριμενα χτες που το ειχα αφησει για service μεγαλο ο ανθρωπος κανονισε να με περιμενει καποιος μεχρι τις 21 00 που εφυγα απο την εργασια μου για να παρω το αυτοκινητο. Το κοστος του service δεν το συζηταω καν ηταν χαμηλοτατο .Οσον αφορα τον ευθυγραμμισα του ναι συμφωνω και σε εμενα δεν εχει κανει καλη δουλεια αλλα απο την στιγμη που εμαθα οτι κανει αλλος την ευθυγραμμιση το παω αλλου για ευθυγραμμιση ειναι πολυ απλο το θεμα.
Reply
Old Feb 12, 2009 | 03:39 AM
georgeS2ki's Avatar
Registered User

Οσον αφορα τον Λου εγω μπορω να πω σε γενικες γραμμες οτι οσο καιρο το πηγαινα εκει ημουν ευχαριστημενος ουτε πηγε να με κοροιδεψει ποτε , και για το Service εργατικα κραταγε πολυ λιγα.Σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος απο την αντιπροσωπεια του.Αλλα δεν μπορω να μην αναφερθω παλι στο θεμα του Ζαφειρη μονο κ μονο για να προφυλαξω καποια παιδια που κ να μην εχουν το S σκεφτονται να το παρουν .θα σας πω καποια πραγματα.
ayto to eixa postarei παλια.

paidia akouste k afto alagi klistron se zafeiri poso????280 euro mazi me ergasia ne kala akousate 280.tin patisa epeidi den iksera k piga na mou ta alksei k mou eipe 80 euro to ena k leo k ego edaksi 160 kala ine ante 200 me ergasia to ftiaxnei,vevea ton koitaga k leo a re na iksera oti ine toso aplo na ta eperna apohonda k na ta alaza monos k ekane ena tetarto na ta ftiaksei.pao na pliroso 280 euro mazi k i ergasia.oi skepseis dikes sas.

Μετα απο αυτο σταματησα να το πηγαινω στον Ζαφειρη.Αλλα ακουστε κ αυτο πριν αγορασω το S μου πηγαινα στον Ζαφειρη να τσεκαρω αυτοκινητα για να βρω φυσικα το καλυτερο κ να το παρω.Λοιπον οταν πηγα αυτο που αγορασα εκτος απο το οτι με κοροιδεψε κ το μοντελο του αυτοκινητου δεν ηταν 2001 αλλα 2000 το εμαθα μετα απο τον Λου για το μοντελο μοθ το πλασαρε κ σαν ατρακαριστο ενω το μαξι ηταν τρακαρισμενο πισω δεξια κ αυτο το εμαθα αργοτερα.Το χειροτερο ομωσ που εκανε ηταν οτι μου χρεωσε αλλαγη λαδιων στα διαφορικα κ εργασια κ στην πραξη δεν μοθ αλλαξε τπτ εκτος κ αν μαυριζει το λαδι μεσα σε 1 χρονο με 12,000 χλμ κ δεν το ξερω.Τελοσπαντων εξαιτιασ του το διαφορικο μου χτυπησε αλλα θελω να πω οτι ο ανθρωπος δεν ειναι αξιος εμπιστοσυνης για τπτ.Συμβουλη μου μην πατε εκει αυτοκινητο να σας το τσεκαρουν για να το αγορασετε αν δεν θελετε να την πατησετε.Ειναι κριμα γιατι εκμεταλευεται παιδια που τους αρεσει ενα οχι κ τοσο φτηνο αυτοκινητο ασχετα αν εχουν τα φραγκα να τα σκανε για τις ψευτιες τους.Παντως δοξα τω θεω το S ειναι ενα απο τα καλυτερα αυτοκινητα που ειχα ποτε μου(Δυστυχως το πουλησα)κ δεν βγαζει ζημιες πολυ αξιοπιστο.Αυτα
Reply
Old Feb 12, 2009 | 05:05 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Οταν παμε το αμαξι μας σε συνεργειο δεν το αφηνουμε στιγμη απο τα ματια μας.
Reply
Old Feb 12, 2009 | 06:13 AM
DimitrisN's Avatar
Registered User

Originally Posted by actinf,Feb 6 2009, 03:56 AM
Sas eixa iposxethei photos apo tin douleia tis PAINTBULL stin varis-koropiou, gia mia gratzounia-vathouloma sto ftero kai ena "ksisimo" ston profilaktira.

Loipon, edo einai to ksisimo ston profilaktira prin:

kai meta:

Edo einai h 2pli gratznounia/mikro vathouloma sto ftero prin:

kai meta:

Afto pou exo na po, einai oti h douleia tous itan pragmatika apsogh, kai to sinoliko kostos kai gia ta 2 htan 150 euro, to opoio to theoro poly logiko.
Na ipenthimiso oti ta PAINTBULL einai franchise, opote den ksero kata poso ta ipoloipa exoun tis idies times kai ta idia apotelesmata, giafto kai anafero oti afto itan stin varhs koropiou.
Telos postaro kai mia fotografia apo to fanari mou meta to gialisma (20 euro to fanari). Distixos den exo fotografia apo prin, alla pistepse me, itan ena xali...
actinf επειδή βάζω πάνω απο το αυτοκίνητο κουκούλα και το ένα φανάρι έχει αποκτήσει "θόλωμα" λόγω τριβής με την κουκούλα,λές να μπορέσουν να γυαλίσουν και τα δικά μου?...
Επίσης έχω ένα χτύπημα παρόμοιο με το δικό σου στο φτερό,όπως επίσης και άλλο ένα πάνω στο καπώ(απο κάποια μ@λ@κι@ που έπεσε απο κάποιο μπαλκόνι )...
Πιστεύεις θα μπορέσουν να κάνουν κάτι?...
Ειδικά το φανάρι,είναι χάλια...
Υπ'όψιν πως η κουκούλα μου είναι γνήσια S2000(απο τον Σαρακάκη)...
Reply
Old Feb 12, 2009 | 06:22 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

[QUOTE]actinf επειδή βάζω πάνω απο το αυτοκίνητο κουκούλα και το ένα φανάρι έχει αποκτήσει "θόλωμα" λόγω τριβής με την κουκούλα,λές να μπορέσουν να γυαλίσουν και τα δικά μου?...
Επίσης έχω ένα χτύπημα παρόμοιο με το δικό σου στο φτερό,όπως επίσης και άλλο ένα πάνω στο καπώ(απο κάποια μ@λ@κι@ που έπεσε απο κάποιο μπαλκόνι
Reply
Old Feb 12, 2009 | 06:36 AM
DimitrisN's Avatar
Registered User

Οκ,βλακώδης η απορία μου,αλλα με το διάβασμα δυσλειτουργώ κάπως...
Παιδιά,κι όμως...
Στο επόμενο meeting θα το δείτε...
Έχει ένα θάμπωμα ακριβώς εκεί που εφάπτει το φανάρι στη κουκούλα...
Τώρα για ποιό λόγο συμβαίνει μόνο απο την πλευρά του συνοδηγού,αδυνατώ να καταλάβω...
Μόνο την κουκούλα μπορώ να σκεφτώ σαν υπαίτιο...
Reply
Old Feb 12, 2009 | 06:56 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by DimitrisN,Feb 12 2009, 05:36 PM
Οκ,βλακώδης η απορία μου,αλλα με το διάβασμα δυσλειτουργώ κάπως...
Παιδιά,κι όμως...
Στο επόμενο meeting θα το δείτε...
Έχει ένα θάμπωμα ακριβώς εκεί που εφάπτει το φανάρι στη κουκούλα...
Τώρα για ποιό λόγο συμβαίνει μόνο απο την πλευρά του συνοδηγού,αδυνατώ να καταλάβω...
Μόνο την κουκούλα μπορώ να σκεφτώ σαν υπαίτιο...
Δεν ειναι βλακώδης η απορία σου. Ειναι απο την κουκουλα. Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα και ο λογος που εγινε στο φαναρι του συνοδηγου ειναι επειδη εκεινη τη γωνια του αυτοκινητου την κατεβαζα στο τελος. Το εσωτερικο υλικο της κουκουλας οταν ερθει σε επαφη, με καποια πιεση, με το πλεξιγκλας του φαναριου κανει αυτο ακριβως το φαινομενο.

Η συγκεκριμενη μεθοδος επισκευης ναι το φτιαχνει.
Παρε ενα τηλεφωνο εδω 2104951412 και πες εχεις το ιδιο προβλημα με τον Γιαννη με το μαυρο Honda S2000. Το παλικαρι ειναι πολυ ξηγημενο και θα σου πει απο την αρχη να το δει και μετα θα κανει την εφαρμογη και αν φτιαξει (που αν ειναι οπως τα λες θα φτιαξει) τοτε τον πληρωνεις,αν οχι δεν εχασες τιποτα αλλο παρα λιγο απο τον χρονο σου.

Δεν με ενδιαφερει γιατι συμβαινει αυτο ουτε θα κατσω να το ψαξω. Το μονο που με ενδιαφερει ειναι οτι ο ανθρωπος χωρις να του πω τιποτα για κουκουλες και αλλα το βρηκε,μου το ειπε, το εφτιαξε και τελος.

Οτι θες ΡΜ
Reply
Old Feb 12, 2009 | 07:14 AM
DimitrisN's Avatar
Registered User

Ευχαριστώ Τζόνυ...
Είχα αρχίσει να απελπίζομαι...
Όπως λένε και στις διαφημίσεις οι νοικοκυρές "είχα δοκιμάσει τα πάντα"...
Μέχρι και ΑΖΑΧ...
Μετά την εξεταστική που θα έχω λίγο χρόνο να το πάω,θα επικοινωνήσουμε να μου τα πείς και πιο αναλυτικά,διότι ειδικά μετα το πλύσιμο δεν μπορώ να το βλέπω...
Reply
Old Feb 13, 2009 | 04:15 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Eddie....το διάβασες?... δεν χρειάζεται να με ρωτήσεις καν...πέρνα μια βόλτα (στην γειτονιά μας είναι) και άμα στο φτιάξει πληρώνεις αν όχι ...και πάλι φίλοι, αν θες πάμε και μαζί στείλε ΡΜ
Απλά μην το αφήσεις να γίνει εντελώς μ0υν! γιατί μετά αν φτιάχνεται θα είναι δυσκολότερο.
Αυτός δίνει την εξήγηση για το ύφασμα και το πλεξιγκλάς αλλά όταν μου μιλαγε εγώ τον είχα γραμμένο και το μόνο που σκαφτόμουν είναι ότι γλύτωσα 400 ευρωπουλα
Δημήτρη όποτε θες πες μου.
Reply
Old Feb 13, 2009 | 04:42 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Originally Posted by S2johnyK,Feb 13 2009, 03:15 PM
Eddie....το διάβασες?... δεν χρειάζεται να με ρωτήσεις καν...πέρνα μια βόλτα (στην γειτονιά μας είναι) και άμα στο φτιάξει πληρώνεις αν όχι ...και πάλι φίλοι, αν θες πάμε και μαζί στείλε ΡΜ
Το διαβασα Κυριε Γιαννη... Εισαι ωραιος και ευχαριστω. Απλα θελω να το παω να μου βαψουν λιγο την αεροτομουλα γι αυτο. Μιας και παω στο bullseye ή οπως σκ@τ2 λεγεται το μαγαζι θα τους πω και γι αυτο.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 08:34 AM.