ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ
Originally Posted by tkal_s2k,Oct 31 2008, 02:27 AM
Τι ειναι το 8100? Νομιζω πως ρωτησα κατι συγκεκριμενο για το συγκεκριμενο συνεργειο.
Δε ψανχω να βρω λαδι γενικα για το S .
Δε ψανχω να βρω λαδι γενικα για το S .

To motul 8100 einai kalitero an to amaksi to odigeis ektos pistas. An to pas se pista kai den to kikloforeis sto dromo, vale 300v.
Episis mporeis na ta vreis se apistefti timi(misi timi) edo: http://www.trade-wind.gr
To ksero oti oute afto rotises, apla einai kai afto alli mia filiki simvouli, opos kai tou package
Originally Posted by package,Oct 31 2008, 02:25 AM
Μην το βάλεις. Βάλε 8100 5-40.
Αν είναι αναγκαίο να συμπληρώσεις και είσαι κοντά στο σέρβις, αγόρασε ένα λίτρο από κάποιο καλό λάδι και συμπλήρωσε, καλύτερα 5-40. Μετά στο σέρβις κάνε ό,τι καταλαβαίνεις.
Πληροφοριακά, στο trade-wind.gr τα ίδια λάδια τα βρίσκουμε μισή τιμή από ότι χρεώνουν -εν γνώσει τους και με την ανοχή μας- τα συνεργεία.
Originally Posted by tkal_s2k,Oct 31 2008, 02:56 AM
Δε τρεχει μια με τον πακετο δοντ ουορυ
πακετε
κ για να καταλεβετε ψανχω τι λαδι βαζει για να συμπληρωσω οταν χρειαστει.
ΤΥ για τις συμβουλες
πακετε
κ για να καταλεβετε ψανχω τι λαδι βαζει για να συμπληρωσω οταν χρειαστει.
ΤΥ για τις συμβουλες

Originally Posted by package,Oct 31 2008, 03:58 AM
Μα αν θα βάλεις 5κάτι λίτρα από τα 6 που θα αγοράσεις θα σου περισσέψει κάτι λιγότερο από 1 λίτρο για συμπλήρωμα.
Να με συγχωράτε που επεμβαίνω αλλά Θοδωρή την αλλαγή δεν την έκανες εσύ στο αμάξι?
Αν το αμάξι πήγε στον Λου απλά για αλλαγή λαδιών τότε ναι θα έχει βάλει το standard που βάζει ο ΛΟΥ (Motul Νομίζω είναι αλλά δεν θυμάμαι πιο,με ένα τηλέφωνο το μαθαίνεις αυτό, Τηλ: 2102827157).
Αν πάλι δεν το έχεις πάει εσύ (θυμάμαι ότι είναι καινούργιο το αμάξι αλλά δεν ξέρω πόσο καιρό το έχεις) υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχει πάει με δικά του λάδια όπως πολύ κόσμος οπότε πάλι πολύ δύσκολα θα ξέρεις τι είχε μέσα το αμάξι.
Αν το αμάξι πήγε στον Λου απλά για αλλαγή λαδιών τότε ναι θα έχει βάλει το standard που βάζει ο ΛΟΥ (Motul Νομίζω είναι αλλά δεν θυμάμαι πιο,με ένα τηλέφωνο το μαθαίνεις αυτό, Τηλ: 2102827157).
Αν πάλι δεν το έχεις πάει εσύ (θυμάμαι ότι είναι καινούργιο το αμάξι αλλά δεν ξέρω πόσο καιρό το έχεις) υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχει πάει με δικά του λάδια όπως πολύ κόσμος οπότε πάλι πολύ δύσκολα θα ξέρεις τι είχε μέσα το αμάξι.