ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ
λοιπον να πω κι εγω οτι σημερα 11 η ωρα πηγα το χοντα μου στο Λου για αλλαγη δισκου-πλατω και σερβις και στις 4 με πηραν τηλ.για να παω να το παρω!
Εργασια μου πηρε 180 ευρω,που νομιζω ειναι καλα,και μου προτεινε να του το ξαναπαω πλυμμενο αυριο για να μου εξαφανισει καποιες γρατσουνιες με τοπικο βαψιμο ΔΩΡΕΑΝ!
Ο τυπος ειναι πολυ ωραιος,μου εξηγησε αρκετα πραγματα και καταληξαμε να μου διηγειται ιστοριες απ τις κοντρες που εκανε μικρος με το ΒΟLDOR του!Απο μενα για αλλη μια φορα
Εργασια μου πηρε 180 ευρω,που νομιζω ειναι καλα,και μου προτεινε να του το ξαναπαω πλυμμενο αυριο για να μου εξαφανισει καποιες γρατσουνιες με τοπικο βαψιμο ΔΩΡΕΑΝ!
Ο τυπος ειναι πολυ ωραιος,μου εξηγησε αρκετα πραγματα και καταληξαμε να μου διηγειται ιστοριες απ τις κοντρες που εκανε μικρος με το ΒΟLDOR του!Απο μενα για αλλη μια φορα
400 ευρω το καινουριο δισκοπλατω που φροντισε να βρει ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ Θανασης τον οποιον και ευχαριστω παρα πολυ,+ 180 ευρω εργασια (μαζι με το σερβις ομως)+ 120 ευρω το ρουλεμαν,συνολο 700 ευρω.Α,και 160 πηρε ο γερανος
Originally Posted by t.i.n.t.,Jun 12 2008, 09:46 AM
Α,και 160 πηρε ο γερανος
Μου παίρνανε 80 και μου φαινόντουσαν πολλά.
Προσθέτοντας 17 euro στην ασφάλεια του αυτοκινήτου έχω δωρεάν οδική βοήθεια.
Ήμουνα καλός πελάτης στον Mike με τον γερανό
σου λενε οτι τα 160 αντιστοιχουν σε 6μηνη συνδρομη,οσες φορες τους καλεσεις μετα μεσα στο 6μηνο δεν πλερωνεις
Οδικη βοηθεια ειχα κι εγω στην ασφαλεια μου αλλα οταν τους καλεσα μου ειπαν οτι ισχυει μονο σε περιπτωση ατυχηματος
Οδικη βοηθεια ειχα κι εγω στην ασφαλεια μου αλλα οταν τους καλεσα μου ειπαν οτι ισχυει μονο σε περιπτωση ατυχηματος