ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ
Originally Posted by foxy_s2k,Nov 19 2008, 03:22 AM
Arxise na fonazei 'SOU EIPA OXI, POU NA XERW, O ELEGXOS DEN PERILAMBANEI COMPRESSION'.
ΔΕΛΗΓΙΑΝΗΣ:Τι ειπες ρε μ@λ@κισμενο,καταλαβες σε ποιονανε μιλας ρε?
foxy:Μα απλα ηθελα να ρωτησω............
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ:βουλωσε το ρε @χιδι,που θα μιλησεις κιολα,ρε εδω γ@μ@με ρε,καταλαβαινεις ρε που σου μιλανε
για σκαμπιλια ειναι!!!!!!!
lol. Ontos...
POIOS NOMIZEIS PWS EISAI RE MAGGA! PIRES M/X S2K KAI NOMIZEIS PWS EISAI KATI??! ANTE FIGE APO MPROSTA MAS, NO COMPRESSION CHECK FOR YOU!!!!!
He probably drives a Jazz and was jealous.
lol.
POIOS NOMIZEIS PWS EISAI RE MAGGA! PIRES M/X S2K KAI NOMIZEIS PWS EISAI KATI??! ANTE FIGE APO MPROSTA MAS, NO COMPRESSION CHECK FOR YOU!!!!!
He probably drives a Jazz and was jealous.
lol.
Originally Posted by actinf,Nov 19 2008, 01:26 PM
Ego to pigaino se enan sta Glyka Nera. Den einai episimi, apla idikevetai se HONDA kai genika eimai poly efxaristimenos. An thes mporo na sou doso til
Εγώ η μοναδική εμπειρία που είχα με τον Δελιγιάννη ήταν και εγώ για έλεγχο στο αμάξι πριν το πάρω.
Όταν ρώτησα και εγώ για Compression Check μου απάντησε πως όχι δεν κάνουν αλλά ότι χρειάζεται να δούμε θα το δούμε απο το διαγνωστικό.... Πέραν τουτου πάντως, στον έλεγχο που έκαναν μου φάνηκαν σωστοί. Φανοποιός, μηχανικός, καυσαέρια, το κάναμε και βόλτα για να δουν αν το μπλοκέ είναι σε καλή κατάσταση.
Γενικά δεν θα τον έλεγα κακό απο αυτήν την μια επαφή που είχα μαζί του.
Όταν ρώτησα και εγώ για Compression Check μου απάντησε πως όχι δεν κάνουν αλλά ότι χρειάζεται να δούμε θα το δούμε απο το διαγνωστικό.... Πέραν τουτου πάντως, στον έλεγχο που έκαναν μου φάνηκαν σωστοί. Φανοποιός, μηχανικός, καυσαέρια, το κάναμε και βόλτα για να δουν αν το μπλοκέ είναι σε καλή κατάσταση.
Γενικά δεν θα τον έλεγα κακό απο αυτήν την μια επαφή που είχα μαζί του.
Originally Posted by t.i.n.t.,Nov 19 2008, 11:41 AM
foxy:Ναι γεια σας,ηθελα να ρωτησω για σερβις αμα κανετε....
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ:βουλωσε το ρε @χιδι,που θα μιλησεις κιολα,ρε εδω γ@μ@με ρε,καταλαβαινεις ρε που σου μιλανε
Sorry gia to ligo off topic, alla mipos xerei kapoios apo exo...
Poso kanei ena bapsimo olokluro (apo exo mono, to idio xroma tis mamas, sliverstone px), den lew mes sto engine bay h pisw tis portes ktl, mono apo exo. Sto peripou arkei...
Protaseis gia magazia/synergeia pou kanoun kalh doulitsa??
Poso kanei ena bapsimo olokluro (apo exo mono, to idio xroma tis mamas, sliverstone px), den lew mes sto engine bay h pisw tis portes ktl, mono apo exo. Sto peripou arkei...
Protaseis gia magazia/synergeia pou kanoun kalh doulitsa??