ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ
Λοιπον,πηγα για σερβις στον Μαστορα προχτες.Μου ειχε πει ο Μαριος[ενερτζετικ!] και το επιασε ο Σπυρος.
Το παληκαρι μου φανηκε οτι το κατειχε το σπορ,αλλαξα φιλτρα καμπινας,βενζινης,λαδιου,μ ουζι,ρυθμισε βαλβιδες,αυτα..
340Ε εσκασα +100Ε που ειχα σκασει για μηχανοσασμανοδιαφορικολαδ α ΑΜΣΟΙΛ..
+το οτι μου βρηκε εναν θορυβο απο την δαγκανα και μου αλλαξε μια κοντρα
το μονο που δεν μου αρεσε ειναι οτι πληρωσα το φιλτρο καμπινας 50Ε!! ενω μου ειπαν οτι το επαιρνα με 10 απο το νετ +το οτι μου χρεωσε 90Ε εργατικα[καλως] αλλα και 45 χωρια για ρυθμισμα βαλβιδων!![αυτο δεν ειναι εργατικα??]
Κατα τα αλλα πολυ ευχαριστημενος και να πω οτι ασχοληθηκε ενα 3ωρο γεματο..[εφαγε και κανα μισαωρο με την δαγκανα]
+το οτι ημουν μπροστα ολη την ωρα+ειναι καλα παιδια
+αυτα
Το παληκαρι μου φανηκε οτι το κατειχε το σπορ,αλλαξα φιλτρα καμπινας,βενζινης,λαδιου,μ ουζι,ρυθμισε βαλβιδες,αυτα..
340Ε εσκασα +100Ε που ειχα σκασει για μηχανοσασμανοδιαφορικολαδ α ΑΜΣΟΙΛ..
+το οτι μου βρηκε εναν θορυβο απο την δαγκανα και μου αλλαξε μια κοντρα
το μονο που δεν μου αρεσε ειναι οτι πληρωσα το φιλτρο καμπινας 50Ε!! ενω μου ειπαν οτι το επαιρνα με 10 απο το νετ +το οτι μου χρεωσε 90Ε εργατικα[καλως] αλλα και 45 χωρια για ρυθμισμα βαλβιδων!![αυτο δεν ειναι εργατικα??]
Κατα τα αλλα πολυ ευχαριστημενος και να πω οτι ασχοληθηκε ενα 3ωρο γεματο..[εφαγε και κανα μισαωρο με την δαγκανα]
+το οτι ημουν μπροστα ολη την ωρα+ειναι καλα παιδια
+αυτα
Και εγω εκει το παω,οντως το κατεχει ο Σπυρος,αλλα οι αλλοι ειναι αστα να πανε.Και οι τιμες οντως ψιλοτσιμπημενες.Οσο για το φιλτρο καμπινας τοσο το χρεωνει ο Σαρακακης εδω,απλα ΛΗΣΤΕΙΑ!Και τελος παντα να ξερεις φιλε ρυθμιση βαλβιδων και καθαρισμος μπεκ εχουν δικια τους ταριφα,με λιγα λογια,απατη.
To φίλτρο καμπίνας στη Honda Αμερικής κάνει 20Ε, που το βρήκατε 10? Δε φταίει κανένα συνεργείο για τις τιμές του Σαρακάκη. Επίσης 135 εργατικά για 3 ώρες δουλειά είναι λογική τιμή. Σε γενικές γραμμές τα συνεργεία χρεώνουν 50Ε την εργατοώρα.
Φίλε Nippon, προφανώς το καθάρισμα μπεκ χρεώνεται έξτρα από ένα απλό service. Γιατί είναι απάτη?
Φίλε Nippon, προφανώς το καθάρισμα μπεκ χρεώνεται έξτρα από ένα απλό service. Γιατί είναι απάτη?
Καλά εγώ πάντα στο συνεργείο με το σταυρό στο χέρι πάω και πάντα δεν ξερω πόσα λεφτά να έχω πάνω μου....όσο για την εργατώρα θα δεχόμουν ευχαρίστως να την πληρώσω 50 ευρώ αν πήγαινα την ωρα του ραντεβού μου και εφευγα 1 ή το πολυ δυο ωρες μετά.
Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο προσωπικά ειναι οτι τα συνεργεία έχουν την εντύπωση ότι τη μέρα που πας για σέρβις την έχεις όλη διαθέσιμη για αυτό το σκοπό...μου έχει τύχει να παω σε συνεργείο και 9 το πρωι και να φύγω 3 το απόγευμα..ε μην ερθει τωρα ο αλλος και μου μιλησει για εργατώρα...αμα ηταν ετσι να πηγαινε να μου κανει και τις δουλειές ή τα ραντεβού που άφησα πίσω....Ελπίζω να συμφωνείτε...
Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο προσωπικά ειναι οτι τα συνεργεία έχουν την εντύπωση ότι τη μέρα που πας για σέρβις την έχεις όλη διαθέσιμη για αυτό το σκοπό...μου έχει τύχει να παω σε συνεργείο και 9 το πρωι και να φύγω 3 το απόγευμα..ε μην ερθει τωρα ο αλλος και μου μιλησει για εργατώρα...αμα ηταν ετσι να πηγαινε να μου κανει και τις δουλειές ή τα ραντεβού που άφησα πίσω....Ελπίζω να συμφωνείτε...