Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Thread Tools

Old Mar 9, 2009 | 05:53 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Originally Posted by lihoudis2000,Mar 9 2009, 05:22 AM
tha anfero endeiktika gia mia akomi fora ena paradekto gegonos!!!!!!!
piga kai aekana allagi disko plato sto speedfactory kai emeina tromera eyxaristimenos kai apo thema douleias kai apo thema timis!!!!!! otan teleiosa zitisa na kanoume ena elgxo sto aytokinito kai diapistothikan ta eksis...... ta mpouzi pou theoritika eixan allaxtei sto proigoumeno service den eixan allaxtei pote kai tomoter forage ayta pou eixe apo otan irthe apo iaponia!!!!! ta ladia tou sasman pou kai ayta eixan pali allaxtei ......den eixan allaxtei pote giati exian para polla xilometra panos tous....kai to pio koryfaio sto psigeio den eixa paraflu alla mono neraki tou theou !!!!!!!!! dld eleos ti na po pia!!!!!

H KOROIDIA KAI H APATEONIA STO MEGALEIO TIS !!!!!!!!!! an kai efoson den yparxei prob mporo kalista na anafero pio sinergeio einai .......pou oloi kserete vasika sti metamorfosi .......
Βαγγελάκη αν επιτρέπεται τελικά τι δίσκο/πλατό έβαλες και πόσο σε χρέωσαν εργατικά?

Η δουλειά πόσες ώρες είναι?
Reply
Old Mar 9, 2009 | 05:55 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

From: Ego edo dipla meno...

Όπως έχει πει κάποιος πολύ σοφός (ντάξει, το παραδέχομαι, εγώ ήμουν) όλα τα μαστόρια ίδια είναι. Πρέπει να σαι από πάνω και με το στραπονάκι πρόχειρο για να γίνει η δουλειά.

Εγώ βέβαια το αφήνω εκεί το αμάξι να του κάνουν το σέρβις γιατί έχουμε και δουλειές. Και έτσι κάθε φορά που το παραλαμβάνω έχουμε Kinder-έκπληξη.
Reply
Old Mar 9, 2009 | 05:56 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Ε ναι ρε παιδια... αν ειναι να πρεπει να παρουμε μια μερα ρεπο για να παμε το αμαξι για σερβις τι να πω... Κριμα που ειναι τοσοι οι Μ@Λ@Κ3Σ!
Reply
Old Mar 9, 2009 | 06:13 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Πολύ φοβάμαι Eddie ότι έτσι είναι.. Ασχέτως Honda, VW, Skoda, Lada. Fanta. Αυτά παίζουν και θα παίζουν πάντοτε και παντού.

Το καλό που έχει ο ΛΟΥ (για τα σερβις τα προγραμματισμενα) είναι ότι είναι ανοιχτός τα Σάββατα οπότε πας απο εκεί, πέρνεις καφέ, και κάθεσαι μπάστακας πάνω απο το κεφάλι τους...
Reply
Old Mar 9, 2009 | 06:20 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Originally Posted by eddiex,Mar 9 2009, 03:56 PM
Ε ναι ρε παιδια... αν ειναι να πρεπει να παρουμε μια μερα ρεπο για να παμε το αμαξι για σερβις τι να πω... Κριμα που ειναι τοσοι οι Μ@Λ@Κ3Σ!
Δυστυχως ετσι ειναι φιλε μου. Και ειναι δυσκολο να παιρνω αδεια για αυτο το λογο αλλα δεν υπαρχει αλλη λυση για μενα τουλαχιστον που ειμαι λιγο απαιτητικος σε αυτο το θεμα. Στο προηγουμενο service καθησα καθ'ολη τη διαρκεια του service και μετα πηγα γραφειο. Βεβαια οταν θα πρεπει να κανω ρυθμιση βαλβιδων θα πρεπει να παρω ολη μερα αδεια. Αν και ρυθμιση βαλβιδων θα μπορουσα να τη κανω και στο γκαραζ μου, αλλα ασε να παρει το συνεργειο την ευθυνη (λες κι εχει σημασια θα μου πεις).

Ενταξει δεν παμε καθε μερα το αμαξι για service οποτε καλυτερα να παρω μια μερα αδεια, παρα να πληρωνω μετα ολοκληρο μοτερ ή σασμαν και διαφορικο ή οτι στο δι@0λο προβλημα βγαλει επειδη καποιος μ@λ@κ@$ δεν εκανε σωστα τη δουλεια του.
Reply
Old Mar 9, 2009 | 06:22 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

Originally Posted by energetic,Mar 9 2009, 06:20 AM
Δυστυχως ετσι ειναι φιλε μου. Και ειναι δυσκολο να παιρνω αδεια για αυτο το λογο αλλα δεν υπαρχει αλλη λυση για μενα τουλαχιστον που ειμαι λιγο απαιτητικος σε αυτο το θεμα. Στο προηγουμενο service καθησα καθ'ολη τη διαρκεια του service και μετα πηγα γραφειο. Βεβαια οταν θα πρεπει να κανω ρυθμιση βαλβιδων θα πρεπει να παρω ολη μερα αδεια. Αν και ρυθμιση βαλβιδων θα μπορουσα να τη κανω και στο γκαραζ μου, αλλα ασε να παρει το συνεργειο την ευθυνη (λες κι εχει σημασια θα μου πεις).

Ενταξει δεν παμε καθε μερα το αμαξι για service οποτε καλυτερα να παρω μια μερα αδεια, παρα να πληρωνω μετα ολοκληρο μοτερ ή σασμαν και διαφορικο ή οτι στο δι@0λο προβλημα βγαλει επειδη καποιος μ@λ@κ@$ δεν εκανε σωστα τη δουλεια του.
Εγώ ειδικά στη ρύθμιση δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου.

Τους λέω 'χρεώστε τη και μην το ανοίξετε καν' .

Μετά πάω σπίτι, παίρνω το κατσαβίδι και το παλεύω μόνος μου
Reply
Old Mar 9, 2009 | 07:41 AM
Drifteropoulos's Avatar
Registered User

From: sti Honolulu

[QUOTE=lihoudis2000,Mar 9 2009, 05:22 AM]tha anfero endeiktika gia mia akomi fora ena paradekto gegonos!!!!!!!
piga kai aekana allagi disko plato sto speedfactory kai emeina tromera eyxaristimenos kai apo thema douleias kai apo thema timis!!!!!! otan teleiosa zitisa na kanoume ena elgxo sto aytokinito kai diapistothikan ta eksis...... ta mpouzi pou theoritika eixan allaxtei sto proigoumeno service den eixan allaxtei pote kai tomoter forage ayta pou eixe apo otan irthe apo iaponia!!!!! ta ladia tou sasman pou kai ayta eixan pali allaxtei ......den eixan allaxtei pote giati exian para polla xilometra panos tous....kai to pio koryfaio
Reply
Old Mar 9, 2009 | 08:51 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

Originally Posted by Drifteropoulos,Mar 9 2009, 07:41 AM
Αντώνη έχω μάθει να ρυθμίζω κι εγώ βαλβίδες, μπορώ να σε χρεώσω κι εγώ.
Θα έχω και ανοιχτό το τηλέφωνο να με πέρνεις μετά και να με βρίζεις όσο θες (χωρίς χρέωση).
Έτσι θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι, εσύ θα ξεθυμένεις με τα μπινελίκια
και εγώ θα φτιάχνομαι. Το ξέρεις πόσο μου αρέσουν τα βρωμόλογα.
Reply
Old Mar 9, 2009 | 09:57 AM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Εγω boya μου καλα, οταν παω για service, ειμαι ΠΑΝΤΑ πανω απο το S... Οσο σπαστικο και αν ειναι αυτο και χρονοβορο...

Εγω παντος (εως τωρα) δεν ειχα κανενα προβλημα με τον ΛΟΥ. Ουτε με υγρα ψυγειου, ουτε με μπουζι...

Αυριο θα παω για αλλαγη δισκου, τεντωτηρα, ρυθμισμα βαλβιδων και κατι ψιλα... Αλλα και παλι θα ειμαι απο πανω του...
Reply
Old Mar 9, 2009 | 11:33 AM
lihoudis2000's Avatar
Registered User

Originally Posted by Nabu,Mar 9 2009, 05:53 AM
Βαγγελάκη αν επιτρέπεται τελικά τι δίσκο/πλατό έβαλες και πόσο σε χρέωσαν εργατικά?

Η δουλειά πόσες ώρες είναι?
loipon evala exedy oso gia ergatika epiasan to aytokinito stis 10:30 kai teleiosa me ollous tou elegxous pou eipa gyro stis 14:30 mazi me ligo simpliroma ladion mias kai tha pao gia service se 2000 xiliometra syn kainouria ladia sto sasman syn gemisma paraflu ola ayta mazi kai ergasia 185 euros
emeina poli eyxaristimenos giati itan i proti fora pou piga ser sinergeio kai eida na dyo anthropous na tsekaroun tin douleia tou enos!!!!!!!!! eilikrina se 8 aytokinita pou exo allaksei einai i proti fora pou to eida ayto !!!!!
Reply

All times are GMT -8. The time now is 02:13 AM.