ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ
1 εχω να πω: Πως οτι αφορα τον ΛΟΥ και τον καθε ΛΟΥ ειναι υποκειμενικο. Εγω και πολλοι αλλοι απο εδω μεσα, ειναι πολυ ευχαριστημενοι μαζι του. Καποιοι ειναι πολυ δυσαρεστημενοι. Αναλογα τι θα σου τυχει. Και σε καποιο αλλο συνεργειο με καλο ονομα για τα S, μπορει να συμβει το αντιστοιχο.
Εγω παντος στον ΛΟΥ ειμαι(εως τωρα) πολυ ευχαριστημενος. Και απο service και απο τιμες και απο αποτελεσμα.
Αυτα!
See you tonight at 19.00'!
Εγω παντος στον ΛΟΥ ειμαι(εως τωρα) πολυ ευχαριστημενος. Και απο service και απο τιμες και απο αποτελεσμα.
Αυτα!
Originally Posted by LOCAL S,Mar 11 2009, 03:02 PM
1 εχω να πω: Πως οτι αφορα τον ΛΟΥ και τον καθε ΛΟΥ ειναι υποκειμενικο. Εγω και πολλοι αλλοι απο εδω μεσα, ειναι πολυ ευχαριστημενοι μαζι του. Καποιοι ειναι πολυ δυσαρεστημενοι. Αναλογα τι θα σου τυχει. Και σε καποιο αλλο συνεργειο με καλο ονομα για τα S, μπορει να συμβει το αντιστοιχο.
Αυτα!
Αυτα!
ΕΙχε γινει στις αρχες η αλλαγη τακακιων αλλα αυτο δε μου λεει κτ! Δλδ πρεπει να τους γλυφουμε κ να τους εχουμε απο κοντα για να ξηγουνται σωστα? Στο ΛΟΥ οπως το εχω ξαναπει παω μονο για αλλαγη λαδιων κ αυτο γτ ειναι πολυ κοντα μου.
Originally Posted by gre165-makis,Mar 11 2009, 09:29 PM
Δεν φανταζεσαι ποσο με εφτιαξες... 

Originally Posted by ManosS2k,Mar 11 2009, 03:20 PM
Κ γω ημουν Μητσο μεχρι που ειχα παραπονο για τα φρενα κ πηγα κ αγορασα ferrodo κ πηγα σε ενα Χ συνεργειο να μου τα αλλαξουν... Ειχα πει στο ΛΟΥ μεσω τηελφωνου να μου τα αλλαξει κ να βαλει HONDA κ αυτος αυτο που εκανα ηταν να μου βαλει honda μεν μπροστα αλλα απο Vti 1.3 κ πισω κτ φρενα που τα φορανε τα ταξι για να μην καιγονται!!!!
ΕΙχε γινει στις αρχες η αλλαγη τακακιων αλλα αυτο δε μου λεει κτ! Δλδ πρεπει να τους γλυφουμε κ να τους εχουμε απο κοντα για να ξηγουνται σωστα? Στο ΛΟΥ οπως το εχω ξαναπει παω μονο για αλλαγη λαδιων κ αυτο γτ ειναι πολυ κοντα μου.

το συνεργιο του στο σαρακακη ειναι αξιοπιστο????