Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Thread Tools

Old Jan 6, 2010 | 02:04 AM
nikthegrek's Avatar
Registered User

From: thessaloniki

Originally Posted by katanaman,Jan 6 2010, 01:20 AM
Ο Μπαμπης ο σουγιας... :-)
Φιλε μου αν εχεις 2-3 επιλογες ολοι καλοι φαινονται, αν ομως εχεις 200 συνεργεια επειδη δεν μπορουν ολοι να συνενοηθουν στις τιμες, τοτε αρχιζουν κ φαινονται τα λαμογια κ ποιος παει να σε δαγκωσει. Τωρα αν εχετε τοσο καλο κοσμο εκει τι να πω....μηπως σας κοροιδευει ολους μαζι κ ετσι δεν εχετε διαφορες στις τμες?
200 συνεργεια εχει μονο η δυτικη θεσνικη φιλε μου..σιγουρα ομως,οσο πιο πολλοι τοσο καλυτερα δεν ειναι?οι τιμες οταν υπαρχει ανταγωνισμος δεν πρεπει να πεφτουν κανονικα?..οσο για τον borfan,,πας και φευγεις με αλλο αυτοκινητο!!!
Reply
Old Jan 6, 2010 | 02:09 AM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Originally Posted by nikthegrek,Jan 6 2010, 01:04 PM
οσο για τον borfan,,πας και φευγεις με αλλο αυτοκινητο!!!
Εδω αυτο μπορει να συμβει κ στην κυριολεξια
Reply
Old Jan 6, 2010 | 02:22 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Katanaman εσυ που το πας?
Reply
Old Jan 6, 2010 | 03:07 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Originally Posted by ManosS2k,Jan 6 2010, 01:09 PM
Εδω αυτο μπορει να συμβει κ στην κυριολεξια

Εγραψες Μανο μου!!!
Reply
Old Jan 6, 2010 | 03:40 AM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

Το πηγαινα... στον Μαστορα, στον Νικηφορο , στον Λου, αλλα απο ολους ειχα παραπονο, ειτε απο δαγκωμα στις τιμες ειτε απο κακη εργασια. Μεχρι που στο τελος εκανα 1-2 αλλαγες λαδιων στο γκαραζ μου, με δικα μου λαδια κ φιλτρα κ ησυχασα. Βεβαια μετα το πουλησα κ δεν χρειαστηκε να παω καπου για να διατηρησω την εγγυηση. Ετσι κ αλλιως οι αλλαγες γινονταν στα 5000χλμ. Αν ξαναπαρω κ εφοσον δεν εχει εγγυηση το αμαξι, μονος μου ολα εκτος απο ρυθμιση βαλβιδων. Δεν νομιζω οτι ειναι επιστημη να αλλαξεις μπουζι ή να βαλεις λαδια στο διαφορικο, τακακια, αναρτηση κλπ κλπ. ορεξη να χεις κ ολα γινονται. Γιατι ειναι απαραδεκτο να το πηγαινω στο συνεργειο κ να μου αφηνουν την ταπα του διαφορικου λασκα κ να σταζει το λαδι...ευτυχως που το ειχα στο γκαραζ κ το ειδα την αλλη μερα, αλλα αν το ειχα εξω? ποιος θα μου το πληρωνε?
Οπου κ να πας πρεπει να εισαι πανω απ το κεφαλι τους, οχι απλα στο συνεργειο, να εισαι πανω απ το κεφαλι τους κυριολεκτικα. Ειναι τοσο ανευθυνοι κ τοσο στ @ρχιδι@ τους με την περιουσια του αλλου, που δεν μπορεις να τους αφησεις τ αμαξι κ να φυγεις. Προσφατα φιλος μου πηγε στον Παπρα για service κ το τι μλκιες ακουσα σχετικα με την κρεμαριερα του type-r δεν λεγεται, αφου δεν του ειπε οτι φταιει ο ερμης που ειναι αναδρομος παλι καλα...
Τεσπα, nikthegrek δεν το πα ειρωνικα, απλα εδω στην αθηνα ειναι οπου σε πιασουν κ πως θα σε κοψουν. Πιστευω πως ενα συνεργειο με λιγη πελατεια ισως θα προσεξει καλυτερα τ αμαξι σου.Αλλα ολα ειναι σχετικα, αν ο μαστορας δεν εχει γ@μ@σει καλα το προηγουμενο βραδυ μπορει να ξεχασει να σου βαλει τακακια, δεν τρεχει κ τιποτα μωρε...πρεπει να τσεκαρεις τα παντα μετα το service να δεις αν ειναι στη θεση τους...Κ στην τελικη, οπως προσεχω εγ το s2k μου δεν θα το προσεξει κανεις, απο το πως θα λυσω τον τροχο μεχρι που θα ακουμπησω το καρυδακι, οποτε καλυτερα μονος μου να ξερω τι κανω. Αυτα...
Reply
Old Jan 6, 2010 | 04:38 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Φιλε Katana θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Απλά ήθελα να σε ρωτήσω πέρα από τα ψιλα λάδια, φίλτρα, τακάκια, ανάρτηση (αν και για ανάρτηση πρέπει να έχεις και ειδικό εργαλείο για το ελατήριο το οποίο κοστίζει) τα οποία τα κάνω και εγώ μόνος μου εδώ και πολύ καιρό (έχω προμηθευτή γρύλους, σταντ, εργαλεία κ.α) για τις χοντρές δουλειές τι κάνούμε???? Π.χ πήγα και άλλαξα όλα τα σινεμπλοκ με prowerflex. Ξέρεις τι μανίκι είναι η συγκεκριμένη δουλειά (και ειδικά των ψαλιδιών)? Το πήγα συνεργείο και μου είπε ότι θέλει τουλάχιστον 1 μέρα να μείνει μέσα το αυτοκίνητο για να τα αλλάξει όλα. Τι να έκανα να μην το άφηνα ή να άφηνα την δουλειά μου 2 μέρες για να είμαι εκεί. Παιδιά υπάρχουν δουλειές που δεν μπορούμε να τις κάνουμε εμείς δυστηχώς είτε γιατί δεν έχουμε τα εργαλεία είτε γιατί δεν έχουμε την γνώση είτε στην τελική γιατί δεν έχουμε αυτοπεποίθηση ότι θα το καταφέρουμε. Το θέμα είναι ότι στην τελική θα πρέπει να βρούμε ένα συνεργείο που να μας ευχαριστεί στο 80%. Τι εννοώ με αυτό. Ένα συνεργείο ή θα είναι καλό σε τιμές ή θα έιναι καλό σε δουλειά. Εγώ θα ήμουν ευχαριστημένος αν είχα ένα συνεργείο το οποίο με καλύπτει 90% σε δουλεία και 60%-70% σε τιμές. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Αλλά εκείνο που ψάχνω σε συνεργεία είναι η γαμω μπέσα. Εδώ και λίγο καιρό το πάω στο Ζόμπολα και είμαι ικανοποιημένος από την δουλεία αλλά περισσότερο με το ότι είμαι δίπλα ακριβώς από το αυτοκίνητο και μου εξηγούν τα παιδιά εκεί τι κάνουν κάθε φορά με λεπτομέρεια.
Reply
Old Jan 6, 2010 | 05:51 AM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Originally Posted by actinf,Jan 5 2010, 12:47 PM
Δεν είναι και λίγα... Τουλαχιστον σε σχεση με αυτό

Αστα ρε συ Local, για να μην αρχίσω να λέω για την άθλια δουλειά που μου έκανε και ο ΛΟΥ στην τοποθέτηση κουκούλας και τα ακόμη πιο άθλια σχόλιά του...
Για εμένα απαράδεκτος και μπακάλης
Εξαρταται τι σερβις κανεις.. πχ. Τα μπουζι κανουν 115 ευρω περιπου, που εσυ δεν τ'αλλαξες.
Συμφωνω για τα υπολοιπα, αλλα εγω ειμαι ΠΑΝΤΑ απο πανω και εως σημερα δεν εχω παθει καποια ''στραβη'' απο τον ΛΟΥ και ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενος... Συζητησα στο παρελθον με παλλα παιδια που ειχαν παραπονα απο τον Α ή τον Β, μου ειπαν οτι αλλαξαν και πηγαν στον Γ και ηταν απολυτα ευχαριστημενοι, μεχρι την μερα που τον ''ηπιαν'' κανονικα και αρχιζαν να τον βριζουν και αυτον... Απλα θελω να πω οτι ολα ειναι υποκειμενικα. Η μονη λυση ειναι να εισαι συνεχεια απο πανω και να τσεκαρεις...Στην Ελλαδα ζουμε
Reply
Old Jan 6, 2010 | 06:20 AM
tomidis's Avatar
Registered User

From: KASTORIA

μετα απο ολα αυτα που διαβαζω χαιρομαι παρα πολυ που εχω γνωρισει τον borfan(evotech)o οποιος δεν με εχει (προσωπικα μιλαω)κανει μεροκαματο ,ξερει το hondaki απεξω κ το βλεπει σαν δικο του..
Υ-Γ ΜΠΟΥΖΙ 115 ΕΥΡΩ????
Reply
Old Jan 6, 2010 | 06:30 AM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Tα ιριδιου τοσο κοστιζουν στον Ακατανομαστο, αν δεν κανω λαθος..
Reply
Old Jan 6, 2010 | 07:15 AM
tomidis's Avatar
Registered User

From: KASTORIA

στον ακατανομαστο....οκ
Reply

All times are GMT -8. The time now is 08:10 AM.