ΤΟΠΟΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ S2000!
Originally Posted by energetic,Dec 11 2009, 11:52 PM
Μια βδομαδα χωρις να οδηγησεις το S. Μπαινεις στο γκαραζ, αναβεις τα φωτα και βλεπεις κουκουλωμενο το S2000 να κοιμαται.. Βγαζεις λοιπον τη κουκουλα (μη μας πιασει σκονη το τουτου) και το βλεπεις πεντακαθαρο. Κανεις πισω δυο βηματα και το χαζευεις λιγακι. Κοιταζεις τις ζαντες, τα μπουλονακια, τα φρενα. Ενας αναστεναγμος σε στυλ Annita Blonde βγαινει απο μεσα σου οποτε καταλαβαινεις το τι θα επακολουθησει μεσα στo S2000. Πολλαπλοι οργασμοι! Ανοιγεις τη πορτα, γυρνας το κλειδι στη σωστη θεση και πατας το μαγικο κουμπι που το εκανε μοδα η Honda. Τσακμακι η μηχανη, η νεα μας μπαταρια δεν μασαει λεμε και αρχιζει το ζεσταμα. Ολο το γκαραζ εχει γινει club... Κλειστες οι πορτες, η ζωνη στη θεση της, θερμοκρασιες ολες κομπλε και βαζεις πρωτη και βγαινεις απο το club.
Honda S2000... και αρχιζει η οδηγικη απολαυση ολο το βραδυ! Δεν σε αλλαζω, παρα μονο με S2000. Με λιγα λογια, S2000 for life!
Honda S2000... και αρχιζει η οδηγικη απολαυση ολο το βραδυ! Δεν σε αλλαζω, παρα μονο με S2000. Με λιγα λογια, S2000 for life!

Αχ, με συγκινησες βρε 'συ... Μια απ'τα ιδια...
Μετα απο σενα τιιιιι???? Πες τι να παρω τιιιιι???? Μετα απο σενα πουυυυυ??? Πες που να παω πουυυυ????
Originally Posted by nteminio,Dec 13 2009, 05:03 PM
μαγκες κι εγω οταν το παρω το μονο που θα θελω ειναι να καθομαι να το κοιταω και να το πλενω και τιποτα αλλο..
κατσε με το καλο να το παρεις και καλα θα κανεις να το χαρεις οδηγοντας το κι ας ειναι μες την βρωμα!!! αλλιως αν δεν το παιρνεις γι αυτο που ειναι στο συνολο και κυριως μηχανολογικα καλυτερα να παρεις κατι αλλο να μην πληρωνεις και σημα διλιτρου!!!
πουλαω το αμαξι μου γιατι αρκετη κακοτυχια μου εχει φερει με τε γκομενετε κι εν τελει καταφερνει και με επισκιαζει το γ... και μ εφτασε μεχρι το λαιμο. ημουν man απλως και διαλεγα απο τις καλυτερες και τωρα ωντας S uperman μου ρχονται οι χειροτερες με τους σαπιους κω... και τους πιο σπασ@ρχ... χαρακτηρες.
μαριε παρεπιπτοντως, την τεχνολογια μεταβλητου χρονισμου των βαλβιδων ειχα διαβασει οτι την ανακαλυψε η alfa. αληθευει?
μαριε παρεπιπτοντως, την τεχνολογια μεταβλητου χρονισμου των βαλβιδων ειχα διαβασει οτι την ανακαλυψε η alfa. αληθευει?
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by george.alex,Dec 17 2009, 05:02 AM
To valve timing παει πολυ πιο πισω απο τη Fiat και την Αλφα Romeo και μαλιστα στην εποχη των ατμομηχανων, μετεπειτα σε αεροσκαφη και στη συνεχεια στην αυτοκινητοβιομηχανια.
Απλα η Honda ηταν η πρωτη εταιρια που εφαρμοσε τη τεχνολογια αυτη με την υπαρξη δυο εκκεντροφορων για τη μεγιστη αποδοση του μεταβλητου χρονισμου βαλβιδων. Το γνωστο VTEC οπως το ξερουμε, και τωρα με την ονομασια iVTEC. Απο τοτε, διαφορες πατεντες εχουν εμφανιστει απο αλλες εταιριες αυτοκινητων με βαση τη τεχνογνωσια ή μαλλον το τροπο που χρησιμοποιει η Honda, για να αποδοσει τοσο υψηλα ενας κινητηρας.
Περισσοτερα για το θεμα εδω.