Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΤΟΠΟΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ S2000!

Thread Tools

Old Aug 7, 2008 | 06:17 AM
Christos's Avatar
Registered User

From: VOLARA city

Originally Posted by Stradale,Aug 7 2008, 11:41 AM
Πέτυχα με ένα δημοσιογραφικό ΤΤ-S ενώ ήμουν με το αυτοκίνητο της δουλειάς,και τον ρωτάω έχω ένα S2000,να το δώσω να πάρω ένα τέτοιο?
Ούτε να το σκέφτεσαι μου λέει,αν θες κάτι άλλο πήγαινε για Z4 M ή cayman s...

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια! S2K ALL THE WAY!
Reply
Old Aug 7, 2008 | 06:55 AM
oxtros's Avatar
Registered User

From: Loutsa

S2000 vs 350Z
Πρώιμες εντυπώσεις μου:
ΤΡΕΛΕΣ καταναλώσεις σε σχέση με το S, δεν μπορώ να κατεβάσω κάτω από 16,5lt/100χλμ, αν driftarw αρκετά πάει στο 18-20lt(100άρα βενζίνη)
Το αμάξι ζεσταίνεται λες και είναι λέβητας.. Απίστευτη ζεστη βγαίνει από παντού γύρο από το αμάξι, ΕΠIΣΗΣ στην θέση του συνοδηγού το πρόβλημα που έχει και το S και παραμένει και στο Z με το πάτωμα να έχει επιδαπέδια θέρμανση..
Σε χώρους ΔΕΝ το συζητάω.. το Z είναι από άλλο πλανήτη σε σχέση με το S

Επίσης μαλακιουλες του στυλ φωτάκια στα καθρεπτάκια στο σκίαστρα, 2 DC outlet, ντουλαπάκια παραντουλαπάκια, θερμαινόμενα και Ηλεκτρικά καθίσματα, bluetooth για phone, 6άρα CDera με Bose ηχοσύστημα ,Εξελιγμένο Cruise control, ESP, Stability Control(Αυτό πραγματικά αξίζει),ποτηροθήκες, θήκες για γυαλιά και ένα Καράβι ακόμα μαλακίες ΔΕΝ με χαλάνε..
ΌΜΩΣ ΔΕΝ θα μου λείψουν κιόλας όταν το δώσω

Στο ζουμί... σε σχέση με το S το αμάξι DRIFTAREI πολύ πιο στρωτά αναμενόμενα η δύναμη στα χαμηλά έχει τεράστιο πλεονέκτημα επί του S, ο κώλος όμως είναι βαρύς και αν σου φύγει, απλά την έκατσες!
Η ανάρτηση(μαμά) είναι παρα πολύ καλή(στο S είχα Εibach ελατήρια με μαμά μπουκάλες) πόλη καλή απόσβεση, άνεση και γενικά αίσθηση ασφαλειας σε όλους τους τάπητες(κολοδρομους και όχι)
Δεν με τρελαίνουν τα 0-100 είναι πολύ ήρεμο και δεν τα καταλαβαίνεις, ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ καταλαβαίνεις τα 100-200 εκεί το αμάξι πετάει, Πολύ καλο για συνοδηγούς που φοβούνται.. Δεν παίρνεις χαμπάρι με ποσα πας.. Αυτό μπορεί να σε ξεγελάσει και να πας να βγείς από Αττική οδό με 200χλμ στο κόμβο... Ας προσεχες..

Σε πολύ κλειστά κομμάτια το S δεν έχει ελπίδα με το ESP αναμμένο στο Z, Επίσης το STABILITY Control κάνει θαύματα στο κατέβασμα ΑΚΌΜΑ και μέσα στην στροφή, το αμάξι δεν θα πετάξει κόλο σχεδόν καθόλου.(δεν μιλάω για οδόστρωμα πίστας αλλα Γνήσια Ελληνική άσφαλτο..)
Σε ανοιχτές διαδρομές δεν ξέρω τι θα γίνει γιατί εγώ ακόμα το φοβάμαι, αλλα το V-6 έχει ροπή που δεν μπορεί το S να ξεπεράσει εύκολα.

ΌΜΩΣ δεν νοιώθεις το αμάξι σαν το S, είναι πολύ wide και γενικά παραφουσκωμένο, στο S είχα την αίσθηση ότι έλεγχα και το παραμικρό εκατοστό του, στο Z δεν συμβαίνει αυτό.. είναι λίγο TANKs.. Με ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ
Το τιμόνι δεν κόβει όσο στο S και είναι και αρκετά βάρη, δεν χρειάζεται τόσο πολύ.. Ο συμπλέτης είναι περίεργος απομονώνοντας αρκετά απότομα και ψιλά. Το σασμάν δεν το συγκρίνω με το S... είναι πολύ πιο αργό.. Το σασμάν του S απλά ΔΕΝ υπάρχει, είναι από αλλο Γαλαξία!

Συμπέρασμα γιατί πολλά είπα...
Στα 35k euro που πήρα το Z θα το αντάλλαζα με 06 S ?
ΝΑΙ...
Όμως θέλω να δω και αλλα αυτοκίνητα, Super το S αλλα πρέπει να δούμε καλά, σκέφτομαι για TTS γιατι δεν υπάρχει κάτι άλλο στην κατηγορια που να μην καίει τα κερατα του, ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΔΕΝ μου αρέσει το καινούργιο TT αλλα το μοτέρ του είναι διαμάντι από ότι έχω δει και ακούσει. Τα χρήματα που χρειάζονται για το ΤTS είναι ακόμα πολλά, μόλις βρω την ευκαιρία θα το χτυπήσω σε καλή τιμή

Με μια πρόσταση:
Το S είναι ότι πιο παιχνιδιάρικο έχω οδηγήσει ΠΟΤΕ, και νομίζω ότι θα είναι ότι και αν οδηγήσω στο μελλον.. FTW
Reply
Old Aug 7, 2008 | 07:14 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Σε σύγκριση 135 vs TT-S στο evo βγήκε πανηγυρικά καλύτερο το TT-S οπότε καταλαβαίνετε την αξία του...
Αλλά και πάλι καθαρόαιμο δεν είναι,απλά ένα αμάξι για τον πολύ κόσμο.
Reply
Old Aug 7, 2008 | 07:16 AM
oxtros's Avatar
Registered User

From: Loutsa

θέλοντας να συμπληρώσω κάτι που είχα πει στον Ener. σχετικά με τα φρένα του Z σε σχέση με το S...
Τα τετραπιστονα Brembo ΔΕΝ νομίζω ότι αποδίνουν όσο θα έπρεπε, έχω μεγάλη εμπειρία με moto και γενικά ξέρω τι μπορεί να κάνει η Brembo, δεν νομίζω ότι στο Z έβαλαν και όλη τους την τέχνη, ΌΜΩΣ υπερέβαλα στην αρχή και βλέποντας το αμάξι ΠΛΕΟΝ, πως φρενάρει σε μεγάλες ταχύτητες ΔΕΝ μπορώ να πω αν το S έχει καλύτερη αίσθηση στο φρενάρισμα Η το Z, ΑΛΛΑ αν και στα χαρτιά το πλεονέκτημα είναι επί του Z τότε ΔΕΝ θα έπρεπε να είχα αυτό το δίλημμα( 4πίστονα με μονοπιστονα..) οποτε το S με την προπολεμική τεχνολογία στην δαγκάνες τα καταφέρνει μια χαρά μπροστά στα 4πίστονα Brembo του NISSAN,

Ξέχασα να ανέφερω και στα προτερήματα του Z πριν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ καγκουρικη μπάρα του port/πάγκας ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ένα τεράστιο πλεονέκτημα όταν θέλεις να απλώσεις ΡΟΥΧΑ που δεν πρόλαβες να στεγνώσεις πριν ξεκινήσεις για ταξίδι, μέχρι να φτάσεις επειδή τα χτυπα ο ήλιος έχουν στεγνώσει μια χαρά και νιώθεις πολύ περήφανος για το αμάξι που έχεις χρυσόπλερώσει

Τέλος μην ακούσω από κανέναν ιστορίες για καρπούζια.. ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ !!!
Reply
Old Aug 7, 2008 | 07:23 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by oxtros,Aug 7 2008, 07:16 AM
TELOS mhn akousw apo kanenan istories gia karpouzia.. KSEREI AUTOS POIOS EINAI !!!
Reply
Old Aug 7, 2008 | 07:38 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Λόγο βάρους τα παίζουν έυκολα τα φρένα.Το ίδιο πρόβλημα είχα δει και στο evo 9αρι στο οποίο μετά από λίγο έμενα από φρένα.Το s έχει πλεονέκτημα λόγο βάρους και δεν πιέζει πολύ τα φρένα του.
Το κακό είναι ότι η αίσθηση που σου δίνουν τα φρένα μας είναι λίγο μάπα (σπογγώδες) γιατί δεν έχει brake assist ώστε να να είναι ποιο ρυθμίσιμο στα φρένα μέσα στην στροφή.
Το μόνο πραγματικό φάουλ στο s είναι η αίσθηση στο τιμόνι του,που λόγο ότι είναι ηλεκτρικό (ούτε καν ηλεκτρουδραβλικό) είναι φτιαχτή...Βέβαια υπάρχει λόγος και για αυτό,ο οποίος είναι ότι η υδραυλική κρεμαργέρα κόβει 5 άλογα.
Reply
Old Aug 7, 2008 | 07:38 AM
Heli2000's Avatar
Registered User

From: Greece / Athens

Παίδες όλ' αυτά πολύ ωραία. Υπάρχει όμως topic ''οδηγώντας άλλα αυτοκίνητα εκτός του S'' στο οποίο μπορείτε να γράψετε τις εμπειρίες σας. Όπως λέει και ο φίλος μας Lalakis,..... αυτό το topic είναι μόνο για S.

Oxtre ποιος τη χάρη σου. Πρώτη φορά διάβασα τόσο μεγάλο post σε Greeklish. Ομολογουμένως ήταν...πολύ ενδιαφέρον.

Πάντως.....εγώ έχω ρίξει άγκυρα στο HONDA S2000.
Δεν μ ενδιαφέρουν τ' άλλα αυτοκίνητα και ας έχουν 300-350 άλογα. Όπως έχω αναφέρει σε παλαιότερο μου Post, με τα χρήματα που έδωσα για να το αγοράσω, θα μπορούσα να είχα τώρα πολύ πιο γρήγορα αυτοκίνητα (Μ3 μεταχειρ., S3, EVO κλπ...). Παρ΄όλα αυτά δεν κοίταξα κανένα άλλο παρά μόνο το S.

Πιστεύω ότι αυτό το αυτοκίνητο έχει μια προστιθέμενη αξία εξ αιτίας του χαρακτήρα του.
Θα έλεγα πολύ απλά...ότι είναι μοναδικό.

Reply
Old Aug 7, 2008 | 09:20 AM
S2000Geo's Avatar
Registered User

Oxtros μαλλον συμφωνω με αυτα που ειπες αν και ακομα ειναι λιγα τα χλμ που εχω κανει με το Z. Ομως εγω θεωρω οτι εκανα σωστη επιλογη και μου αρεσει το αμαξι. Βεβαια βοηθαει σε αυτη την αποψη οτι το S Turbo με ειχε κουρασει αρκετα οποτε απλα ηθελα να ξεφυγω απο κει.
Reply
Old Aug 7, 2008 | 08:23 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Originally Posted by oxtros,Aug 7 2008, 06:16 PM
Τέλος μην ακούσω από κανέναν ιστορίες για καρπούζια.. ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ !!!

Τωρα και σε νεα πρακτικη μορφη...

Reply
Old Aug 7, 2008 | 11:08 PM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Η γυναίκα μου μετά από μια μέρα οδήγησης με το χοντα μου είπε
Reply

All times are GMT -8. The time now is 12:08 PM.