ΤΟΠΟΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ S2000!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Το Σαββατο ειχα την ευκαιρια να τη κοπανησω με το S2000 απο την Αθηνα μετα απο μια παρα πολυ φορτισμενη βδομαδα οργης και θλιψης, λογω των τελευταιων γεγονοτων. Μπηκα στο S, πατησα το μαγικο κουμπακι, κατεβασα κουκουλα, εβαλα τη πρωτη ταχητητα και πατησα γκαζι... στη κυριολεξια απεδρασα απο αυτη τη καθημερινοτητα που τοσο με ειχε παραφορτωσει συναισθηματικα.
Εδω θημηθηκα το παρακατω αρθρο που ειχε γραψει ενας φιλος και ειχα αναρτησει στη κεντρικη σελιδα του S2KI εκ μερους του.
My Escape Pod – by Waltk88
Εστω και για λιγο, αυτη η αποδραση και η ελευθερια που μου εδωσε το S2000 αυτο το ΣΚ, μου φορτωσε τις μπαταριες για αυτη τη βδομαδα.
Ενα αλλο μερος ομως της αποδρασης ειναι να βρεθεις με τα αγαπημενα σου προσωπα και να γελασεις για αλλαγη... ε λοιπον, το S εκει με πηγε, και ηρεμησα αυτο το ΣΚ.
Και φυσικα δεν ξεχνω το ποσο σημαντικο ειναι να ξεκαρδιστεις ξανα σε μια συναντηση, οπως και θα κανουμε αποψε. Αυτο ειναι που χαρακτηριζουμε κιολας ως S2000 lifestyle.
Ουφ τα εβγαλα απο μεσα μου, απλα ηθελα το μοιραστω μαζι σας.
Εδω θημηθηκα το παρακατω αρθρο που ειχε γραψει ενας φιλος και ειχα αναρτησει στη κεντρικη σελιδα του S2KI εκ μερους του.
My Escape Pod – by Waltk88
Εστω και για λιγο, αυτη η αποδραση και η ελευθερια που μου εδωσε το S2000 αυτο το ΣΚ, μου φορτωσε τις μπαταριες για αυτη τη βδομαδα.
Ενα αλλο μερος ομως της αποδρασης ειναι να βρεθεις με τα αγαπημενα σου προσωπα και να γελασεις για αλλαγη... ε λοιπον, το S εκει με πηγε, και ηρεμησα αυτο το ΣΚ.
Και φυσικα δεν ξεχνω το ποσο σημαντικο ειναι να ξεκαρδιστεις ξανα σε μια συναντηση, οπως και θα κανουμε αποψε. Αυτο ειναι που χαρακτηριζουμε κιολας ως S2000 lifestyle.

Ουφ τα εβγαλα απο μεσα μου, απλα ηθελα το μοιραστω μαζι σας.
Την Παρασκευή το απόγευμα έκανα κάτι που είχα πολύ καιρό.
Δεν πήγα για κόντρα , δεν πήγα για δουλειά με το αμάξι.
Έκανα απλά μια βόλτα .
Για να το πω καλύτερα πήγα να ΟΔΗΓΗΣΩ
Ανοιχτός , μουσικουλα , gt35 , στροφές με γλιστερό οδόστρωμα ……..
Δεν πήγα για κόντρα , δεν πήγα για δουλειά με το αμάξι.
Έκανα απλά μια βόλτα .
Για να το πω καλύτερα πήγα να ΟΔΗΓΗΣΩ
Originally Posted by energetic,May 9 2010, 10:49 PM
Το Σαββατο ειχα την ευκαιρια να τη κοπανησω με το S2000 απο την Αθηνα μετα απο μια παρα πολυ φορτισμενη βδομαδα οργης και θλιψης, λογω των τελευταιων γεγονοτων. Μπηκα στο S, πατησα το μαγικο κουμπακι, κατεβασα κουκουλα, εβαλα τη πρωτη ταχητητα και πατησα γκαζι...
Originally Posted by yiannakos,May 10 2010, 12:02 AM

Γιαννακε μου αυτο με τη gt35 το εκανα κ εγω, εχω φτιαξει σι-ντι με σφυριγματα σου(gt35) play κ καταλαβαινεις τι γινεται .... μονο που εχω ενα προβλημα σε φαναρια κ γενικα οταν σταματαω
Παντος με ανοιχτη την κουκουλα το σφυριγμα πρεπει να γινεται κελαϊδισμα
γιαννακος κ ΦΑΝ FTMFW!!!
Και εγώ μια απο τα ίδια αυτό το ΣΚ.
Βολτίτσα, ανοιχτός. ήλιος και ζέστη, καλή παρεούλα, θάλασσα, ψαράκι, γέλια, νυχτερινές βολτίτσες, μουσικούλα, vtec, ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!!
HONDA ΡΕ ΠΟ@ΣΤΗ ΜΟΥ!!!!!!!
Βολτίτσα, ανοιχτός. ήλιος και ζέστη, καλή παρεούλα, θάλασσα, ψαράκι, γέλια, νυχτερινές βολτίτσες, μουσικούλα, vtec, ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!!
HONDA ΡΕ ΠΟ@ΣΤΗ ΜΟΥ!!!!!!!
Εγώ, έχω να βγάλω το αυτοκίνητο από το γκαράζ, 2 εβδομάδες ακριβώς..
Βέβαια, δε λέω..το έβαλα μπροστά 2 φορές, να μην πέσει η μπαταρία.
Περνάω, του ρίχνω μια κλεφτή ματιά, μπαίνω στη civicάρα και φεύγω..
Βέβαια, δε λέω..το έβαλα μπροστά 2 φορές, να μην πέσει η μπαταρία.
Περνάω, του ρίχνω μια κλεφτή ματιά, μπαίνω στη civicάρα και φεύγω..
Originally Posted by yiannakos,May 10 2010, 12:02 AM

Σε συζητήσεις που έχουμε με διάφορα παιδιά απο εδώ συχνά - πυκνά υποστηρίζω ότι αν το S2000 έβγαινε σε κλειστή έκδοση, πιο ελαφρύ, πιο γρήγορο και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, θα προτιμούσα εκείνο.
Όταν όμως ο καιρός ανοίγει και δεν χορταίνω να το κυκλοφορώ με την οροφή κάτω παίρνω όσα είχα πει τότε πίσω!!!
Τα κάνει όλα ΤΕΛΕΙΑ!!! Είναι γρήγορο, είναι πανέμορφο, είναι κάμπριο, είναι άκαμπτο, στρίβει την πατούρα του, είναι ατμοσφαικό πολύστροφο τέρας και είναι ΩΜΟ σε βαθμό που ξεχωρίζει τους μάγκες απο τους κουλοφόν!!!
S2000 μια για ακόμη φορά
Όταν όμως ο καιρός ανοίγει και δεν χορταίνω να το κυκλοφορώ με την οροφή κάτω παίρνω όσα είχα πει τότε πίσω!!!
Τα κάνει όλα ΤΕΛΕΙΑ!!! Είναι γρήγορο, είναι πανέμορφο, είναι κάμπριο, είναι άκαμπτο, στρίβει την πατούρα του, είναι ατμοσφαικό πολύστροφο τέρας και είναι ΩΜΟ σε βαθμό που ξεχωρίζει τους μάγκες απο τους κουλοφόν!!!
S2000 μια για ακόμη φορά
αρα παιδια συμφωνω μαζι σας στριβει παει ταπα οταν ανοιγει το v-tec τρελεναισε ερωτευεσαι νομιζεις οτι θελει να βγει κατι κακο απο μεσα του!!!!!!ασε και οτι παιζει για πλακα κολιες παρολο που το πηρα με 18αρα!!!!που να βαλω και τις 16αρες πιστευω να γινετε παρτυ!!!!!i love this car!!!!!το μονο που δε μπορω ειναι να το κυκλοφορω μερα ανοιχτο το λυπαμαι καιει ο ηλιος δερματα και ταμπλο!!!!κλαψ κλαψ!!!περιμενω να ερθει το βραδυ....κοντο μπολυζακι να εχει και λιγο ψυχρα ανοιχτο το καλοριφερ ειναι η πιο ωραια αισθηση για μενα!!!!!!!ασε που ανοιχτο σε καυλ......ωνει πιο πολυ η εξατμιση!!!!!!