ΤΟΠΟΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ S2000!
Λοιπόν δεν ξέρω αν κολάει εδώ,αλλά χθες οδήγησα ένα boxter(όχι το s,το απλό).Όσο μπόρεσα δηλαδή,διότι η διαδρομή είναι γαμάτη(επιστροφή από όρο),αλλά ο αγαπητός μου φίλος,στο θέμα στροφών...γάματα...αν ο άλλος φοβάται...δεν μας αρέσει,αλλά τελικά είναι σεβαστό(και με ξένο τουτού,οπότε σέβεσαι τον άλλον...) ,άρα δεν μπόρεσα να καταλάβω πολλά...
Στο θέμα μας....εκπληκτικό κάθισμα,με ηλεκτρική υποβοήθηση στην πλάτη...,φρένα με καλή αίσθηση ,προοδευτικά,ωραίο το γουργούρισμα του 6κύλινδρου boxter, καλή αίσθηση στο δρόμο,ευκολοδήγητο,διπλό χώρο για αποσκευές,ποτηροθήκες για οδηγό ,συνοδηγό,αλλά μέχρι εκεί....
αρμπρίζ από Τσεχία,πλαστικά πεντάλ,πλαστικά ταμπλό από VW,όπως και διακόπτες,όπως και χειρiστήρια,όπως και αίσθηση κιβωτίου....Ρε δεν πάει να γαμηθεί και η porsche ....για 911 δεν μιλάω,αλλά αυτό που οδήγησα...μόνο το σηματάκι και η μούρη στις γκόμενες
Να τα χαίρονται.....σήμερα πήρα το S,πήγα μια μέχρι Αγ. Μαρίνα,λιμανάκια βρήκα και τον Κωστή......
S και ξανά S και πάλι S HONDA ρεεεε...........συμπέρασμα....ωρ ίο κάθισμα είχε..χαχα
Στο θέμα μας....εκπληκτικό κάθισμα,με ηλεκτρική υποβοήθηση στην πλάτη...,φρένα με καλή αίσθηση ,προοδευτικά,ωραίο το γουργούρισμα του 6κύλινδρου boxter, καλή αίσθηση στο δρόμο,ευκολοδήγητο,διπλό χώρο για αποσκευές,ποτηροθήκες για οδηγό ,συνοδηγό,αλλά μέχρι εκεί....
αρμπρίζ από Τσεχία,πλαστικά πεντάλ,πλαστικά ταμπλό από VW,όπως και διακόπτες,όπως και χειρiστήρια,όπως και αίσθηση κιβωτίου....Ρε δεν πάει να γαμηθεί και η porsche ....για 911 δεν μιλάω,αλλά αυτό που οδήγησα...μόνο το σηματάκι και η μούρη στις γκόμενες
Να τα χαίρονται.....σήμερα πήρα το S,πήγα μια μέχρι Αγ. Μαρίνα,λιμανάκια βρήκα και τον Κωστή......
S και ξανά S και πάλι S HONDA ρεεεε...........συμπέρασμα....ωρ ίο κάθισμα είχε..χαχα
Originally Posted by energetic,Apr 3 2010, 10:02 AM
Το εσωσες στο τελος το ποστ σου. 

Originally Posted by Angelic Imp,Apr 1 2010, 12:56 PM
Παιδια δεν ξερω αν λατρεψα αυτο που ειδαμε προχθες.Το μονο που ξερω ηταν οτι οταν το αντικρυσα,τα συναισθηματα ηταν λιγο αναμεικτα.
Ημασταν με το ξαδερφακι μου Μικρολιμανο,και ξαφνικα νομιζαμε οτι μεταπηδησαμε στον κοσμο του NFS....
Ηταν ενα S,με εξατμησεις ουαου,με αεροτομη μαυρη επισης ουαου,με κατι μαυρα,μεγαλα και κυματιστα αυτοκολλητα στα πισω πλαινα μερη του αυτοκινητου δυο φορες ουαου,τζαμια μαυρα,και να σας πω την αληθεια τις ζαντες δεν προλαβα να τις δω γιατι με ειχαν απορροφησει ολα τα αλλα....
Συμφωνα με το συνολο ομως,ανθρακι τις φανταζομαι....
Και δυστυχως στο σημειο που το πετυχαμε,δεν μπορουσαμε να το τσεκαρουμε απο ταχυτητες κτλ...Αλλα λογικα και απ'ότι φαινοταν ολο και κατι αλλο θα ειχε πειραξει...
Δεν εχει καποιο παιδι απο το φορουμ κατι τετοιο ε?Ρωταω για να ξερω.....
Αυτος πρεπει να λατρευει παρα πολυ το S του....
Ημασταν με το ξαδερφακι μου Μικρολιμανο,και ξαφνικα νομιζαμε οτι μεταπηδησαμε στον κοσμο του NFS....Ηταν ενα S,με εξατμησεις ουαου,με αεροτομη μαυρη επισης ουαου,με κατι μαυρα,μεγαλα και κυματιστα αυτοκολλητα στα πισω πλαινα μερη του αυτοκινητου δυο φορες ουαου,τζαμια μαυρα,και να σας πω την αληθεια τις ζαντες δεν προλαβα να τις δω γιατι με ειχαν απορροφησει ολα τα αλλα....
Συμφωνα με το συνολο ομως,ανθρακι τις φανταζομαι....
Και δυστυχως στο σημειο που το πετυχαμε,δεν μπορουσαμε να το τσεκαρουμε απο ταχυτητες κτλ...Αλλα λογικα και απ'ότι φαινοταν ολο και κατι αλλο θα ειχε πειραξει...Δεν εχει καποιο παιδι απο το φορουμ κατι τετοιο ε?Ρωταω για να ξερω.....
Αυτος πρεπει να λατρευει παρα πολυ το S του....
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Μολις διαβασα αυτο το τοπικ και πραγματικα ο Βαγγελακης το λατρεψε αν και το εδωσε τελικα.
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=437944
Οποτε μιλαμε παντως, ολο και μου λεει οτι του εχει λειψει και θα το ξαναπαρει.
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=437944
Οποτε μιλαμε παντως, ολο και μου λεει οτι του εχει λειψει και θα το ξαναπαρει.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Βλεπω το καιρο εξω που εχει λιακαδα, ζεστη... και ανυπομονω να παρω το S εξω για βολτα top down FTW. Χωρις προορισμο, απλα δρομο εξω! Το getaway car ή escape car!!! Λατρευω που το εχω ετοιμο και μαχιμο!!! Babe(s) μου, I'm coming!!!!
Προχθές, Σάββατο, έχω βγάλει την Hondaρα έξω αφού όλη την εβδομάδα είναι κλεισμένη στο γκαράζ.
Η διαδρομή που θα έκανα ήταν κοντινή οπότε δεν είχα και πολύ ώρα/δρόμο για να το κοπανήσω όπως του αξίζει (εσύ υποψήφιε αγοράστη μην ακούς, πάντα το πηγαίνω ευλαβικά και δεν το έχω ανοίξει ποτέ πάνω απο τις 6.000σαλ, με φοβίζει) οπότε στο μοναδικό κομμάτι ευθείας που έχω αφήνω μπόλικη απόσταστη απο τους μπροστινούς και πατάω για να ακούσω λίγο vtec.
Στο αμάξι δεν ήμουν μόνος, αλλά ήμουν με την κοπέλα μου (που πολύ καλά γνωρίζετε οι περισσότεροι απο εδώ
) οπότε με το που πλησιάζουμε τις 6.000σαλ....
Nabu: Τώρα μπαίνει vtec!!
Σχέση:
Honda:
Nabu:
Σχέση: Αχ αγάπη μου! Για αυτό σε ερωτεύτηκα!!
Nabu:
Nabu: Για ποιό?
Σχέση: Για το vtec σου φυσικά!
Nabu:
Σχέση:
Είναι επίσημο λοιπόν!!!
Η κοπέλα μου με ερωτεύτηκε για το VTEC ΜΟΥ!! ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ!!!
Η διαδρομή που θα έκανα ήταν κοντινή οπότε δεν είχα και πολύ ώρα/δρόμο για να το κοπανήσω όπως του αξίζει (εσύ υποψήφιε αγοράστη μην ακούς, πάντα το πηγαίνω ευλαβικά και δεν το έχω ανοίξει ποτέ πάνω απο τις 6.000σαλ, με φοβίζει) οπότε στο μοναδικό κομμάτι ευθείας που έχω αφήνω μπόλικη απόσταστη απο τους μπροστινούς και πατάω για να ακούσω λίγο vtec.
Στο αμάξι δεν ήμουν μόνος, αλλά ήμουν με την κοπέλα μου (που πολύ καλά γνωρίζετε οι περισσότεροι απο εδώ
) οπότε με το που πλησιάζουμε τις 6.000σαλ....Nabu: Τώρα μπαίνει vtec!!
Σχέση:
Honda:
Nabu:
Σχέση: Αχ αγάπη μου! Για αυτό σε ερωτεύτηκα!!
Nabu:
Nabu: Για ποιό?
Σχέση: Για το vtec σου φυσικά!
Nabu:
Σχέση:
Είναι επίσημο λοιπόν!!!
Η κοπέλα μου με ερωτεύτηκε για το VTEC ΜΟΥ!! ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ!!!