ΤΟΠΟΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ S2000!
Originally Posted by protogeo,Jun 16 2010, 03:57 PM
κ επειδη σε συμπαθησα την διαφορα που θα μου δωσεις για την ανταλλαγη μας εχεις περιθωριο 6 μηνες να την δωσεις 

... Και για του τοπικ το αληθες, στην τελευταια φωτογραφια δειχνει πολυ κακο....
...ετσι δειχνει.
Η μουρη του ειναι ολο το μεγαλειο...Κ σε συνεχεια η αρμονικη γραμμη του, το κανει σαν ενα σικατο αλητακι...Σου βγαζει πολλα σαν εξωτερικη εμφανιση...
...Και θα ελεγα και τιποτα για τα μηχανολογικα του,αλλα μαλλον καποια αλλη στιγμη... Οχι τιποτα αλλο αλλα τριγυρναει ο Θανασης καπου εδω γυρω...
...ετσι δειχνει.
Η μουρη του ειναι ολο το μεγαλειο...Κ σε συνεχεια η αρμονικη γραμμη του, το κανει σαν ενα σικατο αλητακι...Σου βγαζει πολλα σαν εξωτερικη εμφανιση...
...Και θα ελεγα και τιποτα για τα μηχανολογικα του,αλλα μαλλον καποια αλλη στιγμη... Οχι τιποτα αλλο αλλα τριγυρναει ο Θανασης καπου εδω γυρω...
Originally Posted by nick27,Jun 17 2010, 03:05 AM
Και εγω επειδη σε συμπαθησα σου χαριζω το S και κρατα και το ταπερ για παρτυ σου.....

αν ημουν κανενα κωλοπαιδο θα το εκμεταλευομουν...
αλλα επειδη ειμαι καλο παιδι θα σου δωσω το sxv μου (motard 450 V2) να κυκλοφορεις
...και για του τοπικ το αληθες,και μενα με χαλαει που δεν εχει 100 αλογακια παραπανο γιατι δειχνει πολυ αγριο...αλλα να λεμε και δοξα το θεο που το εχουμε γιατι οντως θα πεσουν οι κεραυνοι να μας πλακωσουνε...
Originally Posted by nick27,Jun 16 2010, 04:38 PM
...και για του τοπικ το αληθες,και μενα με χαλαει που δεν εχει 100 αλογακια παραπανο γιατι δειχνει πολυ αγριο...αλλα να λεμε και δοξα το θεο που το εχουμε γιατι οντως θα πεσουν οι κεραυνοι να μας πλακωσουνε... 

...Και τωρα που εχετε απο κοινου τα μηχανοκινητα σας, μπορειτε να ανοιξετε και ενα μαγαζακι που θα τα νοικιαζετε...ή ακομα καλυτερα, να τα δανειζετε... μια και ειστε και οι δυο σας τοσο μα τοσο καλοι.....Και θα πρεπει να κανετε και δωρο τις βενζινες...