ΤΟΠΟΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ S2000!
Αν δεν κανω λαθος πουλαει ο Νabu μια τετραδα και μαλιστα 17αρες...Οι δικες μου ειναι 18αρες.Να τις βαψω θελω ανθρακι σκουρο...Τωρα εχει ενα χρωμα σαν καμμενο χρυσο.Παντως ειλικρινα τις εχω 2 χρονια και δεν ξερω αν εχω δει πιο ωραια ζαντα σε S...Tωρα οσον αφορα το red interior....τι να σου πω ρε Μανο,δεν πιστευω οτι ειναι μουφα.
Ελα ρε? Εχει και ο Nabu? Θα του στειλω pm να μαθω... 
Παντως δεν ειναι "καμμενο χρυσο"
αλλα broze και ετσι βγαινουν.

Αν οντως τις βαψεις και ερθεις σε συναντηση να ξερεις πως θα σε χτυπησω γιατι σε μαυρο ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ οι bronze!
Ευχαριστω παντως για την απαντηση, 18 δεν θελω σιγουρα. Μονο 17αρες κοιταω να βρω.

Παντως δεν ειναι "καμμενο χρυσο"
αλλα broze και ετσι βγαινουν. 
Αν οντως τις βαψεις και ερθεις σε συναντηση να ξερεις πως θα σε χτυπησω γιατι σε μαυρο ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ οι bronze!
Ευχαριστω παντως για την απαντηση, 18 δεν θελω σιγουρα. Μονο 17αρες κοιταω να βρω.
Originally Posted by nick27,Jun 17 2010, 03:21 PM
Tωρα οσον αφορα το red interior....τι να σου πω ρε Μανο,δεν πιστευω οτι ειναι μουφα.
Originally Posted by nick27,Jun 16 2010, 06:02 AM
υ.γ. μου φαινεται εντι θα σου δωσω το τηλ μου να με παρεις (μη χρεωνομαι κιολα!!!) να σ ακουω να τσιμπας ατελειωτες και να αριθμεις φυσικα μεχρι να βγαλεις μουσια και ασπρα μαλλια και φυσικα ακυρο δε θ ακουσεις. α! και μη ξεχνας ..οι μη αριθμησιμες ειναι προπονησιμες. τουτεστι δε πιανονται. ξεκινας παλι απ την αρχη
υ.γ.2 νικ27 μαζευω απο τωρα ροχαλα στην επομενη συναντηση (πρωτα ο θεος) οταν σε δω να σ'το φτυσω να μη σ'το βασκανω