ΤΟΠΟΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ S2000!
Emena me trellainei sto S2000 pou den exw pou na valw to kinhto kai ta tsigara smoking.gif

ριν από λίγες μέρες αγόρασα το AUTO BIBLE της OPRTION PRESS όπου το πρώτο τεύχος είναι αφιερωμένο στη HONDA. Αγοράστε το. Είναι must για κάθε Hondάκια!
@ vtec-man
Βγάλε το τασάκι! Η κενή θέση χωράει 1 κινητό + 2 πακέτα τσιγάρα ή 2 κινητά + 1 πακέτο τσιγάρα. Είναι και ευκαιρία να ελλατώσεις το κάπνισμα (μην καπνίζεις όταν οδηγείς - αν και δύσκολο). Δεν θα μυρίζει και τσιγαρίλα. Εγώ αναγκάζομαι (στην Εθνική) να κάνω στάσεις για τσιγάρο και ξεμούδιασμα.
S2000
Βγάλε το τασάκι! Η κενή θέση χωράει 1 κινητό + 2 πακέτα τσιγάρα ή 2 κινητά + 1 πακέτο τσιγάρα. Είναι και ευκαιρία να ελλατώσεις το κάπνισμα (μην καπνίζεις όταν οδηγείς - αν και δύσκολο). Δεν θα μυρίζει και τσιγαρίλα. Εγώ αναγκάζομαι (στην Εθνική) να κάνω στάσεις για τσιγάρο και ξεμούδιασμα.
S2000
Πάντως ρε παιδιά, τώρα έτσι μεταξύ μας, δεν θα θέλατε να έχει σκληρή ανοιγόμενη οροφή αλά SLK; Πριν αρχίσετε να με κράζετε, όσοι έχουν το hard top ας το φανταστούν να ανοίγει και να αναδιπλώνεται. Το θέτω προς συζήτηση γιατί πιστεύω ότι με το hard top φορεμένο, το S κερδίζει τουλάχιστον άλλο ένα 50% σε εμφάνιση. Κατα τη ταπεινή μου άποψη, με το hard top το S είναι Η ΠΟΡΩΣΗ!!!!!!
Originally Posted by vtec-man,Sep 5 2007, 08:36 PM
Emena me trellainei sto S2000 pou den exw pou na valw to kinhto kai ta tsigara 

Ελα να παρουμε ενα Μ3 Ε46
... Αυτο εχει λιγο χωρο παραπανω!