Τι δωρο κανατε στο S2000 σας αυτες τις εορτες?
Originally Posted by S2000_FUN,Dec 31 2009, 09:04 AM
Εγώ θα του κάνω δώρο καμιά 500+ αλογάκια για να μη μου κουράζεται

ηρθε η καινουργια μου αναρτηση και παραγγειλα και FMIC (μαζι και με μικροτερη τροζαλια-ιμαντα) για να εχουμε αρκετες ασχολιες με τον καινουργιο χρονο!!!
αυτο το + δεν μου το κανεις δωρο εμενα????
ηρθε η καινουργια μου αναρτηση και παραγγειλα και FMIC (μαζι και με μικροτερη τροζαλια-ιμαντα) για να εχουμε αρκετες ασχολιες με τον καινουργιο χρονο!!!
[QUOTE]Για υπερπληρωση μιλαμε νομιζω...
α που να δεις τωρα τι γινεται σπιτι μου! απο την μια εχω λυσει την μηχανη και γινονται τα καινουρια ταιριαγματα, φτερου, ψαλιδιου, γραναζια, αποστατες, φρενα, εξατμισεις, τα παντα ολα και απο την αλλη το αυτοκινητο που περιμενει ανυπομονα την σειρα του για αναρτηση, και FMIC!!!
Βεβαια η μηχανη δεν προκειται να πουληθει ποτε αλλα ετσι ειμαι και στο αυτοκινητο... Οσο ειναι στην κατοχη μου θα συνεχιζω να το βελτιωνω και να το φτιαχνω!!!
Τωρα που μπηκε ο καινουργιος χρονος το αυτοκινητο το κραταω μεχρι νεοτερας, η εκτος κι αν ερθει καποιος και μου προσφερει ενα ποσο για το αυτοκινητο ετσι οπως ειναι πακετο...
Βεβαια η μηχανη δεν προκειται να πουληθει ποτε αλλα ετσι ειμαι και στο αυτοκινητο... Οσο ειναι στην κατοχη μου θα συνεχιζω να το βελτιωνω και να το φτιαχνω!!!
Τωρα που μπηκε ο καινουργιος χρονος το αυτοκινητο το κραταω μεχρι νεοτερας, η εκτος κι αν ερθει καποιος και μου προσφερει ενα ποσο για το αυτοκινητο ετσι οπως ειναι πακετο...