Τι δωρο κανατε στο S2000 σας αυτες τις εορτες?
το S το κανω δωρο καθημερινα στον εαυτο μου!
Κι αν τυχει και ζοριστω τα ξηλωνω ολα και το πουλαω μαμα αν και δεν το βλεπω... δεν θα το κανω σε κανεναν αλλο δωρο... στην τελικη το αυτοκινητο ειναι ατρακαριστο και στην παρουσα φαση του δουλευει ρολοι και αξιοπιστα στα 350 τροχο...
Κι αν τυχει και ζοριστω τα ξηλωνω ολα και το πουλαω μαμα αν και δεν το βλεπω... δεν θα το κανω σε κανεναν αλλο δωρο... στην τελικη το αυτοκινητο ειναι ατρακαριστο και στην παρουσα φαση του δουλευει ρολοι και αξιοπιστα στα 350 τροχο...
Originally Posted by gre165-makis,Jan 1 2010, 06:02 AM
Ενα πισω αριστερο τακακι και μια μεγαλυτερη τρυπα στο φιλτροκουτι για να νομιζω οτι φοραω εισαγωγη.Και το αστειο ειναι οτι λεω αληθεια.
Ανδρονικε τη αναρτηση εβαλες?
Ανδρονικε τη αναρτηση εβαλες?
δεν την εχω φορεσει ακομα... εργο τεχνης παντως απο εμφανιση... και απο αποδοση απο οτι εχω διαβασει απο εδω μεσα φαινεται να εχει πολλους υποστηρικτες! θα δειξει...
Εγώ του έκανα ένα relocation στο φίλτρο λαδιού, καινούρια wastegate και μπεκ Bosch 725cc αλλά μου στοίχισε πολύ. Ακόμα μέσα το έχω αφού ως γνωστόν 'του τσαγκάρη τα παιδιά περπατάνε ξυπόλητα'. Low priority όταν σκάνε άλλα αυτοκίνητα. Το βλέπω κανά μήνα μέσα
εγω αργησα, του εδωσα το δωρο του μολις χθες στις 4 τα ξημερωματα. με ακολουθησε τελικα η 1.80 υπερηχητικη μουν@ εξω απ το κλαμπ την εβαλα να κατσει στο καθισμα με το μινι σηκωμενο στη μεση για να ζεσταθει ο σακης και σε 10' πιο περα σε 1 απομερο μερος την πηρε π@ρτουζ@. χωνεψε κ το 6αρι κ το χειροφρενο ταυτοχρονα κ πεταχτηκε τοσο που εσκισε την οροφη. 2 ωρες κρατησε η ολη ιστορια και ηταν αρκετες ωστε ο Sακης να μη μπορουσε μετα ν ανεβασει με τιποτα. ουτε ως τις 2000.
απο αυριο παω για αλλαγη λαδιων μηπως και συνελθει. τερμα τα motul. αποδειχτηκαν λιγα για τα δοντια του Sακη. αν δε βρω amsoil μου ειπε να του βαλω μιγμα λιδοκα'ι'νης-ξυλοκα'ι'νης, οταν στο μελλον π@ρτουζωνει με το ζορι κατι μυξοπαρθενες να τσουζει αλλα να τους αρεσει.
απο αυριο παω για αλλαγη λαδιων μηπως και συνελθει. τερμα τα motul. αποδειχτηκαν λιγα για τα δοντια του Sακη. αν δε βρω amsoil μου ειπε να του βαλω μιγμα λιδοκα'ι'νης-ξυλοκα'ι'νης, οταν στο μελλον π@ρτουζωνει με το ζορι κατι μυξοπαρθενες να τσουζει αλλα να τους αρεσει.