Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ερωτηση για μεταχειρισμενο s2000

Thread Tools

Old Sep 24, 2013 | 03:24 PM
_SilversurfeR_'s Avatar
Registered User

Originally Posted by katanaman
Ισμηνη αν αλλαξεις χρωμα στο αμαξι, αλλαζει και στην αδεια αναγκαστικα.
Τα σηματακια στα φτερα μπορει να βγουν για να περαστει η μεμβρανη. Στα προφεις λιφτ νομιζω ειχαν τρυπες τα φτερα για να μπαινουν τα σηματα ισια. Στα 04-09 δεν ειχαν... Οπως και να χει εμενα μου φαινεται υποπτο να κατσει καποιος να τα βγαλει, κινδυνευοντας να καταστρεψει το χρωμα του αμαξιου επειδη ''δεν του αρεσουν''. Ασε που ειναι και πανακριβα! Βγαλμενα σηματα = βαμμενα φτερα 99%

Δηλαδή οι αμερικάνοι που οι 9 στους δέκα τα βγάζουν τα σήματακια είναι όλοι ύποπτοι;;;;Βέβαια υπάρχει και το κόστος αυτών όπως λες μιας και είναι πανάκριβα,15 λίρες από Αγγλία πλευρά..Τώρα αν ποτέ θελήσεις να τα βγάλεις και φοβηθείς μην χαλασεις το χρώμα του αυτοκινήτου μπορώ να σε κατατοπίσω.
Reply
Old Sep 24, 2013 | 11:30 PM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Τα σηματακια στα φτερα μπορει να βγουν για να περαστει η μεμβρανη. Στα προφεις λιφτ νομιζω ειχαν τρυπες τα φτερα για να μπαινουν τα σηματα ισια. Στα 04-09 δεν ειχαν... Οπως και να χει εμενα μου φαινεται υποπτο να κατσει καποιος να τα βγαλει, κινδυνευοντας να καταστρεψει το χρωμα του αμαξιου επειδη ''δεν του αρεσουν''. Ασε που ειναι και πανακριβα! Βγαλμενα σηματα = βαμμενα φτερα 99%
Αν αλλάξεις χρώμα εννοείται. Οταν όμως βάζεις αυτοκόλλητο, επειδή στην ουσία το αυτοκίνητο κρατάει το αρχικό του χρώμα, νομίζω πως δεν αλλάζεις άδεια. Αυτό αν θυμάμαι καλά μου το είχε πει κάποιος που το είχε κάνει.
Reply
Old Sep 25, 2013 | 01:57 AM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

Εγώ τα έβγαλα για να βάλω τα black chrome του CR.
Τι ωραίες εποχές, το S είχε πινακίδες, εγώ έμενα Ελλάδα και που και που έπαιζε και κανα καρτόδρομος...
Reply
Old Sep 25, 2013 | 02:14 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Πάντως να έχει βάψει ή καλύψει με μεμβράνη και τα λασποτηράκια μου φαίνεται πολύ γελίο!!!!!
Reply
Old Sep 25, 2013 | 03:10 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by _SilversurfeR_
Originally Posted by katanaman' timestamp='1380060570' post='22794729

Δηλαδή οι αμερικάνοι που οι 9 στους δέκα τα βγάζουν τα σήματακια είναι όλοι ύποπτοι;;;;Βέβαια υπάρχει και το κόστος αυτών όπως λες μιας και είναι πανάκριβα,15 λίρες από Αγγλία πλευρά..Τώρα αν ποτέ θελήσεις να τα βγάλεις και φοβηθείς μην χαλασεις το χρώμα του αυτοκινήτου μπορώ να σε κατατοπίσω.

Εσύ Κοσμάκο τι έχεις φάει κόλλημα τώρα Λέμε και το έχουμε πει στο παρελθόν το ότι λείπουν τα σηματάκια είναι μια πολύ σοβαρή ένδειξη ότι έχουν βαφτεί τα φτερά δεν λέμε ότι 100% είναι βαμμένα. Δεν αναφερόμαστε σε ελάχιστες εξαιρέσεις που τα έχουν βγάλει για χ λόγους. Τους Αμερικάνους δεν τους παίρνω σοβαρά γιατί οι μισοί έχουν μετατρέψει το S2000 σε καραναβάλι και δεν εννοώ τα σηματάκια για να μη με παρεξηγήσεις
Reply
Old Sep 26, 2013 | 01:40 PM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

Originally Posted by blondie_s2k
Originally Posted by katanaman' timestamp='1380060570' post='22794729
Αν αλλάξεις χρώμα εννοείται. Οταν όμως βάζεις αυτοκόλλητο, επειδή στην ουσία το αυτοκίνητο κρατάει το αρχικό του χρώμα, νομίζω πως δεν αλλάζεις άδεια. Αυτό αν θυμάμαι καλά μου το είχε πει κάποιος που το είχε κάνει.
Ρε Ισμηνη μπερδευτηκαμε! Απ οτι ξερω με 30 ευρω αλλαζεις το χρωμα στην αδεια του αμαξιου. Δεν νομιζω οτι ειναι νομιμο να λεει αλλο η αδεια κ αλλο να ειναι στην πραγματικοτητα. Οταν παλι βγαλεις τις μεμβρανες, ξαναλλαζεις την αδεια. Τεσπα...μικρο το κακο..
Reply
Old Sep 26, 2013 | 01:47 PM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

Originally Posted by _SilversurfeR_

Αν εχεις προτυπο τους αμερικανους...βγαλε και τα φτερα και βαλε απο γλαρο...κανενα προβλημα. Ελλαδα φιλε μου τα σηματακια στο σαρακακη εχουν αν θυμαμαι καλα 150 ευρω.
Να με κατατοπισεις? καλο! αλλα πρωτον δεν θα τα εβγαζα ποτε γιατι μ αρεσει ετσι το αμαξι και δευτερον το εχω ηδη πουλησει Τελος, μπορει εσυ πχ να ξερεις οτι με ενα θερμοπιστολο ξεκολλανε αμεσως, αλλα ο καθε καγκουρας που θα παει μ ενα κατσαβιδι να τα βγαλει, θα κανει μερικες γρατζουνιες ή και λακουβες στο φτερο.
Reply
Old Sep 26, 2013 | 11:20 PM
_SilversurfeR_'s Avatar
Registered User

Originally Posted by _SilversurfeR_' timestamp='1380065084' post='22794848

Αν εχεις προτυπο τους αμερικανους...βγαλε και τα φτερα και βαλε απο γλαρο...κανενα προβλημα. Ελλαδα φιλε μου τα σηματακια στο σαρακακη εχουν αν θυμαμαι καλα 150 ευρω.
Να με κατατοπισεις? καλο! αλλα πρωτον δεν θα τα εβγαζα ποτε γιατι μ αρεσει ετσι το αμαξι και δευτερον το εχω ηδη πουλησει Τελος, μπορει εσυ πχ να ξερεις οτι με ενα θερμοπιστολο ξεκολλανε αμεσως, αλλα ο καθε καγκουρας που θα παει μ ενα κατσαβιδι να τα βγαλει, θα κανει μερικες γρατζουνιες ή και λακουβες στο φτερο.

Δεν νομίζω να ανάφερα πουθενά πουθενά πιο πάνω ότι έχω σαν πρότυπο τους αμερικανούς.Απλα ένα παράδειγμα σου έδωσα.Τωρα αν εσύ αλλά διαβάζεις και αλλά καταλαβαίνεις οκ κανένα πρόβλημα.
Reply
Old Sep 27, 2013 | 12:40 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Παιδιά, προσοχή μη χαλάσουμε το "Τσι" του φόρουμ ..
Reply
Old Sep 27, 2013 | 01:15 AM
_SilversurfeR_'s Avatar
Registered User

Originally Posted by uma_chikara
Παιδιά, προσοχή μη χαλάσουμε το "Τσι" του φόρουμ ..

Έχεις δίκιο φίλε ξεφύγαμε λίγο sorry.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 09:37 PM.