Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ερωτηση για μεταχειρισμενο s2000

Thread Tools

Old Sep 20, 2013 | 11:37 AM
AlienHack's Avatar
Registered User

Default ερωτηση για μεταχειρισμενο s2000

καλησπερα. εδω και 1μιση χρονο το σκεφτομαι για να κανω την κινηση ισως καποια στιγμη να παρω ενα s2000. ετσι ανα διαστηματα μπαινω στο car.gr για να δω τι παιζει και που κυμενονται οι τιμες .

εχω παρατηρησεοι ενα συγκεκριμενο αμαξι που προσωπικα με αρεσει εμφανισιακα κιολας , ΑΛΛΑ που το βλεπω να πουλιεται απο χερι σε χερι πανω απο 2-3 φορες το τελευταιο διαστημα. καθε 7-8 μηνες βλεπω και αγγελια για ποληση του και αν δεν κανω λαθος ειναι το ιδιο αμαξι.

μιλαω για αυτο.
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3979957/

γνωριζει κανεις τιποτα για το εν λογο? γιατι το πουλαει συντομα καθε αγοραστης του? τυχαινει ή καποιο προβλημα εχει? ευχαριστω
Reply
Old Sep 20, 2013 | 11:01 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Προσωπικά να σου πω την αλήθεια δεν μου αρέσει το body kit αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Το ότι αλλάζει συνέχεια ιδιοκτήτες είναι ύποπτο σίγουρα. Από τις φωτογραφίες κιόλας του μοτέρ δεν βλέπω να το αγάπησε ούτε να ήταν και μερακλής ιδιαίτερα ο εκάστοτε ιδιοκτήτης του.
Reply
Old Sep 21, 2013 | 05:28 AM
AlienHack's Avatar
Registered User

Originally Posted by S2000_FUN
Προσωπικά να σου πω την αλήθεια δεν μου αρέσει το body kit αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Το ότι αλλάζει συνέχεια ιδιοκτήτες είναι ύποπτο σίγουρα. Από τις φωτογραφίες κιόλας του μοτέρ δεν βλέπω να το αγάπησε ούτε να ήταν και μερακλής ιδιαίτερα ο εκάστοτε ιδιοκτήτης του.

εχεις δικιο. αλλα εμφανισιακα εμενα με αρεσει, ειμαι και λιγο καγκουρας ! χααχαχαχ

απλα λεω μπας και γνωριζει καποιος κατι για τον λογο που αλλαζει ιδιοκτητες ετσι..
Reply
Old Sep 21, 2013 | 06:02 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Εγώ, για να πω την αλήθεια, άσχετα από το bodykit, και να μου το χάριζαν δεν το έπαιρνα..
Δε θέλω να φαίνομαι υπερβολικός, αλλά το αμάξι φαίνεται να έχει περάσει πολλά..
Και όπως λένε και παραπάνω, πολύ σωστά, δε φαινόταν και πολύ μερακλής ο ιδιοκτήτης του.
Μαντεύω έτσι στο περίπου ένα νούμερο για "μαζέματα" γύρω στα 3.000 ευρώ ... (εντελώς στην τύχη, αλλά τόσο το φαντάζομαι.. )
Reply
Old Sep 21, 2013 | 09:20 AM
AlienHack's Avatar
Registered User

Originally Posted by uma_chikara
Εγώ, για να πω την αλήθεια, άσχετα από το bodykit, και να μου το χάριζαν δεν το έπαιρνα..
Δε θέλω να φαίνομαι υπερβολικός, αλλά το αμάξι φαίνεται να έχει περάσει πολλά..
Και όπως λένε και παραπάνω, πολύ σωστά, δε φαινόταν και πολύ μερακλής ο ιδιοκτήτης του.
Μαντεύω έτσι στο περίπου ένα νούμερο για "μαζέματα" γύρω στα 3.000 ευρώ ... (εντελώς στην τύχη, αλλά τόσο το φαντάζομαι.. )
μπορει να εχεις δικιο. παντος το χαμηλο κοστος του δεν συμαινει αναγκαστικα οτι ειναι και χαρχαλο. 2 φιλοι μου πηραν τον τελευταιο χρονο s2000. μπηκαν στο car.gr , βρηκαν τα πιο φτηνα που τους αρεσαν, τα τσεκαραν σε εναν μηχανικο (οι μηχανικοι τα κοιτανε στα γρηγορα αν ειναι εμφανη τρακαρισμενα ή αν εχουν καποια συμαντικη μηχανικη ζημεια. σε λεπτομερεστατο ελεγχο δεν μπαινουν) και τα πηραν. και δεν εχει βγαλει κανενα καποιο προβλημα. ενω αντιθετος εχω φιλο που πηρε s2000 των 12.000 και καλα επειδη ηταν προσεγμενο κτλ και του εχει βγαλει τα πανδινα.

οτι και να λεμε ειναι λιγο λαχειο το μεταχειρισμενο. ΑΛΛΑ ρωταω για το συγκεκριμενο μπας και καποιος εχει καποια πληροφορια fact . που να ξερει οτι εχει καποιο θεμα.
Reply
Old Sep 21, 2013 | 09:57 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Προσωπικά δεν το γνωρίζω το αυτοκίνητο. Καλό θα ήταν να το πας εσύ σε ένα μηχανικό να το τσεκάρεις. Θα σταθώ όμως σε αυτό που είπες ότι η αγορά του μεταχειρισμένου είναι "λαχείο". Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα φίλε μου. Όταν βλέπεις μια αγγελία πώλησης που ο ιδιοκτήτης δεν έχει φροντίσει ούτε καν να πλύνει το μοτέρ για χάρη της φωτογράφησης και αμφιβάλλω όπως το βλέπω ότι έχει πλυθεί και από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες καταλαβαίνεις ότι το αμάξι έχει περάσει σε χέρια που ούτε λίγο ούτε πολύ δεν ήταν μερακλήδες με ότι αυτό συνεπάγεται. Εσωτερική εξωτερική κατάσταση, σέρβις κλπ. Μιλάμε για ένα ιδιαίτερο αμάξι και όχι ένα αγροτικό που είναι εργαλείο δουλειάς και κοιτάς να δουλέυει σωστά μοτερικά και δεν σε νοιάζει να το βάζεις στα χωράφια και στα χώματα κάθε μέρα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι σου λέω. Ναι μπορεί να αγοράσεις και ένα αμάξι που είναι κουκλίστικο και να σου μείνει στα χέρια αλλά βλέποντας το συγκεκριμένο οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου
Reply
Old Sep 22, 2013 | 12:58 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Μα σε αυτό που ρωτάς σου έχουν ήδη απαντήσει τα παιδιά. Εμμέσως πλην σαφώς σου λένε ότι μπορεί να μη γνωρίζουν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αλλά οτι κάποια πράγματα μαρτυρούν οτι κατά πάσα πιθανότητα θα έχει, οχι θέμα, θέματα. Οπότε το λιγότερο που μπορείς να κάνεις αν αποφασίσεις ν ασχοληθείς μαζί του είναι να το πας σ έναν καλό μηχανικό οχι για τον γρήγορο έλεγχο που κάνουν συνήθως αλλά για έναν πολύ λεπτομερή. Αν χρειάζεσαι βοήθεια στο να βρεις πραγματικά καλό μηχανικό με χαρά να σου προτείνουμε κάποιους.
Reply
Old Sep 22, 2013 | 03:34 AM
toxicity's Avatar
Registered User

From: Edw parakatw...

Μια χαρά είναι το αυτοκίνητο Κιτάκι Veilside, μονόμπουκο εσωτερικό δεν μας δίχνει ζάντα τζαπανίλα μαυρη με κόκκινο σιρίτι και άπλυτο μοτέρ.
Το μόνο που προβλιματίζει ειναι οτι οι προφθλακτήρες αφήνουν ενα κενό με τα φτερά πολυ μεγάλο...αυτάααα
Reply
Old Sep 22, 2013 | 04:14 AM
kosdali's Avatar
15 Year Member

From: thessaloniki

τα λαχεια s2000 δεν μενουν πανω απο βδομαδα στο car ουτε αλλαζουν 3 ιδιοκτητες σε 1 χρονο...απο κει και περα το αμαξι φαινεται οτι ειναι μπιμπελο
Reply
Old Sep 22, 2013 | 04:22 AM
kosdali's Avatar
15 Year Member

From: thessaloniki

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3945833/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4011759/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4112799/

να μερικα ακομη λαχεια γι αυτους που νιωθουν τυχεροι
Reply

All times are GMT -8. The time now is 01:33 AM.