2ΡΗ ΚΛΟΠΗ S2000
Originally Posted by ManosS2k,May 12 2010, 06:26 AM
Οι τυποι πηραν κ ειπαν το φοβαρο... "Απο την αστυνομια ειμαιστε. Αν σας ενδιαφερει το αμαξι κατι μπορουμε να κανουμε... Ειναι κρυμμένο σε ενα γκαραζ." Εννοειται πηρε τα καλογυαλισμενα 

τι να πω ρε πουστη μου...φιλε ελπιζω να μη το βρεις και να αποζημιωθεις απο την ασφαλιστικη μιας και ηθελες να το πουλησεις,γιατι ημουν και γω στη θεση σου...τωρα οσο για το μαγκα,ελπιζω να τυχει την επομενη φορα σε λαθος ατομο,μιας και κυκλοφορουν πολλα απο αυτα!
το μόνο που έχω να πω είναι πως αυτά ΔΕΝ είναι για κοινή χρήση μέσα σε online club αλλά μόνο σε προφορική ανάλυση σε συνάντηση. Προσωπικά δεν θα προέβαινα με αναλύσεις τέτοιων γεγονότων και θα έσβηνα όλο το τόπικ προς υπεράσπιση του club.
Μανωλάκη μου,τώρα το είδα.
Κάνε κουράγιο.Να ξέρεις πως ψεύτικο ή όχι το όπλο,αντέδρασες πολύ σωστά.Να έχεις την υγειά σου,να γίνουν χρήσιμες και οι ασφαλιστικές που ξεκωλιαζόμαστε να τις πληρώνουμε,και θα πάρεις άλλο,καλύτερο.
Ξέρω πως νιώθεις.Ό,τι και να σου πώ είναι λίγο,απλά προσπάθησε να κάνεις υπομονή.
Όσο για τους πούστηδες που στο φάγανε,επειδή ξέρω οτι διαβάζουν εδώ,θα πώ ένα πράγμα: ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ,ENAN ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ.ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ.ΕΝΑΝ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΑ ΚΩΛΟΧΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
Κάνε κουράγιο.Να ξέρεις πως ψεύτικο ή όχι το όπλο,αντέδρασες πολύ σωστά.Να έχεις την υγειά σου,να γίνουν χρήσιμες και οι ασφαλιστικές που ξεκωλιαζόμαστε να τις πληρώνουμε,και θα πάρεις άλλο,καλύτερο.
Ξέρω πως νιώθεις.Ό,τι και να σου πώ είναι λίγο,απλά προσπάθησε να κάνεις υπομονή.
Όσο για τους πούστηδες που στο φάγανε,επειδή ξέρω οτι διαβάζουν εδώ,θα πώ ένα πράγμα: ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ,ENAN ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ.ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ.ΕΝΑΝ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΑ ΚΩΛΟΧΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.