2ΡΗ ΚΛΟΠΗ S2000
Δλδ προσπαθω να σκεφτω αν θα μπορουσα εγω στη θεση του Μανου να κανω κατι διαφορετικα και δεν βρισκω τιποτα.
Το παιδι απλα εκανε οτι θα καναμε ολοι μας.
Και να σου βγαζει ο αλλος οπλο?
ετσι απλα? για ενα αμαξι?
Δεν το χωραει το μυαλο μου. Ειλικρινα
Και αντε να κανεις καμια κινηση αυθορμητα και να σε καθαρισει...
Δεν ξερω παιδια, κατι δεν παει καλα παντως με τα S κατι δεν παει καθολου καλα εδω περα.... πολλα κρουσματα και ακραια κρουσματα για ενα αυτοκινητο που δε νομιζω οτι υπαρχει τετοιος λογος για τοσο ακραιες συμπεριφορες οπως του Νικολακη και τωρα του Μανου....
Το παιδι απλα εκανε οτι θα καναμε ολοι μας.
Και να σου βγαζει ο αλλος οπλο?
ετσι απλα? για ενα αμαξι?
Δεν το χωραει το μυαλο μου. Ειλικρινα

Και αντε να κανεις καμια κινηση αυθορμητα και να σε καθαρισει...
Δεν ξερω παιδια, κατι δεν παει καλα παντως με τα S κατι δεν παει καθολου καλα εδω περα.... πολλα κρουσματα και ακραια κρουσματα για ενα αυτοκινητο που δε νομιζω οτι υπαρχει τετοιος λογος για τοσο ακραιες συμπεριφορες οπως του Νικολακη και τωρα του Μανου....
Μανωλακη ρε φιλε ειλικρινα δεν μπορω να πω τιποτα. Δυστυχως θα δουν πολλα τα ματακια μας. Μακαρι να βρεθει συντομα και ανεπαφο τι αλλο να πω.
Αν θελεις οποιαδηποτε βοηθεια σε σχεση με την ασφαλιστικη σου μου λες , σε περιπτωση που δεν βρεθει.
Παντως τα περιστατικα αυτα δεν ειναι τυχαια , ουτε του Νικολακη ουτε το δικο σου.
Ειλικρινα λυπαμαι ρε φιλε.
Αν θελεις οποιαδηποτε βοηθεια σε σχεση με την ασφαλιστικη σου μου λες , σε περιπτωση που δεν βρεθει.
Παντως τα περιστατικα αυτα δεν ειναι τυχαια , ουτε του Νικολακη ουτε το δικο σου.
Ειλικρινα λυπαμαι ρε φιλε.
Εχω μείνει μαλ#$%, να δω τι αλλο θα ακουσουμε ρε πουστη μου. Και φυσικα που να σου παει το μυαλο οταν σου λεει ο αλλος πεταξε με μεχρι εκει....
Πας να κανεις το καλο και.... τι να πω
Ευτυχως πανω στον πανικο δεν εκανες καμια "βλακεια" και ειχαμε χειροτερα ξεμπερδέματα.
Καλα για το τι θα θελαμε να παθει ο τυπος θα μπορουσαμε να γραφουμε επι μηνες.
Πας να κανεις το καλο και.... τι να πω
Ευτυχως πανω στον πανικο δεν εκανες καμια "βλακεια" και ειχαμε χειροτερα ξεμπερδέματα.
Καλα για το τι θα θελαμε να παθει ο τυπος θα μπορουσαμε να γραφουμε επι μηνες.
Originally Posted by uma_chikara,May 11 2010, 01:38 PM
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΡΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ !
Μάνο ειλικρινά δεν έχω λόγια.....Η κοινωνία αγριεύει και καλό είναι να πάρουμε όλοι τα μέτρα μας.
Μην εκπλαγείτε στο άμεσο μέλλον αν αρχίσουν βανδαλισμοί σε αυτοκίνητα μόνο και μόνο από φθόνο. Το S προκαλεί ακόμα περισσότερο σήμερα, όταν ο διπλανός σου δεν έχει να φάει....
Μην εκπλαγείτε στο άμεσο μέλλον αν αρχίσουν βανδαλισμοί σε αυτοκίνητα μόνο και μόνο από φθόνο. Το S προκαλεί ακόμα περισσότερο σήμερα, όταν ο διπλανός σου δεν έχει να φάει....
Originally Posted by Heli2000,May 11 2010, 11:14 PM
Μάνο ειλικρινά δεν έχω λόγια.....Η κοινωνία αγριεύει και καλό είναι να πάρουμε όλοι τα μέτρα μας.