EΠΕΙΓΟΝ..
Αν ειναι οπως τα λες σου ζητω μια μεγαλη συγνωμη..
αλλα απ την μερα που πηρες τα λευτα περασαν 8 μερες.
εσυ τι θα νομιζες?
οσο για την αποστολη του προφυλακτηρα δεν ηρθε τιποτα στην Ροδο και μπορω να στο επιβαιβεωσω με πολλους τροπους εκτος και αν τον εστειλες αλλου.
και μην μου λες για δικαστικα αλλα να λες και ενα ευχαριστω που δεν σου εκανα μηνυση.. μαγος ειμαι να ξερω οτι εχασες το κινητο σου?
στελε μου ενα τηλ σου η παρε με στο 6945830359 η στο 6947309351 (cu)..
αλλα απ την μερα που πηρες τα λευτα περασαν 8 μερες.
εσυ τι θα νομιζες?
οσο για την αποστολη του προφυλακτηρα δεν ηρθε τιποτα στην Ροδο και μπορω να στο επιβαιβεωσω με πολλους τροπους εκτος και αν τον εστειλες αλλου.
και μην μου λες για δικαστικα αλλα να λες και ενα ευχαριστω που δεν σου εκανα μηνυση.. μαγος ειμαι να ξερω οτι εχασες το κινητο σου?
στελε μου ενα τηλ σου η παρε με στο 6945830359 η στο 6947309351 (cu)..
twra xemplexa kai thelw akoma ta 50 euro pou kanei o profilaktiras giati mexenerwses opws ipes exeis dwsei 200 kai kanei 250 kai ta 57 euro opou edwsa.tha se parw tel kuriaki vradu me deytera prwi twte tha mporesw gia na ston stilw xana ama thes kai arketa talepwrithika.
φιλε εισαι πολυ ειρωνας....
εγω στην θεση του γιαννη παντως....θα ειχα ερθει να σε ΒΡΩ....να σου ΕΞΗΓΗΣΩ που εστειλες τον προφυλακτηρα την πρωτη φορα....
αντι να παρεις κατευθειαν το παιδι..και να λυσεις την καθε παρεξηγηση ,εαν αυτη συνεβη,που δεν το πιστευω...αντι να ΕΙΣΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ και να ζητησεις και συγνωμη για το μπερδεμα...πας να βγεις και απο πανω....
προκαλεις....ΠΟΛΥ!!!
εγω στην θεση του γιαννη παντως....θα ειχα ερθει να σε ΒΡΩ....να σου ΕΞΗΓΗΣΩ που εστειλες τον προφυλακτηρα την πρωτη φορα....
αντι να παρεις κατευθειαν το παιδι..και να λυσεις την καθε παρεξηγηση ,εαν αυτη συνεβη,που δεν το πιστευω...αντι να ΕΙΣΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ και να ζητησεις και συγνωμη για το μπερδεμα...πας να βγεις και απο πανω....
προκαλεις....ΠΟΛΥ!!!
Originally Posted by chrisB-S2000,Feb 20 2009, 08:49 AM
φιλε εισαι πολυ ειρωνας....
προκαλεις....ΠΟΛΥ!!!
προκαλεις....ΠΟΛΥ!!!