Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

EΠΕΙΓΟΝ..

Thread Tools

Old Feb 19, 2009 | 10:37 PM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Μ@λ@κιστηκατε... Δεν πεφτει καμια μπατσα μπας και το λυσουν ετσι... Το ξυλο κανει και καλο! Αντε μπραβο!
Reply
Old Feb 19, 2009 | 10:45 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

twra xemplexa kai thelw akoma ta 50 euro pou kanei o profilaktiras giati mexenerwses opws ipes exeis dwsei 200 kai kanei 250 kai ta 57 euro opou edwsa.tha se parw tel kuriaki vradu me deytera prwi twte tha mporesw gia na ston stilw xana ama thes kai arketa talepwrithika.
Για να προσέχεις λέω εγώ λίγο....και να τον έστειλες τον προφυλακτήρα το τηλέφωνο του παιδιού μπορούσες να το βρεις. Σου ζήτησε συγνώμη αν έγινε λάθος αλλά εσύ συνεχίζεις να είσαι προκλητικός. Και μη λες άμα θέλεις κτλπ γιατί και εμείς εδώ είμαστε να το ρυθμίσουμε αν χρειαστεί γιατί και εμάς μας ταλαιπώρησε η ιστορία.....
Reply
Old Feb 19, 2009 | 10:47 PM
eddiex's Avatar

Reply
Old Feb 19, 2009 | 11:51 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Originally Posted by S2000_FUN,Feb 19 2009, 11:45 PM
Για να προσέχεις λέω εγώ λίγο....και να τον έστειλες τον προφυλακτήρα το τηλέφωνο του παιδιού μπορούσες να το βρεις. Σου ζήτησε συγνώμη αν έγινε λάθος αλλά εσύ συνεχίζεις να είσαι προκλητικός. Και μη λες άμα θέλεις κτλπ γιατί και εμείς εδώ είμαστε να το ρυθμίσουμε αν χρειαστεί γιατί και εμάς μας ταλαιπώρησε η ιστορία.....
+1

Και στην τελική απο την στιγμή που λέει ο Γιάννης ότι δεν παραδώθηκε τίποτα στην Ρόδο, ότι δεν έχει λάβει κάποιο ειδοποιητήριο, ενώ εσύ λες ότι τον έστειλες κανονικά (χωρίς να έχεις κάποια απόδειξη αποστολής ? ) τότε είναι ο λόγος του ενάντια στον δικό σου.

Όπως και να έχει όμως παίδες, καλό είναι εμείς οι υπόλοιποι (οι απέξω) να μην φορτίζουμε το τόπικ αυτό γιατί στο τέλος της ημέρας δεν έχουμε εμείς να κάνουμε την συναλλαγή αλλά ο Γιάννης.

Καλώς να τα βρείτε...
Reply
Old Feb 20, 2009 | 01:42 AM
soundcrash's Avatar
Registered User

Originally Posted by dvd_gr,Feb 19 2009, 06:59 PM
twra xemplexa kai thelw akoma ta 50 euro pou kanei o profilaktiras giati mexenerwses opws ipes exeis dwsei 200 kai kanei 250 kai ta 57 euro opou edwsa.tha se parw tel kuriaki vradu me deytera prwi twte tha mporesw gia na ston stilw xana ama thes kai arketa talepwrithika.
Λοιπον επειδη αρκετα εκανα τον μαλακα και η υπομονη μου εξαντλιθηκε..
θα σου πω τα εξης..
τον προφυλακτηρα βαλτον εκει που ξερεις δεν τον θελω.
μεχρι την δευτερα θελω τα λευτα στον λογαριασμο μου..
και αν θελεις τα 57 ευρω σου που οπως λες εδωσες παλι στα μεταφορικα στειλε μου ενα δελτιο αποστολης οτι εστειλες τον προφυλακτηρα και κρατα τα δεν θα γινω ζητιανος για 50 κολο ευρω αρκετα με κουρασες.
μηλησα με τον ιδιο τον διευθηντη της γενικης ταχυδρομικης και μου ειπε οτι δεν εχει φυγει τιποτα για Ροδο για το ονομα μου..
επεισης ρωτησα και στην acs και στην speedex..
μας δουλευεις ρε???
που τον εστειλες?
ασε που δεν με πηρε καμια μεταφορικη τηλ για παραλαβη και μπορω να στο αποδειξω και αυτο απ τον αναλυτικο..
και οσο για την τιμη σε παιρνω τηλ και μου λες 250 και σου λεω 200 και μου λες οχι.
το κλεινουμε και με πηρες πισω 5 φορες τηλ΄για να μου τον δωσεις 200..
και μην κανεις τον ηλιθιο..

λοιπον επειδη τα λογια ειναι περιτα και η κοροιδια παρα ξεφυγε πηγαινε βαλε μου τα λευτα μου να ληξει ομορφα και ωραια η ολη ιστορια για αρχιζει και μου την δινει πολυ το ολο σκηνικο.
ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΤΗΛ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ Η ΠΑΡΕ ΜΕ ΕΣΥ.. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ?
Reply
Old Feb 20, 2009 | 01:44 AM
soundcrash's Avatar
Registered User

Οσο για το τηλ μου το γραφει το δελτιο αποστολης που λογικα ειχες στα χερια σου εκτος αν στο κλεψανε και αυτο.
και μην με κανεις να ανεβω πανω γιατι δεν με ξερεις και πιστεψε με δεν θες να με μαθεις.
ο μονος λογος που δεν ειμαι ηδη πανω ειναι οτι δεν θελω να φαω αλλο ενα 500αρι ευρω.
βαλε τα λευτα γιατι εξαντλιτε η υπομονη μου και θα σου βγουν ξηνα τα 200 ευρουδακια που πηγες να παρεις.
Reply
Old Feb 20, 2009 | 01:51 AM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

Originally Posted by eddiex,Feb 19 2009, 11:37 PM
Μ@λ@κιστηκατε... Δεν πεφτει καμια μπατσα μπας και το λυσουν ετσι... Το ξυλο κανει και καλο! Αντε μπραβο!
Mesa k egw ante re paidia poly mpla mpla k koko tpt k akousa k kati de ksereis pou pas na mplekseis ELEOS re kati palikaria .... kala Marie + eddi ti 8ymi8ika .... ADERFES K PALIKARIA GINAME MALLIA KOUBARIA

P.S. Sound ++++
Reply
Old Feb 20, 2009 | 02:06 AM
eddiex's Avatar

Originally Posted by tkal_s2k,Feb 20 2009, 12:51 PM
kala Marie + eddi ti 8ymi8ika .... ADERFES K PALIKARIA GINAME MALLIA KOUBARIA

P.S. Sound ++++

Τι να πεις παντως... Αφου ειναι και οι δυο μελη τωρα αφορα και την κοινοτητα οπως και ειπωθηκε. Και μου φαινεται DVD -r +w gr/com οτι δεν τα λες καλα αλλα οκ... δεν με αφορα κιολας το θεμα αλλα βλεπω οτι ο SoundCrash ξηγηθηκε το παλικαρι και συγνωμη ειπε και εσυ συνεχισες ... Τσ, τσ, τσ... Δεν φερεσαι σωστα!
Τεσπα, γι αυτον που τελικα εχει δικιο εγω και ο Θοδωρης προσφαιρομαστε για μπαφλες, μπατσες και λοιπων ειδων ξυλιας....

Αναμενουμε!
Reply
Old Feb 20, 2009 | 02:25 AM
eddiex's Avatar

ΑΑΑ, και κατι αλλο:

Reply
Old Feb 20, 2009 | 02:35 AM
chrisB-S2000's Avatar
Registered User

From: VOLOS

...χωριο που φαινεται..κολαουζο δεν θελει....
με τον γιαννη (soundcrash) ειμασταν χρονια στο ιδιο φορουμ,πρωην κατοιχοι και οι 2 fiat coupe 20vt) και ξερω οτι ηταν πολυ σωστο παιδι...απο την πρωτη στιγμη ηξερα οτι ο αλλος εκανε την μαλακια...

και την εκανες ρε φιλε...την μαλακια..ναι σε εσενα το λεω dvd-cd,το παιζεις και θιγμενος...αυτο με τρελαινει...

φροντισε να στειλεις τα χρηματα...και να σε νοιαζει να ξεχαστει η ιστορια γρηγορα...γιατι ποτε δεν ξερεις απο που θα σου ερθει.
ολοι μας κανουμε λαθη,απλα το ζητουμενο ειναι να ειμαστε αξιοπρεπεις, να ζητουμε συγνωμη και να επανορθωνουμε αμμεσα,και οχι να φοβεριζουμε και απο επανω....

φροντισε ΑΜΜΕΣΑ την τακτοποιηση του ζητηματος οπως σου ζητησε ο γιαννης.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 04:53 PM.