Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Διαγραφή Τopics, επισημάνσεις.

Thread Tools
 
Old 08-06-2007, 10:16 AM
  #1  
Registered User
Thread Starter
 
D_S2000's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 866
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Διαγραφή Τopics, επισημάνσεις.

Τα topics "sygxarhthria..." , "edw tha grapsoyn mono osoi einai gamw ta paidia", kai "Gamw thn E.A." διαγράφτηκαν γιατί τα όσα φράφτηκαν σ' αυτά για άλλη μια φορά ξέφυγαν από το πνεύμα και τον σκοπό αυτού του forum.
Νομίζω καλό θα ήταν να υπενθυμίσω κάποια πράγματα προκειμένου κι αυτοί που δεν μπαίνουν συχνά να τα έχουν υπ' όψην τους.
Το συγκεκριμένο forum έχει σαν σκοπό το S2000 κι ότι στρέφεται γύρω από αυτό. Αυτό το site δεν είναι τσιφλίλι κανενός...
Προσωπικές αντιπαραθέσεις με προσβλητικό περιεχόμενο δεν έχουν καμία θέση σ΄ένα τέτοιο forum και θα σας παρακαλούσα για άλλη μια φορά να προσέχετε πάρα πολύ το τι λέτε και πως το λέτε. Νομίζω ότι όλοι μας έχουμε την αίσθηση και το μέτρο αυτών που γράφουμε κι όλοι μας γνωρίζουμε το πότε τα γραφόμενά μας ξεφεύγουν από το όριο της καλοπροαίρετης κριτικής και του σεβασμού προς αυτούς στους οποίους απευθυνόμαστε. Θα σας παρακαλούσα λοιπόν όλους να σεβαστείτε αυτόν τον χώρο στον οποίο σας δίνετε η ευκαιρία να διατυπώσετε οποιαδήποτε άποψη εσεις θέλετε αλλά μέσα στα πλαίσια της ευπρέπειας και της σωστής συμπεριφοράς. Όταν αυτό δεν γίνεται δυστυχώς τα αντίστοιχα topics θα αναγκαζόμαστε να τα διαγράφουμε. Πιστεύω ότι το κακό που κάνουν παρόμοιου περιεχομένου κείμενα με αλληλοβρισιές, απειλές κι άλλα τέτοια "ωραία" σκηνικά είναι πολύ χειρότερα όσον αφορά την γνώμη που θα σχηματίσει κάποιος για το επίπεδο του συγκεκριμένου forum παρά από τις τυχόν ατέλειες στην διάρθρωσή του που στο κάτω κάτω της γραφής δεν είναι προϊόν ελληνικής έμπνευσης.
Το forum στην βασική του μορφή εξελίχθηκε στην Αμερική και η δομή του είναι ακριβώς η ίδια σε όλες τις χώρες που μπορεί να το συναντήσει κανείς. Στο ελληνικό forum μετά από κάποια αντίστοιχα δυσάρεστα γεγονότα του παρελθόντος κι ύστερα κι από πρόταση αρκετών μελών έγινε η διάρθρωση που βλέπεται τώρα με θεματικές ενότητες που πιστεύω ότι καλύπτουν όλο το φάσμα των δυνατών περιπτώσεων που θα μπορούσαν να απασχολήσουν έναν κάτοχο S2000. Μάλιστα υπάρχει -για όσους βαριούνται να μιλάνε μόνο για το S -και topic στο οποίο μπορούν να πουν οτιδήποτε άλλο θέλουν. Και από τότε που έγινε αυτό νομίζω ότι έχουν μπει τα πράγματα στην θέση τους κι όλα κυλάνε ομαλά. Τώρα αν κάποιοι νομίζουν ότι θα μπορούσε να γίνει και κάτι ακόμα που θα βελτίωνε ακόμα περισσότερο τα πράγματα στο υπάρχον forum δεν έχουν παρά να διατυπώσουν την πρότασή τους για να μπει στο τραπέζι. Δεν το αρνηθήκαμε σε κανέναν ούτε είπαμε ότι είμαστε θεοί. Όμως ο επιθετικός τρόπος που λέχθηκαν αυτά που λέχθηκαν δηλώνουν μάλλον αποδοκιμασία και κακοπροαίρετη κριτική κάτι που από την μία μεν δεν βοήθησε το συγκεκριμένο topic και από την άλλη δε, υποδηλώνει την πραγματική πρόθεση του γράφοντα να αποδοκιμάσει και να κριτικάρει κι όχι να προτείνει. Γιατί πιστεύω ότι ο καθένας μπορεί να πει το οτιδήποτε για τον καθένα. Είτε καλό είτε κακό. Ο τρόπος όμως που το λες δείχνει και την πραγματική σου πρόθεση να κάνεις μια επικοδομητική κριτική ή απλά να ρίξεις λάσπη κι όποιον πάρει ο χάρος. Αν κάτι δεν σου αρέσει στο forum βγαίνεις και το λες προτείνοντας ταυτόχρονα και κάτι το οποίο θα διόρθωνε αυτό που εσύ πιστεύεις ότι είναι λάθος ή δεν λειτουργεί σωστά. Η "πρόταση" αυτή που θα κάνεις δείχνει ότι πραγματικά ενδιαφέρεσαι. Αν απλά βγεις κι αποδοκιμάζεις τότε είναι μοιραίο κι ο άλλος να σε γράψει κανονικά ή να αντιδράσει με τον τρόπο που αντέδρασαν κάποια μέλη στην προκειμένη περίπτωση κάτι που επίσης δεν θα έπρεπε να γίνει με τον τρόπο που έγινε. Επιτρέψτε μου ένα μικρό παράδειγμα...Αν ένας μηχανολόγος μηχανικός στείλει ένα γράμμα στην Ferrari και τους λέει ότι η F430 είναι ένα κολοαυτοκίνητο που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του, σέρνεται στις στροφές και σε κάνει κάθε στιγμή που το οδηγείς να εύχεσαι να μην το είχες αγοράσει ποτέ τότε ή που θα τον γειώσουν-γιατί δεν θα τον πάρουν στα σοβαρά- ή στην καλύτερη θα του πουν "πούλα το και πάρε ένα άλλο που πιστεύεις ότι σε καλύπτει". Γιατί υπάρχουν χιλάδες άλλοι που απλά πιστεύουν το αντίθετο και σ' αυτούς απευθύνονται τα αυτοκίνητα της εταιρίας. Αν όμως γράψεις ένα κείμενο αιτιολογώντας με επιχειρήματα το τι ενδεχόμενα δεν σου αρέσει στο αυτοκίνητο με κόσμιο τρόπο και το πως ενδεχομένως θα μπορούσε αυτό να διορθωθεί τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σε λάβουν σοβαρά υπ΄όψην και θα σου απαντήσουν κιόλας στο ανάλογο ύφος. (Σημ. Αυτό είναι ένα πραγματικό παράδειγμα). Ελπίζω να καταλαβαίνουν αυτοί που πρέπει τι θέλω να πω.
Τώρα η περίπτωση ενός πιο επίσημου forum (ελληνικού) είναι κάτι που έχει περάσει από το μυαλό μας στο παρελθόν αλλά η πορεία των πραγμάτων μέχρι τώρα μέσα σ' αυτό το site έχει καλύψει πιστεύω τις ανάγκες των περισσότερων ενεργών μελών, που είναι η τεχνική πληροφόρηση κυρίως αλλά και η σύναψη διαπροσωπικών σχέσεων μέσω των τακτικών συναντήσεων και των εκδρομών που οργανώνονται περιοδικά. Έτσι η ανάγκη για την δημιουργία κάποιου άλλου forum -με ενδεχομένως πολύ καλύτερη διάρθρωση το οποίο όμως θα δημιουργούσε κι άλλες υποχρεώσεις- δεν κρίνεται προς το παρόν αναγκαία. Όλα όμως στο μέλλον είναι ανοικτά...Δεν αποκλείουμε τίποτα...
D_S2000 is offline  
Old 08-06-2007, 10:40 AM
  #2  
Registered User
 
STAM's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Athens
Posts: 169
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Post

STAM is offline  
Old 08-06-2007, 10:41 PM
  #3  

 
eddiex's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Piraeus. . .
Posts: 11,536
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Ορθα και Σωστα ολα! Γι αυτο ζητησα και εγω την διαγραφη του τοπικ μου (Γ@μΩ' την Ε.Α.). Επειδη ηταν λιγο απρεπες απ' οτι φαινοταν και καλο ειναι να κραταμε σε ισορροπια τα πραγματα εδω μεσα.

Relax... Take it easy...
eddiex is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
pistolas s2000
Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά
27
01-17-2012 06:21 AM
s2k aok
S2000 Naturally Aspirated Forum
16
09-26-2008 07:44 AM
dromilious_patentious
Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners
2
10-16-2006 01:36 AM
spoons2000boy
Site Info
3
03-10-2006 04:04 AM
Oliver
European S2000 Owners
10
02-11-2006 11:01 AM



Quick Reply: Διαγραφή Τopics, επισημάνσεις.



All times are GMT -8. The time now is 02:29 PM.