S2000 κόκκινο από Χαιδάρι
Γεια σας παιδιά..
Μήπως γνωρίζει κανένας σας ένα s2000 απ1 κόκκινο από Χαιδάρι που ο ιδιοκτήτης του σπουδάζει Αγγλία?
Το βλεπα το αμάξι καιρό παρκαρισμένο και είπα να ρωτήσω τι παίζει και τελικά ο θείος του λέει να μου το πουλήσει.
Φοράει ζάντες μαύρες works και κάτι εξατμίσεις.
Έχει αυτοκολλητάκι πίσω S2K γιαυτό ρωτάω μήπως κάποιον τον ξέρει εδώ μέσα.
Αν το ξέρετε το αμάξι πείτε και 2 λόγια για το τι παίρνω
Το έχω κλείσει βασικά και αύριο πρωί το παίρνω οπότε αν ξέρετε κατι κακό πείτε το άμεσα χαχα!
Επίσης που κοντά προτείνετε να το πάω αύριο πρωί για ένα τσεκάρισμα? Αν το να πείτε είναι διαφήμιση στείλτε μου πμ!
Μήπως γνωρίζει κανένας σας ένα s2000 απ1 κόκκινο από Χαιδάρι που ο ιδιοκτήτης του σπουδάζει Αγγλία?
Το βλεπα το αμάξι καιρό παρκαρισμένο και είπα να ρωτήσω τι παίζει και τελικά ο θείος του λέει να μου το πουλήσει.

Το έχω κλείσει βασικά και αύριο πρωί το παίρνω οπότε αν ξέρετε κατι κακό πείτε το άμεσα χαχα!
Επίσης που κοντά προτείνετε να το πάω αύριο πρωί για ένα τσεκάρισμα? Αν το να πείτε είναι διαφήμιση στείλτε μου πμ!
Γεια σας παιδιά..

No idea...
Χαϊσμίν...; FUN...;
Γιατί λείπουν τα πλαινά honda στα φτερά ? Την έχει φάει το αμάξι? Οι ζάντες οι work αξίας 1.500 που λέει είναι original γιατί από την μία 1.500 ζάντα και από την άλλη κουκούλα με νάυλον για πέταμα? Το σήμα στον προφυλακτήρα? Αμάξι του 2001 με 67 χιλιάδες χιλιόμετρα? Γενικά καλό είναι να μην ασχολούμαστε με αγγελίες που έχουν ψεύτικα στοιχεία όπως τα χιλιόμετρα. Τέλοσπαντων αν το πάρεις καλή αγορά και εύχομαι να ναι πένα το αμάξι ...
Επίσης τι εννοεί ανάρτηση 12 σημείων ? Μάρκα στην ανάρτηση καλύτερα ας αφήσει τα 12 50 100 σημείων.. Λέει extra ανάρτηση-εξάτμιση ε ποιες είναι αυτές τι εταιρεία?
ΥΓ. Φιλτροχοάνη ξέρω ΦΙΤΡΟΧΟΑΝΗ δεν ξέρω , και ο ενισχυτής γράφεται όπως τον γράφω εγώ ... το ίδιο και η λέξη ανοξείδωτες εξατμίσεις...
ΥΓ. Φιλτροχοάνη ξέρω ΦΙΤΡΟΧΟΑΝΗ δεν ξέρω , και ο ενισχυτής γράφεται όπως τον γράφω εγώ ... το ίδιο και η λέξη ανοξείδωτες εξατμίσεις...
Πιθανον ειναι το παλιο αμαξι ενος μελους του Dataclub γιατι εχει πισω τετραφωνο πλαισιο πινακιδας,το αμαξι το ειχε παρει απο τον ΟΔΔΥ και τα χλμ παιζει να ειναι πραγματικα γιατι ηταν πολυ καιρο αραγμενο πριν το παρει.Αν εχει στο τιμονι cruise control ειναι σιγουρα αυτο γιατι ηταν αμερικανικο.Τωρα για την τιμη του το οτι πληρωνεις περνεις νομιζω πως ισχυει και σε αυτη την περιπτωση.
Ασχετο εχεις εναν φιλο Γιαννη με ενα mx5 ?
Ασχετο εχεις εναν φιλο Γιαννη με ενα mx5 ?
ΝΑΙ εχει cruise control...
Είπα οτι ο άνθρωπος που το δίνει δεν εχει ιδέα..
Εντέλει αφού έχω δώσει και προκαταβολή να μην κάνω τον χαζό.. δικό μου είναι πλέον δεν το χάνω...
Works 100% γνησιες τις τσεκαρα...
Καινούργια F1 Eagle λάστιχα
Aem εισαγωγή
Τιτάνιο ΟΛΗΗΗ η εξάτμιση... μάρκα δεν είδα..
Χταπόδια.. μάρκα δεν είδα..
Coilovers BC BRs
Φυσικά δεν είναι 12 σημείων αλλά ο ανθρωπος είναι 65αρης και καλά που κατάλαβε οτι ειναι ρυθμιζόμενη 
Μάλλον θα φοράει και εγκέφαλο αλλά δεν μπορούσα να το λύσω να το τσεκάρω!
Το τυπάκι που το είχε ήξερε τι έβαζε στο αμάξι
Μια χαρά μου φάνηκε γενικά..
Το έχει περάσει ενα βάψημο για φρεσκάρισμα..
Για τράκο δεν νομίζω αφού είπαμε ότι θα το τσεκάρουμε σε φαναρτζη και μηχανικό.
Το έχει τσεκάρει και αυτός γιατί όπως είπε δεν έχει ιδέα το αμάξι τι ιστορικό έχει μιας και δεν είναι δικό του!
Του άναβε το λαμπάκι και δεν ήξερε τι ειναι και του ειπαν οτι ειναι ο καταλύτης που λείπει και πήγε και τον έβαλε παλι
Το αμάξι ειναι αραγμένο και τα τελευταία 2 χρόνια γιατί λείπει στην Αγγλία το παιδί που το είχε! Νομίζω Νίκο τον λένε!
Ένα παλιό μέλος του club μου είπε οτι τον ήξερε και ερχόταν και στις συναντήσεις σας. (George με μαύρο turbo S2000 από Βύρωνα)!
Λοιπόν αν κάποιος τον ήξερε και ξέρει καθόλου κατάσταση του αυτοκινήτου ας πει τιποτα!
Dimitrisss ναι ένα μπλε mx5
Είπα οτι ο άνθρωπος που το δίνει δεν εχει ιδέα..
Εντέλει αφού έχω δώσει και προκαταβολή να μην κάνω τον χαζό.. δικό μου είναι πλέον δεν το χάνω...

Works 100% γνησιες τις τσεκαρα...
Καινούργια F1 Eagle λάστιχα
Aem εισαγωγή
Τιτάνιο ΟΛΗΗΗ η εξάτμιση... μάρκα δεν είδα..
Χταπόδια.. μάρκα δεν είδα..
Coilovers BC BRs
Φυσικά δεν είναι 12 σημείων αλλά ο ανθρωπος είναι 65αρης και καλά που κατάλαβε οτι ειναι ρυθμιζόμενη 
Μάλλον θα φοράει και εγκέφαλο αλλά δεν μπορούσα να το λύσω να το τσεκάρω!
Το τυπάκι που το είχε ήξερε τι έβαζε στο αμάξι

Μια χαρά μου φάνηκε γενικά..
Το έχει περάσει ενα βάψημο για φρεσκάρισμα..
Για τράκο δεν νομίζω αφού είπαμε ότι θα το τσεκάρουμε σε φαναρτζη και μηχανικό.
Το έχει τσεκάρει και αυτός γιατί όπως είπε δεν έχει ιδέα το αμάξι τι ιστορικό έχει μιας και δεν είναι δικό του!
Του άναβε το λαμπάκι και δεν ήξερε τι ειναι και του ειπαν οτι ειναι ο καταλύτης που λείπει και πήγε και τον έβαλε παλι

Το αμάξι ειναι αραγμένο και τα τελευταία 2 χρόνια γιατί λείπει στην Αγγλία το παιδί που το είχε! Νομίζω Νίκο τον λένε!
Ένα παλιό μέλος του club μου είπε οτι τον ήξερε και ερχόταν και στις συναντήσεις σας. (George με μαύρο turbo S2000 από Βύρωνα)!
Λοιπόν αν κάποιος τον ήξερε και ξέρει καθόλου κατάσταση του αυτοκινήτου ας πει τιποτα!
Dimitrisss ναι ένα μπλε mx5
Σημερα μου ελεγε για εναν φιλο του που κοιτουσε χτες ενα s2000 κοκκινο απο το Χαιδαρι.
Πριν δωσεις τα υπολοιπα λεφτα πηγαινε το σε ενα φαναρτζη να τσεκαρει γιατι τη δικαιολογια οτι το εβαψα για να το φρεσκαρω την εχω ακουσει εκατονταδες φορες και δεν ισχυε ποτε...
Πριν δωσεις τα υπολοιπα λεφτα πηγαινε το σε ενα φαναρτζη να τσεκαρει γιατι τη δικαιολογια οτι το εβαψα για να το φρεσκαρω την εχω ακουσει εκατονταδες φορες και δεν ισχυε ποτε...
Trending Topics
12 ετών αμάξι είναι ρε συ... και χωρίς γκαράζ... αν δεν το είχε φρεσκάρει θα ήταν σαν γαμώ το κερατό μου γαμώ.. κοκκινο αμάξι χωρίς γκαράζ στην 12ετια ειναι εντελώς ΜΑΤ χαχα!
Σε 12 χρόνια ξέρεις πόσες φορές θα βρεις κάπου? Πόσες φορές θα στο γδάρουν για το γαμώτο? Πόσες φορές θα στο "ακουμπίσουν" λίγο? Μην είμαστε παρανοικοί..
Μήπως ήθελα να είναι 12ετιας αμάξι αγρατζούνιστο αθικτο και χωρίς φρεσκάρισμα? Ε χλωμό..
Από το εσωτερικό του πάντως νιώθω ότι τα χλμ πρέπει να είναι real..
Μα τι λόγο εξάλλου έχει να γυρίσει τα χλμ τόσο πίσω.. Εξάλλου όπως είπα δεν είναι καν εδώ ο ιδιοκτήτης!
Σε 12 χρόνια ξέρεις πόσες φορές θα βρεις κάπου? Πόσες φορές θα στο γδάρουν για το γαμώτο? Πόσες φορές θα στο "ακουμπίσουν" λίγο? Μην είμαστε παρανοικοί..
Μήπως ήθελα να είναι 12ετιας αμάξι αγρατζούνιστο αθικτο και χωρίς φρεσκάρισμα? Ε χλωμό..

Από το εσωτερικό του πάντως νιώθω ότι τα χλμ πρέπει να είναι real..
Μα τι λόγο εξάλλου έχει να γυρίσει τα χλμ τόσο πίσω.. Εξάλλου όπως είπα δεν είναι καν εδώ ο ιδιοκτήτης!
Αν ήταν ΟΔΔΥ για πολύ καιρό, ίσως και να ισχύει το βάψιμο σε κόκκινο χρώμα..αλλά όπως λέει ο Δημήτρης (μεγάλη κουτσομπόλα
) αυτό το έχουν πει πολλοί και τελικά δεν ίσχυε ποτέ..
Επιπλέον ο φωτογράφος είναι μάλλον σχετικός με το αυτοκίνητο γιατί έχει "κρύψει" όλα τα σημεία που προδίδουν τα χλμ και την κατάσταση του αυτοκινήτου.
Φαναρτζής και μηχανικός ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και όχι όπου σου πει εκείνος.. βρες έναν που να εμπιστεύεσαι !!! Αν αρχίσει "μα.. μου..είναι μακριά κλπ.." είναι ύποπτο.
Μακάρι να είναι όπως τα λες και να είναι χαρτί το αυτοκίνητο και να σ'έχουμε στην παρέα!
Ps.. γινόταν τα αμερικάνικα s2000 να δείχνουν χλμ στο κοντέρ τους και μόνο τα ευρωπαϊκά δεν έδειχναν μίλια..; (κολλάει στο ότι τα 65.000 μπορεί να είναι και μίλια, που μου ακούγεται πιο νορμάλ..)
) αυτό το έχουν πει πολλοί και τελικά δεν ίσχυε ποτέ..Επιπλέον ο φωτογράφος είναι μάλλον σχετικός με το αυτοκίνητο γιατί έχει "κρύψει" όλα τα σημεία που προδίδουν τα χλμ και την κατάσταση του αυτοκινήτου.
Φαναρτζής και μηχανικός ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και όχι όπου σου πει εκείνος.. βρες έναν που να εμπιστεύεσαι !!! Αν αρχίσει "μα.. μου..είναι μακριά κλπ.." είναι ύποπτο.
Μακάρι να είναι όπως τα λες και να είναι χαρτί το αυτοκίνητο και να σ'έχουμε στην παρέα!
Ps.. γινόταν τα αμερικάνικα s2000 να δείχνουν χλμ στο κοντέρ τους και μόνο τα ευρωπαϊκά δεν έδειχναν μίλια..; (κολλάει στο ότι τα 65.000 μπορεί να είναι και μίλια, που μου ακούγεται πιο νορμάλ..)