S2000 κόκκινο από Χαιδάρι
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3619848/
Εδω Αρη, αλλα εισαι κουλος και Παναθηναϊκος... που να ξερεις!
Εδω Αρη, αλλα εισαι κουλος και Παναθηναϊκος... που να ξερεις!
Μου αρέσει που είστε όλοι τόσο απόλυτοι...
Εγώ έχω βγάλει τα πλαινά S2000 και το αμάξι δεν έχει φάει "στουκο" όπως λέτε. Οπότε ναι, δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα.
Αλλο μέλος από εδώ μέσα το έχει ξαναβάψει όλο το αμάξι για να το φρεσκάρει και ναι, δεν έχει φάει "στούκο"
Επίσης το ιδιο μέλος έχει μοντέλο 2001 και δεν έχει ούτε 70.000χλμ.
Δεν τα χρησιμοποιούν ολοι για πρώτα αυτοκίνητα,για άλλου είανι δευτερα και τρίτα.
Οπότε δεν χρειάζεται να είστε τοσο άκαμπτοι, αν δεν δεις κάτι από κοντά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.
Εγώ έχω βγάλει τα πλαινά S2000 και το αμάξι δεν έχει φάει "στουκο" όπως λέτε. Οπότε ναι, δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα.
Αλλο μέλος από εδώ μέσα το έχει ξαναβάψει όλο το αμάξι για να το φρεσκάρει και ναι, δεν έχει φάει "στούκο"
Επίσης το ιδιο μέλος έχει μοντέλο 2001 και δεν έχει ούτε 70.000χλμ.
Δεν τα χρησιμοποιούν ολοι για πρώτα αυτοκίνητα,για άλλου είανι δευτερα και τρίτα.
Οπότε δεν χρειάζεται να είστε τοσο άκαμπτοι, αν δεν δεις κάτι από κοντά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.
Εμενα ειναι βαμμενο ολοκληρο χωρις να εχει φαει στουκο. Οπως λεει και ο Χρηστος, δεν εχει να λεει. Απλα για το συγκεκριμενο αμαξι μου ειπαν να κοιταξεις τα ραμφη πολυ καλα μπροστα και απο κατω μηπως εχει φαει καμια κωλονιτσα. Απο εκει κ περα αν ειναι οκ, παρτο!

Το δικο μου δεν ειναι παντως .... αραγε που να βοσκει το δικο μου???