Αγοραπωλησίες Items for sale and wanted. Only Members allowed to sell. Posts in English only please.

ΚΑΚΟΙ Πωλητές & Αγοραστές

Thread Tools

Old Sep 25, 2014 | 06:15 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by alexis_s2
Originally Posted by S2000_FUN' timestamp='1411646177' post='23344690
[quote name='alexis_s2' timestamp='1411565709' post='23343074']
[quote name='S2000_FUN' timestamp='1411547646' post='23342846']
[quote name='alexis_s2' timestamp='1411511441' post='23342411']
δεν ηξερα που να το ποσταρω κ το εβαλα εδω
εχετε το νου σας
http://www.car.gr/parts/view/5346120/

Έλα ρε και με τρόμαξες... νόμιζα ότι είχες άσχημη συναλλαγή με άτομο από το forum
με τον σηγκεκριμενο δεν ειχα
εχω με αλλον
[/quote]

Να μας πεις να βοηθήσουμε
[/quote]
θα πω φιλε αλλα καθε πραγμα στον καιρο του
[/quote]

OK!
Reply
Old Apr 21, 2015 | 10:37 PM
r5turbo's Avatar

From: Athens

Να τα γράψω και εδώ, κυρίως για να προστατευτείτε οι υπόλοιποι.

Αλέξανδρος Γιαλός (Δήλεσι), τρέχει με S στα dragster.

Μου πούλησε κιτ διαφορικού της INLINE PRO μαζί με διαφορικό από 300ΖΧ, έτοιμο να μπει σε S2000 (υποτίθεται).

Το "κιτ" που παρέλαβα είχε άλλο άξονα και όχι της Inline (το κατάλαβα αργότερα).
Ο άξονας που παρέλαβα δεν έμπαινε σε S2000, ήθελε μετατροπή και ζύγισμα.
Το διαφορικό που μου έδωσε ήταν σε αθλια κατάσταση (βούιζε και δημιουργούσε έντονο τρέμουλο στην οδήγηση).

Όλα τα παραπάνω εμφανιζόντουσαν ένα ένα, ενώ εγώ είχα ήδη δώσει λεφτά στα συνεργεία για τοποθέτηση και μετατροπή/ζύγισμα του άξονα, οπότε το ότι μου έλεγε φέρτα πίσω (χωρίς προφανώς να μου δώσει τα λεφτά που είχα ξοδέψει προσπαθώντας να το κάνω να δουλέψει) ήταν σα να με κοροιδεύει...

Δεν ανέλαβε καμία ευθύνη (ενώ αρχικά για το ζύγισμα του άξονα είχε πει ότι θα πληρώσει) και με γελοίες δικαιολογίες και ύβρεις με έστειλε από εκεί που ήρθα...

Όλα θα είχαν αποφευχθεί βέβαια, εάν δεν είχα εξοφλήσει με την παράδοση αλλά να περίμενα να μπει πάνω και μετά να πληρώσω, αλλά είμαι από αυτούς τους γραφικούς τύπους που νομίζουν ότι υπάρχει μπέσα στους ανθρώπους και τον εμπιστεύτηκα... (αλλιώς, μας λένε και αφελείς ή μαλάκες).

Αναγκάστηκα να φέρω άλλο διαφορικό από το εξωτερικό και το πρόβλημα λύθηκε (αυτός έλεγε, διαφημίζοντας ότι ξέρει το S2000 όσο κανένας άλλος στην Ελλάδα! ότι δεν έφταιγε το διαφορικό...)

Περαστικά μου και μακρυά. Πολύ.

Υπάρχει και ένα ωραίο ρητό: Σε αυτή τη ζωή, ότι δίνεις παίρνεις...
Reply
Old Apr 24, 2016 | 04:02 AM
G3O_-X-_'s Avatar
Registered User

From: Tsukuba, Japan

Δισκο-πλατο με "8000 χιλιομετρα" εκ των οποιων τα 3000 απο μενα σε μαμα S2000!!!

[attachment=93946:20160424_142811.jpg] [attachment=93947:20160424_142832.jpg] [attachment=93948:20160424_142844.jpg]
Attached Thumbnails ΚΑΚΟΙ Πωλητές & Αγοραστές-20160424_142811.jpg   ΚΑΚΟΙ Πωλητές & Αγοραστές-20160424_142832.jpg   ΚΑΚΟΙ Πωλητές & Αγοραστές-20160424_142844.jpg  
Reply
Old Apr 25, 2016 | 11:09 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by G3O_-X-_
Δισκο-πλατο με "8000 χιλιομετρα" εκ των οποιων τα 3000 απο μενα σε μαμα S2000!!!

[attachment=93946:20160424_142811.jpg] [attachment=93947:20160424_142832.jpg] [attachment=93948:20160424_142844.jpg]
Αυτό τώρα ρε Γιώργο τι δουλειά έχει στους κακούς πωλητές? χαχαχα
Reply
Old Apr 26, 2016 | 03:08 PM
G3O_-X-_'s Avatar
Registered User

Το αυτοκινητο οταν αγοραστηκε υποτιθεται οτι ειχε δισκο/πλατο αλλαγμενο πριν 5 χιλιαδες χιλιομετρα (οπως και αλλα πραγματα και καλα) και με σφραγιδα συνεργειου!!!

Αν μπορει να εχει τετοια καταληξη ενας δισκος/πλατο μεσα σε 8 χιλιαδες χιλιομετρα και σε μαμα αυτοκινητο τοτε.....σηκωνω τα χερια μου ψηλα και σκιζω τα πτυχια μου!
Reply
Old Apr 26, 2016 | 11:52 PM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Originally Posted by G3O_-X-_
Το αυτοκινητο οταν αγοραστηκε υποτιθεται οτι ειχε δισκο/πλατο αλλαγμενο πριν 5 χιλιαδες χιλιομετρα (οπως και αλλα πραγματα και καλα) και με σφραγιδα συνεργειου!!!

Αν μπορει να εχει τετοια καταληξη ενας δισκος/πλατο μεσα σε 8 χιλιαδες χιλιομετρα και σε μαμα αυτοκινητο τοτε.....σηκωνω τα χερια μου ψηλα και σκιζω τα πτυχια μου!
Μαλλον δεν ειχες γνωρισει ποτε τον Λιχουδη φιλε μου... Σηκωσε τα απο τωρα τα χερια!
Reply
Old Apr 27, 2016 | 11:06 AM
pontios2000's Avatar

Ο Γιαννης ο nippon είχε αλλάξει 3 δισκο/πλατο σε ένα χρόνο,,, τότε στης καλές εποχές που ήμασταν δύο φορές την εβδομάδα στην βούτα .
Reply
Old Apr 27, 2016 | 02:51 PM
G3O_-X-_'s Avatar
Registered User

Αναθεμα και αν το εχω ξεκινησει ποτε απο σταση το αυτοκινητο...!

Τεσπα...απο τη στιγμη που δεν μπορω να αποδειξω κατι...τζαμπα συζητηση... Καλη καρδια!
Reply
Old Oct 27, 2016 | 12:43 PM
maniatis's Avatar
Registered User

From: Piraeus , Greece

ούπς, τώρα το ειδα αυτο το ποστ. κάλιο αργά παρά ποτέ όμως.
και επειδή ειναι γραμμένο στο θέμα "κακοί πωλητές" θεωρώ ότι έχει άμεση σχέση με εμένα και οχι μόνο, αλλα με προσβάλει και από πάνω.

καταρχην γιώργο να ξεκαθαρίσουμε ότι πήρες ένα απο τα καλύτερα και πιο καθαρά και καλά αυτοκίνητα της αγοράς σε μια απίστευτη τιμή.
ολα τα παλιά μέλη του φόρουμ γνωρίζουν τη σχέση μου με το αμάξι, αν το πρόσεχα, αν έριχνα πάνω του τα άπειρα χρήματα για συντήρηση χωρίς να σκέφτομαι το κόστος και την κατάσταση στην οποία το διατηρούσα.

οσον αφορά το δίσκο/πλατό που δείχνεις, ήταν καινουριο γιατι το είχα αγοράσει εγώ προσωπικά και το έβαλα πάνω στο αμάξι όταν άλλαξα το μοτέρ που μου έσπασε. και ειναι γεγονός ότι είχα κανει λιγότερο απο 5000χλμ πριν το αγοράσεις, οποτε σε παρακαλώ τα σχόλια ότι δήθεν ήταν καινουριο, δεν τα δέχομαι. αν δεν μπήκε το καινουριο πάνω αλλα κάτι άλλο, αυτο δυστυχώς δεν μπορώ να το ξέρω γιατι δεν ήμουν παρόν την ώρα της τοποθετηςης. το μόνο που ξέρω ειναι ότι το έχω πληρώσει και ότι είχε τοποθετηθεί.
εχεις σκεφτεί το γεγονός ότι το σπάσιμο στην βάση του ελατηρίου μπορει να ήταν αστοχία υλικού και οχι κακή χρήση, είτε απο την μεριά σου είτε απο την δίκη μου; το σπάσιμο στα χτένια του πλατό οφείλεται στο ελατήριο που έφυγε απο τον δίσκο και κυκλοφορούσε εκει μέσα. όσο για την φθορά στο φερμουιτ του δίσκου, δεν μου λέει κάτι, θα μπορούσε να ειναι φυσιολογική. εχεις σκεφτεί καθόλου και τον παράγοντα τύχη;

θα ήθελα επίσης να μου αναφέρεις, ακόμα και εδώ δημοσίως, ποια ειναι τα πράγματα που "είχαν αλλαχτεί και ήταν γραμμένα στο βιβλίο σέρβις και είχαν και σφραγίδα συνεργείου!" ;
αν αναφέρεσαι στη βάση μηχανής που είχες πει ότι ήταν κομμένη και δεν την είδαν στου παπρα, τότε πολύ πιθανόν να ήταν κομμένη και όπως δεν την είδαν στου παπρα να μην την είχα δει και εγώ στο δικό μου συνεργείο για να την αλλάξω. αλλα μιλάμε για ένα αναλώσιμο ανταλλακτικό της τάξεως των 100-150€.
τι άλλο; αν θυμάμαι είχες γράψει κάτι για πολλαπλασιαστές. εγώ στα 6 χρόνια που είχα το αμάξι δεν μου έτυχε κάτι τέτοια, αλλα και παλι μιλάμε για ένα ίσως αναλώσιμο και φτηνό ανταλλακτικό. έχουμε κάτι άλλο;

μην ξεχνάς ότι αγόρασες ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο 12 ετών, το οποίο ήθελε απλα βενζίνη και ήταν έτοιμο για ασφαλή πάνω απ όλα και απροβληματιςτες βόλτες. εχεις ιδέα τι κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια έξω στην πιάτσα και ειδικά στα μεταχειρισμένα s2000? το αμάξι που αγόρασες σε σχεση με όλα αυτά που ήταν διαθέσιμα εκείνη την εποχή αλλα ακόμα και τώρα και για την τιμή που το πήρες, θεωρείται απλα καινουριο!

θα ήθελα λοιπόν να σε παρακαλέσω να ανακαλέσεις τον χαρακτηρισμό σου ότι ειναι κακός πωλητής, γιατι όλα τα χρόνια στο φόρουμ υπήρξα άριστος και ειλικρινής σε όλες μου τις συναλλαγές και δεν είχα κανένα λόγο να μην είμαι σωστός και στην πώληση του αυτοκινήτου μου. θεωρώ ότι πριν αγοράσεις το αμάξι, σου είπα τα πάντα για αυτο και δεν σου εκριψα τίποτα. αν εσύ θεωρείς ότι πήρες ένα αμάξι 12 ετών και δεν θα ήθελε μετα ούτε ένα ευρώ σε απρόοπτα προβλήματα που μπορεί να οφείλονται καθαρά στην φθορά και οχι στην καλή/κακή χρήση, τότε έκανες λάθος αγορά.
αν πάντως το εχεις μετανιώσει και θέλεις μα το επιστρέψεις πίσω, να ξέρεις ότι ειναι ευπρόσδεκτο ανα πάσα στιγμή με οποιοδήποτε πρόβλημα και αν σου έχει παρουσιάσει!

καλημυχτα σε όλους!
Reply
Old Nov 1, 2016 | 03:50 PM
G3O_-X-_'s Avatar
Registered User

Βασει των γραφομενων σου ας πιστεψω οτι ολα τα παρακατω που θα γραψω εχουν γινει εν αγνοια σου απο το συνεργειο που πηγαινες...!!!

Ξεκιναω απο το δισκο/πλατο λεγοντας απλα οτι στην εδω αντιπροσωπεια, σε ενα εξουσιοδοτημενο επισης αλλα και σε ενα μαγαζι που φτιαχνει συμπλεκτες μου επιβεβαιωσαν οτι τα τακακια πανω στο δισκο ηταν καρφωμενα (δηλαδη απο ανακατασκευη) και δεν προκειται σε καμια περιπτωση για καινουργιο δισκο/πλατο!!!

Οι μπροστα δισκοι ηταν τορναρισμενοι με παχος στα 21χιλ.! Ο κατασκευαστης δινει minimum τα 23...!

Τα μπροστα τακακια ηταν αγνωστου προελευσεως! Στο service manual γραφετε μαμα...!

Το φιλτρο καμπινας ηταν πιο παλιο και απο την Ακροπολη!

Το ιδιο ισχυει και για το φιλτρο αερα!

Οπως ανεφερα και σε αλλο post η μια βαση μηχανης ηταν εντελως κομμενη!!! Ο Μπαμπης (Evotech) στη Θεσσαλονικη με το που σηκωσαμε το αμαξι το παρατηρησε κατ' ευθειαν...! Οι μηχανικοι στον Παπρα τοση ωρα κατω απο το αμαξι δεν πηραν χαμπαρι τιποτα...! Πραγματικα δεν θελω να παει το μυαλο μου σε κατι πιο πονηρο!

Το ιδιο ισχυει και για τη μια βαση του σασμαν, ηταν κομμενη στα δυο!

Στο "μοτερ AP2" που υποτιθεται φοραει το αυτοκινητο...το μονο πραγμα AP2 ειναι το διακοσμητικο καπακι των πολλαπλασιαστων!!!!!

Για τους πολλαπλασιαστες δεν ειπα κατι, καθως ειναι αναλωσιμο και πραγματικα μπορει να ηταν η ωρας τους...

Τωρα οσον αφορα το τι αυτοκινητο πηρα και γενικα τι κυκλοφορει εξω ειναι αλλη ιστορια...!

Περιληπτικα αναφερω...

Απο τις 8 βιδες που πιανουν οι βασεις το μοτερ, οι 5 ηταν εντελως κλωτσημενες!!! Ανοιχτηκαν καινουργιες με κολαουζο! Παλι καλα που δεν εφυγε κανα μοτερ στο δρομο να μας γελαει ο κοσμος...!

Η μια ασφαλεια στη φουσκα του ημιαξωνιου ειχε αντικατασταθει με tie-wrap με αποτελεσμα να χανει γρασσο σαν τρελο! Αντικατασταθηκε με καινουργια γνησια ασφαλεια.

Τα καλωδια στους πολους της μπαταριας ειχαν μπει αναποδα με αποτελεσμα να φτανει με τα χιλια ζορια το ενα καλωδιο...! Τοποθετηθηκε καινουργια εργοστασιακη καλωδιωση

Το καλωδιο παροχης ρευματος οταν η μπαταρια ηταν στο πορτ-μπαγκαζ ειχε παραμεινει μεσα στο αυτοκινητο (απο το πορτ-μπαγκαζ μεχρι το χωρο του κινητηρα) σαν σουβενιρ. Αφαιρεθηκε αφου πρωτα επρεπε να ξηλωθει το μισο αυτοκινητο!

Οι καπλαμαδες στις πορτες αμφιβαλλω αν το αρχικο τους χρωμα ηταν το μπλε (και δεν αναφερομαι στο δερματινο κομματι)! Αντικατασταθηκαν με αλλους καλυτερης καταστασης.

Απο τη τροχραλια στροφαλου λεπει ενα μικρο κομματι!!! Δεν ξερω ποσο μπορει να επηρεαζει τη λειτουργια του κινητηρα.

Κλιπακια, βιδες, κτλ ελειπαν τοσα πολλα απο το αυτοκινητο....που εχω γινει συνεταιρος στον Σαρακακη πλεον...!

Και το κερασακι στην τουρτα...μετα απο 5.500 χιλιομετρα που εχω κανει απο τοτε που πηρα το αυτοκινητο και με ευλαβικη οδηγηση/χρηση (δεν μπορω να το αποδειξω), το αυτοκινητο βρισκεται παρκαρισμενο με φλατζα κεφαλης!!!

Ειμαι σιγουρος οτι κατι εχω ξεχασει λογω του περασμενου της ωρας...

Το μονο θετικο ειναι οτι εχει καθαρο σασι...παλι καλα!

Τωρα Λευτερη, αν οοοοολα τα παραπανω εγιναν εν αγνοια σου λεω και παλι...πες μου να πω δημοσια το ονομα του συνεργειου για οσους δεν γνωριζουν να ξερουν στο μελλον με ποιους εχουν να κανουν και να κινηθεις και εσυ αναλογα αν το επιθυμεις...

Αν παλι τα γνωριζες.....μεγεια μου και χαρα μου!
Reply

All times are GMT -8. The time now is 12:29 AM.