ΚΑΛΟΙ Πωλητές & Αγοραστές
Originally Posted by tkal_s2k,Apr 26 2010, 11:40 PM
Για να να πουμε κ κατι διαφορετικο σε αυτο το τοπικ αποφασισα να κανω κ εγω ενα μποστ !
Αστο μλκια...... Δεν εχω λογια να πω για το ΦΑΝ

Αστο μλκια...... Δεν εχω λογια να πω για το ΦΑΝ

Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Αψογος ThanasiS2K και ο johnsav με τις συναλλαγες που ειχα μαζι τους χθες. 
Θαναση, αν μπορεις πες μου τι αλλο εχεις για πουλημα, σε καλαμακια χοιρινο παρακαλω.

Θαναση, αν μπορεις πες μου τι αλλο εχεις για πουλημα, σε καλαμακια χοιρινο παρακαλω.
Xάρη τους τελευταίους μήνες παίζεις σταθερά στους Καλούς Αγοραστές και Μπωλητές.
Πιστεύω ότι θα αναγορευτείς σε Χρυσό Χορηγό
Θα πω στο Μάριο να ανοίξει το σχετικό τόπικ (δεν μπορώ να πάρω πρωτοβουλία, καταλαβαίνεις
).
Θα πω στο Μάριο να ανοίξει το σχετικό τόπικ (δεν μπορώ να πάρω πρωτοβουλία, καταλαβαίνεις
).
Originally Posted by lalakis2000,Apr 28 2010, 04:53 PM
Xάρη τους τελευταίους μήνες παίζεις σταθερά στους Καλούς Αγοραστές και Μπωλητές.
).
).
ΟΚ Αντωναρε σ ευχαριστω.. .μηπως θελεις να αγορασεις κατι κ εσυ ειτε να σου πουλησω κατι???
Originally Posted by harri-S-,Apr 28 2010, 05:04 AM
Ενα μεεεεεεγγγγγαααααλλοο ευχαριστω στο Κωνσταντινο (Kostantinos2000) για την εξυπηρετηση που μου εκανε το παλικαρι κ ετρεχε να μου βρει τον αποστατη για το test pipe μου...
Εγώ θέλω να ευχαριστήσω ένα παλαιό και πλέον αφανές μέλος του φόρουμ ονόματι Taz - Τάσος για μια άψογη ανταλαγή.
Σε όλες τις επικοινωνίες που είχαμε ήταν κύριος και κράτησε τον λόγο του σε κάτι, πράγμα πολύ σημαντικό την σήμερον ημέρα.
για τον Τάσο
Σε όλες τις επικοινωνίες που είχαμε ήταν κύριος και κράτησε τον λόγο του σε κάτι, πράγμα πολύ σημαντικό την σήμερον ημέρα.