ΚΑΛΟΙ Πωλητές & Αγοραστές
Originally Posted by energetic,Jul 5 2010, 03:32 AM
Ευχαριστω τον Χρηστο (S2000_FUN) και Μακη (gre165-makis) για τη προσφατη συναλλαγη που ειχα μαζι τους.
Ειστε και οι δυο λυρα100.
Ενα ευχαριστω και στον Dennis.Αψογη συναλλαγη.
Με τη σειρά μου θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω τον Gremaki για μια τέλεια συναλλαγή και φυσικά τον FUN Χρήστο που για άλλη μια φορά έδειξε απίστευτη υπομονή και χάρη σ'αυτόν είμαι cabrio. Thanks παιδιά
και sorry που ξέχασα να το γράψω νωρίτερα.
να ευχαριστησω θερμα τον αψογο Τασο (Τασεα) για την συνναλαγη που ειχαμε κ για την εμπιστοσυνη που μου εδειξε(ειναι γ@μω τα παιδια)...επισης να ευχαριστησω πολυ για τα καλα τους σχολια Βαγγελακη κ Λευτερακο...
κ ενα τεραστιο ευχαριστω στον Κωνσταντινο απο πατρα που χωρις να εχει κανενα κερδος με βοηθησε τρελα ωστε να παρω τις αναρτησεις μου γρηγορα κ ξεκουραστα...
κ ενα τεραστιο ευχαριστω στον Κωνσταντινο απο πατρα που χωρις να εχει κανενα κερδος με βοηθησε τρελα ωστε να παρω τις αναρτησεις μου γρηγορα κ ξεκουραστα...
Ηρθε λοιπόν η στιγμή και για μένα να ευχαριστήσω δύο παιδιά του forum τα οποία με βοήθησαν ειλικρινά και με την καρδία τους στο πολύ μεγάλο project που είχα όλο αυτό τον καιρό. Αντωνή και Χρήστο σας ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για όλη την βοήθεια και την συμπαράσταση στο όλο θέμα γιατί πολύ απλά χωρίς εσάς θα είχα καταλήξει αλλού!!!! Και πάνω από όλα σας ευχαριστώ γιατί το κάνατε με την καρδιά σας χωρίς να έχετε κάποιο κέρδος. Ευχαριστώ Πολύ